magyarfutball.hu

Csepel-Kordax - Stadler FC 0 : 1 16:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2022.06.15, 10:21
    CSEPEL-KORDAX- STADLER FC 0-1 (0-0)
    NB I-es labdarúgó-mérkőzés, Csepel, 1000 néző, V: Kurniai.
    Csepel-Kordax: Hajdú - Tyukodi, Ács, Szalai, Puskás, Medgyes, Vancsa, Zombori, Szekeres (Répási, az 59. percben), Pena, Azoitei. Edző: Varga István.
    Stadler FC: Babócsy - Makrickij, Oprisan, Nagy N., Kecskés, Csehi Z., Molnár Z., Linnyikov, Kertész (Rumán, a 83. percben), Csehi I., Hleba. Szakosztály-igazgató: Sándor István.
    Sárga lap: Ács a 45., illetve Makrickij a 35., Hleba a 46. percben.
    Piros lap: Hleba a 72. percben. második sárga lap után.
    A 8. percben Azoitei sister- gős bombájával kezdett a hazai legénység, de Babócsy a helyén volt, és ölre fogta a bőrgolyót. A vidéki csapat a középpályán többnyire fölényt élvezett, ami nem csoda, mert a kiskőrösiek rengeteget mozogtak a pálya középső harmadában. Mivel a fővárosiak megbízható liberója, Váczi Dénes sárga lapok miatt ezen a délutánon nem juthatott szóhoz, kényszerű módon Tyukodi játszott utolsó védőt. Hajdú kapus emiatt nem is lehetett túl nyugodt, mert a vékonyka védőt több alkalommal is zavarba hozták a vendégek, akik szünetig egyre inkább a döntetlen őrzésével törődtek.
    A 22. percben Pena tálalt Azoitei elé, aki 18 m-ről célozta meg Babócsy kapuját. A Vasasból elszármazott portás ismét a megfelelő helyen állt. A 24. percben Csehi I. 14 m-ről csúsztatott fejesét Hajdú ujjheggyel tolta szögletre. Serénykedtek a csapatok, de ami kölcsönösen
    igaz volt: nem nagyon találták meg a védelmek felnyitásához a kulcsot.
    A Csepel fölényre tett szert, más kérdés, azt nem tudta gólra váltani. Már a hosszabbításban, a 46. percben Pena hét lépésről a bal kapufát találta el, a kipattanó labdát Azoitei irgalmatlanul rábombázta, de Babócsy szögletre mentett.
    A 63. percben a frissiben becserélt Répási hárompontos helyzetet puskázott el! Egy bal oldali beadást 5 m-ről fölé emelt. Serény mezőnyjátékkal teltek a percek, kemény, test test elleni csatározással.
    A 71. percben egy igen szépen megkomponált kiskőrösi akció gólt hozott. Linnyikov húzott el a jobb oldalon, mesterien tálalt középre, és Hleba „radar pontosságú” fejese a jobb alsó sarokba vágódott, 0-1.
    Sajnos Hleba határtalan örömében a pályát elhagyva ünnepeltette magát, Kurmai sárga lapot vont elő; mivel ez volt a második, a gólszerző a győztes találat megszerzését követően már egy másodpercet sem tölthetett a pályán.
    A fővárosi gárdának két esélye is adódott az egyenlítésre. A 81. percben Azoitei 14 m-es lövését Babócsy másodszorra kaparintotta meg, majd két perccel a lefújás előtt Répási négy lépésről fölé emelt.
    A küzdelmes, közepes színvonalú összecsapáson a hazaiak gyenge formájuk ellenére rengeteg helyzetet dolgoztak ki, de a gólt a kiskőrösiek lőtték, s ezzel folytatva a Nagykanizsán elkezdett jó sorozatot, megszerezték harmadik győzelmüket.
    Kitűnt: Azoitei, illetve Oprisan, Molnár Z., Linnyikov, Hleba.


    Forrás: Petőfi Népe, 1994-10-22 (https://library.hungaricana.hu/hu/view/BacsKiskunMegyeiNepujsag_1994_10/?pg=292&layout=s&query=csepel)