magyarfutball.hu

Nagykanizsai Olajbányász SE - Stadler FC 1 : 5 14:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.11.27, 14:49
    Győzelemmel lépett olajra a Stadler
    NAGYKANIZSA-STADLER FC 1-5 (0-3)
    Nagykanizsa, 6000 néző. Vezette: Hanacsek (Molnár J., Fodor).
    N. Olajbányász: Vlaszák- Tóth, Kepe, Szalai (Iványi, a szünetben), Vidóczi, Hegedűs, Agics, Svélecz, Fehér (Kajdy, az 54. percben), Filipovics, Fuisz. Edző: Készéi Ferenc.
    Stadler FC: Babócsy- Kecskés, Oprisan, Makrickij, Nagy, Csehi I., Linnyikov, Kertész, Kanál (Hleba, a 65. percben), Csehi Z., Lakatos (Rumán, a 68. percben). Edző: Sándor István.
    Sárga lap: Svélecz a 39.. illetve Csehi I. a 27., Oprisan a 40. percben.
    Kiállítva: Svélecz a 46., Iványi a 69. percben.
    Hazai helyzettel indult a találkozó, a 3. percben Oprisan
    passzolta el magát, de Filipovics lövés helyett középre adott, így a védők mentettek.
    7. perc: Váratlanul vezetést szerzett a Stadler FC. Egy bal oldali bedobás után Csehi Z. fejjel továbbított Lakatos elé, aki az ötösről szintén fejjel csúsztatott a bal sarokba. 0-1.
    A 14. percben Filipovics „fűzte fel” a vendégek védelmét, majd az ötösről hibázott. A 27. percben Kanál távoli lövését mentette bravúrral szögletre Vlaszák.
    32. perc: Kertész tört előre, a védők késlekedtek a közbeavatkozással, így Lakatoshoz tudott játszani, aki ügyesen helyezett 11 m-ről a hálóba. 0-2.
    37. perc: Egy keresztlabda Csehi Istvánhoz került, akinek lövése Vlaszákról Kepére, majd onnan a hálóba pattant. 0-3.
    Szünet után a 46. percben Svélecz buktatott a félpályánál, s miután már volt egy sárgája, így a piros következett.
    64. perc: Nagy tört előre, lefutotta a hazaiak jobb oldali védelmét, majd 14 m-ről óriási gólt ragasztott a bal felső sarokba. 0-4.
    69. perc: Tóth ajándéklabdájával Rumán lépett ki, amikor a 16-oson belül Iványi elsodorta. Hanacsek 11 -est ítélt, és Iványit kiállította. A büntetőt Hleba lőtte, dé Vlaszák a kapufa segítségével mentett.
    A 74. percben Rumán játszotta át Kepét, de közeli lövését Vlaszák másodszorra bravúrral menteni tudta.
    76. perc: Fuisz jobb oldali szögletét Filipovics bólintotta az ötösről a hálóba. 1—4.
    87. perc: Hleba bal oldali beadására Rumán és Fuisz érkezett, és a labda 4 m-ről, Fuisz lábáról vágódott a léc alá. 1-5.
    A mindkét csapat számára fontos találkozón a Stadler FC szervezetten, higgadtan játszott, és ez gólokban is megmutatkozott. Szünet után a két kiállítással végképp megpecsételődött a hazaiak sorsa, akik ellen a vendégek meglepő, de teljesen megérdemelt, nagy különbségű győzelmet értek el. A Stadler FC játékosai Nagykanizsán bebizonyították, hogy „oda tudják tenni magukat", ha nagyon muszáj. A csapat remek játékkal szorította sarokba újonc társát, amely pedig ez idáig remekül szerepelt hazai pályán. A látottak alapján minden adottnak tűnik ahhoz, hogy a megyebeli gárda megkezdje a felzárkózást az előtte állókhoz!
    Kitűnt: Vlaszák, Filipovics, illetve Makrickij, Nagy, Lakatos, Linnyikov.
    Készéi Ferenc: - A mai mérkőzésen a Stadler ennyivel jobb volt. A csapat 0-1 után nem tudott váltani, vergődött.
    Sándor István: - Jókor jött ez a győzelem, egy olyan rivális ellen, amely eddig hazai pályán rendkívül veszélyes volt. Az egész csapatot csak dicsérni tudom, s örülök annak, hogy a sokak által leírt játékosok, a csapat egésze bizonyított a kétkedőknek. Igazolták, hogy töretlen munkával, hittel és akarattal a kitűzött célok elérhetők.

    Forrás: Petőfi Népe, 1994-10-03