magyarfutball.hu

EMDSZ-Soproni LC - Újpesti TE-Novabau 1 : 0 15:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: heimo
    2015.06.07, 13:17
    A listavezető Újpest ahhoz a Sopronhoz látogat, amely éppen Békéscsabán ,,rabolt,, pontot. A kiesés azonban még mindig fenyegeti Csernai Pál gárdáját, és az őszi megalázó 7-1-es Megyeri úti vereségért is szeretnének visszavágni. Az ÚTE csak minimális előnnyel vezet az FTC előtt, így nem engedheti meg magának a pontvesztést.

    1995. március 18. Soproni LC- Újpesti TE-Novabau 1-0 (0-0)
    Sopron, 11.000 néző V:Vad

    Sopron: Milcrahm - Németh Z. - Kucselata, Kovács T. - Ignácz, Chiratcu (Hováth B., 81. p.), Nagy, Majoros, Árpási - Ördög, Korsós (Kovács L., 81.). Edző: Csernai Pál
    UTE: Praj-Füzesi-Tomka,Molnár-Jenei,Kozma,Szanyó (Szili,69p.),Szlezák,Egressy-Tiefenbach,Wukovics (Horváth P.,69p.). Edző: Garami József

    Gólszerző: 1-0 Németh Z. (67. p.)

    sárga lap: Tiefenbach (37. p.)

    piros lap: Kucselata (86. p.)

    Tízpercnyi mezőnyjáték után fokozatosan fölénybe került a bajnokjelölt, az újpestiek egyre másra vezették támadásaikat, de az úgynevezett ziccerig nem jutottak el. Próbálkozásaikat a hazai védelem, élén a legjobb soproni játékossal, Németh Zoltánnal, meglehetősen magabiztosan hárította.

    A fordulás után taktikát változtatott a fővárosi együttes, nagy erővel támadtak a Garami-legények, s az 56. percben Egressy lövését Milchram csak a kapufa segítségével tudta hárítani. Lila-fehér rohamok közepette a 67. percben Ignácz jobboldali szögletét az előrehúzódott Németh Zoltán 7 m-ről a bal felső sarokba fejelte (1-0). Kétségbeesetten támadott az Újpest, s a 86. percben a kitörő Tiefenbachot Kucselata utolsó emberként 17 m-re a kaputól lerántotta. Vad játékvezető piros lapot mutatott fela soproni védőnek. A szabadrúgást Kozma végezte el, de lövése kipattant a sorfalról.

    A végig hihetetlen akarással küzdő és kitűnő erőnlétről tanúbizonyságot tett Sopron a második félidőben mutatott játéka alapján rászolgált az egygólos győzelemre.