magyarfutball.hu

bajnoki szereplések

szezon bajnokság osztály klub neve hely pontok
2021/2022 Komárom-Esztergom megye, II. osztály 5 Lábatlani Egyetértés SE 7 47
2020/2021 Komárom-Esztergom megye, III. osztály, Északi csoport 6 Lábatlani Egyetértés SE 3 58
2018/2019 Komárom-Esztergom megyei III. osztály, Északi csoport 6 Lábatlani Egyetértés SE 8 24

összes eredmény, részletek »

címer helye
full name
Lábatlani Egyetértés Sportegyesület
Supporters
alternative names
Lábatlani ESE
associated teams
address
2541 Lábatlan
Sport u. 19.
Komárom-Esztergom megye
 
contact information
phone +36 (20) 974 5722
e-mail szalai@pr.hu
founded
1926
club colours
kék - fehér
league (2022/2023)
name changes
 1. Lábatlani SE
  ? - 1950
 2. Lábatlani Cementipari Dolgozók SE
  1950 - 1951
 3. Lábatlani Építők
  1951 - ?
 4. Lábatlani Egyetértés Sportegyesület
  ? -
honours list
official website
related websites
supporters' groups
segítség
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: magyarfutball.hu
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
   
 3. avatar: BZS1979
  2010.10.18, 20:33 (szerk.: 2010.10.18, 20:34)
  Lábatlani ESE

  Az 1926-ban alapított Lábatlani Egyetértés Sportegyesület már megalakulása óta szerves része Komárom-Esztergom Megye sportjának. Színe: kék-fehér. A rendszerváltozás idején Csicsatka László tenisz szakosztályvezető volt az elnöke is egyben a sportegyesületnek. A 90-es évek elején szép sikereket ért el az LESE több szakosztályban . 2000-2008-ig Schrenk Péter elnöksége idején épült, szépült megújult a sportpálya és létesítményei. Több szakosztály alakult és kapcsolódott be a sportéletbe, olyan mint az íjász és a bowling szakosztály. 2008 április 3.-án a küldöttgyűlés Khéner Lászlót egy fiatal és ambiciózus, sportmenedzser végzettségű embert választottak meg az egyesület elnökének. Már 10 éves kora óta a Lábatlani ESE igazolt játékosa. Végigjárta a ranglétrát a serdülő korosztálytól a felnőtt csapatig. 2005-2008-ig volt az előkészítő korosztály edzője. Közben elvégezte az edzői alapfokú D tanfolyamot Tatabányán.

  Az új elnök rövid bemutatása:

  Név: Khéner László
  Születési hely és időpont: Esztergom, 1983.11.20
  Tanulmányai:
  Petőfi Sándor Általános Iskola- Lábatlan
  Irinyi János Gimnázium – Nyergesújfalu
  Testnevelési Egyetem sportmenedzser szak –Budapest
  Felsőfokú végzettsége: Sportmenedzser

  Munkahelyei:
  2007 január – március Komárom-Esztergom Megyei Labdarúgúgó Szövetség - Szövetségi Titkár
  2007-2008 Forest Papír Kft. -Üzletkötő
  2008- Forest Papír Kft. - Üzemvezető
  2008 május1 – Lábatlani ESE Elnöke

  Elnöki tervei:

  - Lábatlani sportélet fellendítése
  - helyi vállalkozók bevonása a sportba
  - az egyesület pénzügyi hátterének stabilizálása
  - szakosztályok működési feltételeinek javítása
  - infrastrukturális fejlesztések megvalósítása
  - kézilabda utánpótlás beindítása
  - tömegsport rendezvények népszerűsítése
  - testvérvárosi sportkapcsolatok erősítése
  - civil szervezetekkel való kapcsolattartás javítása
  - utánpótlás bázisokkal (óvoda, iskola) való jobb és eredményesebb együttműködés

  A Lábatlani Egyetértés Sportegyesületnek jelenleg 7 aktív szakosztálya van. Rövid bemutatásuk:

  Labdarúgás:

  A legnagyobb szakosztály közel 100 fővel. Három éve elkezdődött Khéner László (jelenlegi elnök) akkori utánpótlásedző vezetésével az utánpótlás újjáélesztése. Sajnos az utóbbi 5-6 év eredménye volt hogy az utánpótlás nevelés el volt hanyagolva és csak felnőtt csapat központú volt a szakosztály. Ez 2005-ben megváltozott. Nagyobb hangsúlyt fektettek a gyerekekre, az edzőket elküldték edzői tanfolyamokra. Jelenleg az ifjúsági csapaton látszik még az elmúlt 5-6 év hanyag munkája, az alatta lévő korosztályban hemzsegnek a tehetséges gyerekek. A korosztályok külön vannak választva. Az U7-es korosztály edzője Balla László, az U9 edzője Gindl Géza, az U11-nek Jánosi Dániel és a serdülő és ifjúsági csapatnak pedig Szabó Gábor UEFA B licenccel rendelkező edző foglalkozik. A felnőtt csapat edzője az egykori Tatabányai Bányász kitűnősége Fischer László. A felnőtteknél a célkitűzés az 1-5. hely megszerzése volt, jól haladnak felé a srácok a kitűzőtt cél felé ugyanis jelenleg a 2. helyen állnak a bajnokságban. A játékosok 90% lábatlani kötődésű, amit nem sok megyei I. osztályú egyesület mondhat el magáról.

  „Szeretnénk hosszú távon az utánpótlásunkra alapozva egy olyan lábatlani futballcsapatot kialakítani, amelyik minden évben a Megyei I. osztályú bajnokság 1-5. helyén szerepel. Ahhoz hogy NB III-as csapat legyen Lábatlanon, kell egy főszponzor és mellé több kisebb szponzor akik éves szinten több millió forintot hozzá tud tenni a LESE költségvetéséhez. Jelenleg a labdarúgó szakosztály 4,5 millió forintból gazdálkodik, ami a Megyei I. osztályra elég, viszont már az NB III - hoz kevés”

  Kézilabda:

  Férfi felnőtt és női felnőtt csapatunk szerepel a megyei bajnokságban. A lányok rengeteget fejlődtek az utóbbi évekhez képest, jelenleg a középmezőnyben foglalnak helyet. A fiúk az elmúlt években is eredményesen szerepeltek idén vezetik a tabellát. A nyáron két alkalommal rendeztünk strandkézilabda kupát, ami óriási sikert aratott. A rendezvényen tiszteletét tette Marosi László, Debre Viktor és Sibalin Jakab egykori kiváló kézilabdázóink.

  „Egy nagy problémánk van hogy nincsen megfelelő szabvány méretű létesítményünk. Csapataink az iskola betonos pályáján játsszák meccseiket. Szeretnénk ha pár éven belül építhetnénk egy tornacsarnokot, amit nem csak a lábatlani kézilabdacsapat hanem a környék lakossága is tudna használni különböző sportrendezvények lebonyolításához. Ebből Lábatlan és a környék lakossága csak profitálhatna. Idén szeptembertől elkezdtük beindítani az utánpótlásnevelést két iskolában, a lábatlani Arany János Iskolában Schrenk Péter testnevelőtanár, a Süttői Általános Iskolában pedig Bazsó Anikó oktatja a diákokat. Reményeink szerint pár éven belül megfelelő körülmények között a megyei kézilabda egyik bázisa lesz a Lábatlani ESE. „

  Judo:

  A legeredményesebb szakosztály. Fizel József edző már évek óta kitűnő munkát végez a gyerekekkel. A Batizi fívérek már a budapesti KSI-ben sportolnak és Hédai Melánia személyében magyar bajnoka is van az egyesületnek.

  „Az egyesület legeredményesebben dolgozó szakosztálya a judo. Látszik hogy Fizel József kiváló munkát végez a gyerekekkel. Nemcsak idehaza Magyarországon, hanem külföldön is nagyszerű eredményeket érnek el sportolóink. Hédai Melánia személyében pedig egy őstehetésünk van. Róla még sokat fogunk hallani a közeljövőben. „

  Négy szakosztály működik még a három nagy mellett a tenisz, a bowling, az atlétika és az íjász. Ők az évben több meghívásos és megyei versenyeken vesznek részt. A Tenisz szakosztály a megyei bajnokságban is szerepel.

  „Szeretnénk bevonni minél több embert ezekbe a sportágakba. Mindegyik sportágnak megvan a maga szépsége, és ezt remélem hogy Lábatlan is egyre több ember észre fogja venni és aktívan be is fog kapcsolódni a helyi sportéletbe.
  Szeretném kiemelni a Lábatlani Önkormányzatot, mert nagy anyagi segítséget nyújt évről évre a Lábatlani ESE-nek. Az Önkormányzat mellett a Holcim Hungária Zrt. is nagyobb összeget biztosít az egyesület működéséhez. Reményeim szerint minél több helyi vállalkozó fog áldozni a lábatlani sportélet eredményesebbé tételéhez.

  http://komarom-megyei-foci.gportal.hu/gindex.php?pg=32220791