magyarfutball.hu

bajnoki szereplések

szezon bajnokság osztály klub neve hely pontok
2022/2023 Veszprém vármegye, I. osztály 4 Pápai Perutz FC 2 63
2021/2022 Nemzeti Bajnokság III, Nyugati csoport 3 Pápai Perutz FC 7 59
2020/2021 Nemzeti Bajnokság III, Nyugati csoport 3 Pápai Perutz FC 14 48

összes eredmény, részletek »

címer: Pápai Perutz FC
full name
Pápai Perutz Futball Club
Supporters
alternative names
Pápai PFC
PPFC
address
 
contact information
e-mail papai.perutzfc@gmail.com
founded
2015
club colours
kék - sárga
league (2023/2024)
home ground
 1. Perutz Stadion

  (2015 - )

name changes
 1. Pápai Perutz Futball Club
  2015 -
honours list
matches
official website
related websites
supporters' groups
segítség
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2022.06.17, 19:29
  Visszalépünk az NB III-tól!
  Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Szurkolóinkat, hogy csapatunk a 2022/2023-as szezonban a megyei első osztályba adja le nevezését.
  Június 15-én rendkívüli képviselő-testületi ülést tartott Pápa Város Önkormányzata, melynek témája a klubunk helyzete és támogatási lehetőségeinek áttekintése volt. Az egyeztetésen Glatz Lajos, csapatunk ügyvezetője arról tájékoztatta a képviselőket, hogy a következő szezonra 106 millió forintos költségvetéssel számol a kft., melyhez a várostól pénzügyi támogatást továbbá a városi sportlétesítmények használatának lehetőségét reméli.

  Unger Tamás alpolgármester azt mondta, az önkormányzat a jogszerű lehetőségek kihasználásával 2019 és 2021 között 67 millió forintos támogatást nyújtott a klubnak, mivel azonban a keretet kimerítették, nincs további lehetőség a pénzügyi segítségnyújtásra. Ehhez kapcsolódóan dr. Áldozó Tamás polgármester hozzátette, a város nem tudja és nem is kívánja ezt az összeget egyedül a csapat rendelkezésére bocsátani – olvasható a papaesvideke.hu hírportálon.

  A döntést követően Glatz Lajos azt mondta, bár a Magyar Labdarúgó Szövetségtől megkaptuk a harmadosztályú induláshoz szükséges licencet, az egyesület a megbízható, stabil, finanszírozható működés érdekében a megyei első osztályú bajnokságba adja le nevezését, így várhatóan a szakmai stáb és a keret nagy része is távozik.

  Az elmúlt években nyújtott támogatást köszönjük Pápa Város Önkormányzatának, dr. Áldozó Tamás polgármesternek, dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselőnek és szponzorainknak, na és persze a szép számú nézőközönségünknek, bízunk benne, hogy a későbbiekben további, a pápai felnőtt labdarúgás iránt elkötelezett támogatókat köszönthetünk a csapat mellett.
  További információval később jelentkezünk! Hajrá Pápai Perutz FC!!

  2022.06.17
  https://www.facebook.com/perutzfc/posts/pfbid0dW7U42iSf5VfzMZnzv6uo1vmX1mUM9pB1pkfrtmoqHU4VaLqcz5PpBo1UjssXA8Sl?__cft__[0]=AZU35iI0UigBlRZ-BxbdD_6mAZN0TT1YnJYnN_tutc2j6_0T2jGMY3UnxcRCuT9iFE2967qtnXhJdvi3rxT23kSGSY7aZeswV_CCij-dexTNNugxG1uOdc9mrfxcmUVPSYsfVDRHZWkbb--x_DEFK3wYpy7U3iIdw963rw8wbfIcPA&__tn__=%2CO%2CP-R
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2015.07.27, 15:51
  Elkészültek a közelmúltban megalakult Perutz FC logótervei. A vezetőség három lehetséges címert készíttetett, olvasóinkat most arra kérik, tegyék meg javaslataikat, melyik változat legyen a csapat hivatalos jelképe. Az első verzióban kék háttér előtt látható a Perutz család címeréből átvett szarvas, felette és alatta a Pápai Perutz FC csapatnév. A második változatban a város kék-piros színei láthatóak, melyeket középen szintén a szarvas köt össze. A harmadik jelölt hasonló az elsőhöz, kék háttér előtt a felső részen található a csapatnév, alatta a szarvas, végül legalul egy futball labda. Szavazataikat július 26-a (vasárnap) éjfélig tehetik meg hírportálunk jobb oldalán.

  kép
  http://papa-ma.hu/cikk_reszletes.php?id=13891
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2015.07.27, 15:48
  A városvezető arról tájékoztatott, hogy a hosszú tárgyalássorozat után eldőlt, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség versenyszabályzata értelmében pápai felnőtt labdarúgókat foglalkoztató sportszervezet csak a megyei harmadosztályba nevezhet, ahonnan jó eséllyel a megye II-be sorolják, de feljebb nem. Ezzel az is eldőlt, hogy a Pápai Egyesített Labdarúgó Club nem indít felnőtt csapatot.
  - A PELC azért nem indulhat ebben a bajnokságban, mert ellenkező esetben elveszítené az utánpótlás nevelésben szerzett korábbi kedvezményeit, ezért egy új sportszervezetet kellett alakítani, mely a Lombard Baráti Körből alakult át. Ezek a futballt szerető pápai polgárok úgy döntöttek, hogy nevüket Pápai Perutz Futball Club névre alakítják át, beneveznek a megyei pontvadászatba és megkezdik a támogatók gyűjtését a csapat mögé.
  Dr. Áldozó Tamás elmondta, a klub egymillió forintos támogatási kérelemmel fordult az önkormányzat felé, azért, hogy a nevezési feltételeket teljesíteni tudják. A polgármester kiemelte, az egyesület közgyűlésén egyértelműen kihangsúlyozta, pénzt senkinek nem fog adni azért, hogy a megyei bajnokságban játsszon, önkormányzati forrás pedig erre nem fordítható. A legfontosabb teendő most a támogatók felkutatása mellett a csapat játékosállományának kialakítása.
  - Azt reméljük, hogy az utánpótlás versenyrendszer átalakítása miatt megszűnt U21-es csapatból kiöregedők között lesznek olyanok, akik az említett feltételek mellett szeretnének tovább Pápán sportolni, valamint a PELC kötelékében is találunk olyan – akár edzőként dolgozó – fiatalokat, akik feladatuknak érzik, hogy a pápai futballon segítsenek. Egy biztos, a klub NB I-es feltételeket biztosít, a további fejlődéshez minden sportszakmai támogatást megad, a cél, hogy minél előbb az NB III-ban szerepeljen az együttes.

  2015.06.26
  http://papa-ma.hu/cikk_reszletes.php?id=13776
   
 4. avatar: magyarfutball.hu
  2015.07.27, 15:46
  Városunk polgármestere, dr. Áldozó Tamás volt Szombathy Pál vendége a Digisport csatorna Reggeli Start című műsorában. A stúdióban a polgármestert a pápai foci jövőjéről kérdezte a műsorvezető, a városvezető elmondta, úgy látja, hogy jelen állás szerint az Új Lombard Sport Kft. nem lesz képes alakulatot indítani az NB III-ban, és arra is halvány az esély, hogy létszámhiány miatt egy esetleges felkérésnek eleget téve a Pápai Egyesített Labdarúgó Club a harmadosztályban elindítson egy csapatot. Jelen állás szerint egy másik verzió valósulhat meg.
  - Amennyiben a nulláról kell kezdenünk a pápai labdarúgást a megyei első- vagy másodosztályú pontvadászatban, akkor azt Pápai Perutz Futball Club néven tesszük meg. A pápai fiatalokra szeretnénk támaszkodni a jövőben, hiszen nem szabad elfelejteni, több tehetséges játékost is kinevelt a pápai utánpótlás, elég csak Radó Andrást vagy Novák Csanádot említeni. A megszűnő U21-es csapatból kiöregedő labdarúgókra szeretnénk támaszkodni, akikkel meggyőződésem, hogy a megyei első osztályban is sikeresek tudnánk lenni, egy olyan szerethető csapatot kívánunk felépíteni, melyet szurkoló és támogató egyaránt magáénak érez. Ami a stadionrekonstrukciót illeti, a jogszabályok ránk nézve nem változtak, az építési engedélyezési eljárás közepén és a közbeszerzési eljárás kiírása előtt tartunk, a kormányhatározat szerint odaítélt 800 millió forintból eddig körülbelül 50 milliót használtunk fel előkészítésre, a kiviteli tervek elkészítésére, mi arra készülünk, hogy lesz stadion – fogalmazott dr. Áldozó Tamás aki elmondta, az újrainduló csapat költségvetése öt és tízmillió forint között lesz, ennek az összegnek 50 százalékát az önkományzat biztosítja, a másik felét egyéb forrásokból kívánják fedezni. A jövővel kapcsolatban a polgármester reményét fejezte ki, hogy az új csapat a lehető legrövidebb időn belül eljut az NB III-ig, onnan pedig már „csak” befektetőre van szükség az egy szinttel feljebb lépéshez.

  2015.06.09
  http://papa-ma.hu/cikk_reszletes.php?id=13667