magyarfutball.hu

Vasas-Smirnoff - Veszprém LC 0 : 1 15:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.11.06, 18:11
    Vasas-Smirnoff— Veszprém LC 0—1 (0-1)
    Fáy u., 3000 néző. V.: Kurmai.
    Gól: Lehota (14.).
    Kiállítva: Sirinbekov (93.).
    Jó: Nahóczky, ill. Vasziljcvics. VASAS: Babócsy — Nahóczky, Juhár, Mészöly, Geress — Kecskés, Sirinbekov, Galaschek — Claude (Nagy T., 60., Tuboly, 88.), Bácsi, Zvara
    VESZPRÉM: Andorka — Gersics, Lantai, Csik, Perger — Csomai (Kiss, 65.), Gazsó, Kelemen — Rugovics, Vasziljevics, Lehota (Kozma, 90.).
    Az első meglepetést az okozta, hogy a három csatárral játszó Veszprém lépett fel támadólag, a második meglepetést pedig a 14. percben elért vezető góljuk: a télen igazolt Vasziljevics cselezgetett a 16-oson belül a jobb oldalon, majd átívelt Babócsy felett, és a másik oldalon érkező Lehota két lépésről az üres kapuba fejelt (0—1).
    A második félidőben a kezdést követően szinte egyfolytában a vendégek térfelén pattogott a labda. A Vasas egyre nagyobb nyomást gyakorolt a veszprémi védelemre, ám komoly helyzetük csak a 74. percben volt. Az utolsó percben Sirinbekov -— akinek már volt egy sárga lapja — felrúgta a félpályánál Vasziljevicset, majd az odarohanó bíró és a Vasas-játékosok között nagy lökdösődés kezdődött, aminek végén Kurmai játékvezető felmutatta a piros lapot Sirinbekovnak. Az eredmény már nem változott, így a Veszprém meglepetésre nyerni tudott a Fáy utcában.

    Forrás: Békés Megyei Hírlap, 1993-03-01