magyarfutball.hu

bajnoki szereplések

szezon bajnokság osztály klub neve hely pontok
2023/2024 Jász-Nagykun-Szolnok vármegye, I. osztály 4 Jászberényi FC 2 71
2022/2023 Nemzeti Bajnokság III, Keleti csoport 3 Jászberényi FC 20 16
2021/2022 Nemzeti Bajnokság III, Keleti csoport 3 Jászberényi FC 16 35

összes eredmény, részletek »

címer: Jászberényi FC
full name
Jászberényi Futball Club
Supporters
alternative names
NKSE Jászberény FC
JFC
associated teams
address
5100 Jászberény
Rákóczi út 44/A
Jász-Nagykun-Szolnok megye
 
contact information
phone +36 (30) 481 2714
fax. +36 (57) 505 713
e-mail jfc@jaszberenyifc.hu
founded
2012
club colours
kék - fehér
league (2023/2024)
home ground
name changes
 1. Nagyiváni Községi és Jászberényi Sportegyesület és Futball Club
  2012 - 2014
  Jászberényi Futball Club
  2014 -
honours list
matches
official website
related websites
supporters' groups
segítség
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: Golyó
  2018.03.29, 15:18 (szerk.: 2018.03.30, 16:55)
  A Jászberény április 20-tól kezdve a gyöngyösi Kömley Károly Sporttelepen rendezheti meg szezonbeli hazai bajnokijait.

  2018.03.29
  Forrás: http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-iii-kizartak-a-salgotarjant-az-eredmenyeket-toroltek-2627057
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2014.07.11, 14:47
  A tegnapi napon kaptuk meg a Szolnoki Törvényszék végzését, amellyel közel két éves átalakulási folyamatunk véget ért: egyesületünk neve ettől kezdve hivatalosan is JÁSZBERÉNYI FUTBALL CLUB!!!
  Köszönettel mondunk így utólag nagyiváni sporttársainknak, barátainknak, akik két évig "nevet" és "kereteket" adtak a működésünkhöz, Jászberény Város Önkormányzatának, kiemelten Jászberény polgármesterének, akik megteremtették az elinduláshoz szükséges feltételeket, és azóta is stabilan állnak a hátunk mögött, a Jászberényi SE-nek, akik szakmailag előkészítették a felnőtt labdarúgás visszatértét Jászberénybe, és az első bajnoki évben utánpótlásunkat biztosították. Köszönjük szponzorainknak a támogatásokat, szurkolóinknak a biztatást, edzőinknek, dolgozóinknak, tagjainknak, játékosainknak pedig a mutatott teljesítményt. Ezek nélkül a Jászberényi FC nem kerülhetett volna be a magyar labdarúgás felsőházába!
  Kérünk minden futballt szeretőt, hogy álljon egyesületünk mellé, és támogasson bennünket, hogy még szebb eredményeket érhessünk el és Jászberény helye stabilan ott lehessen a magyar labdarúgás térképén!
  Hajrá JFC!
  "JFC - ahol a szabadidő értelmet nyer"

  2014.07.11
  https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=408675922603632&id=260864950718064
   
 3. avatar: fgymat
  2012.09.06, 11:48
  Cél az első öt hely egyike

  2012-08-24 08:56:00  Amint arról korábban már beszámoltunk, egyéves szünet után ismét van felnőtt labdarúgócsapat városunkban. Az NKSE Jászberény a hét végén már be is mutatkozott a megyei I. osztályban, mégpedig sikeresen, hiszen a gárda 3-0-ra nyert Újszászon. Az új csapatról Gottdiener Lajost, a szakosztály elnökét kérdeztük.


  - A Nagyiváni Községi Sportegyesület a megyei első osztályban szerepeltette felnőtt labdarúgó csapatát, ám az új szezonban már csak a harmadosztályban kívántak együttest indítani. Ez adta a lehetőséget számunkra, hogy az ő jogukat megszerezve legyen jászberényi csapat a megyei bajnokság első vonalában. Egyébként csak jövőre, a 2013/2014-es szezonban tudtunk volna nevezni, mégpedig csak a megyei III. osztályban – mondta érdeklődésemre bevezetőjében Gottdiener Lajos.


  Ehhez kellett, hogy az NKSE vezetése megújuljon, abba jászberényiek kerüljenek. Egyelőre az új elnökség tagja maradt Lajtos István, Nagyiván polgármestere, hiszen az egyesület két csapattal nevezett a megyei bajnokságba. Az NKSE Jászberény a megyei egyben szerepel és a Jászság fővárosában játssza hazai mérkőzéseit, míg az NKSE a megyei háromban, Nagyivánban fogadja ellenfeleit. A következő bajnoki szezonra viszont már megalakul egy új nagyiváni egyesület, amely a megyei hármas csapatot működteti, az NKSE Jászberény pedig beolvad a Jászberényi SE-be. Itt két szakága – felnőtt és utánpótlás – lesz majd a szakosztálynak.


  – Csapatunkat fiatal tehetséges játékosok és a korábban nálunk már szerepelt, rutinos labdarúgók alkotják. A most kezdődött szezonban Eszes Kornél trenírozza és irányítja a gárdát. A szakosztályon belül Hájos István szakágvezető segíti még a munkámat. A szezon második felében pedig már előkészítjük a következő bajnoki évet, ami azt jelenti, hogy szeretnénk visszahozni Jászberénybe Sándor Istvánt szakmai igazgatónak, aki most az NB I-es győriek utánpótlását felügyeli. Én pedig a gazdasági vonalat vinném tovább – mondta Gottdiener Lajos.


  Az együttes célja a most kezdődött bajnoki szezonban az első öt közé kerülés. Amennyiben úgy alakul, hogy bajnok lesz a gárda, akkor az átszervezés miatt még osztályozót is játszaniuk kell. Ebben az esetben Gottdiener Lajos szerint át kell majd gondolni a helyzetet, hiszen egy esetleges NB III-as szereplés minden tekintetben jelentősebb anyagi hátteret is igényelne. Ez persze még messze van, egyelőre a hazai bajnoki bemutatkozásra készül az együttes.


  – Indulásunkhoz Jászberény önkormányzata biztosított 1,5 millió forintos támogatást, de számítunk a város, a térség gazdasági szervezeteinek segítségére, szponzori támogatására is. A belépőjegyek hazai mérkőzéseinkre 600 (felnőtt) és 400 forintba (nyugdíjas és diák) kerülnek, és lehetőség van bérlet vásárlására is. Ez a felnőtteknek 7 ezer, a nyugdíjasoknak és diákoknak 5 ezer forintba kerül. A bérletek a bajnoki mérkőzések mellett a kupamérkőzésekre is érvényesek – tájékoztatta lapunkat Gottdiener Lajos.


  Bérletek az NKSE Jászberény mérkőzéseire válthatók a hazai mérkőzéseken a pénztárban, a JSE irodájában és a polgármesteri hivatalban Gottdiener Lajosnál is.  A bajnokság második fordulójában, augusztus 25-én, szombaton hazai pályán is bemutatkozik az NKSE Jászberény csapata. Az együttes a Mezőtúri AFC ellen lép pályára. A találkozó 16.30 órakor kezdődik a városi stadionban.


  Szántai Tibor


  http://www.jaszkurt.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=19073:cel-az-els-oet-hely-egyike&catid=176:sport&Itemid=206