magyarfutball.hu

bajnoki szereplések

szezon bajnokság osztály klub neve hely pontok
2021/2022 Zala megye, III. osztály, Északi csoport 6 Tarr Andráshida SC II. 11 8
2020/2021 Zala megye, III. osztály, Északi csoport 6 Tarr Andráshida SC II. 10 26
2019/2020 Zala megye, III. osztály, Északnyugati csoport 6 Tarr Andráshida SC II. 12 5

összes eredmény, részletek »

címer helye
Supporters
associated teams
address
 
contact information
e-mail andrashidasc@andrashidasc.hu
founded
2011
club colours
league (2022/2023)
home ground
-
name changes
 1. Kentaur Sprint Andráshida SC II
  2011 - ?
 2. Tarr Sprint Andráshida SC II
  ? -
honours list
official website
related websites
supporters' groups
segítség
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2011.08.11, 13:14
  A Kentaur Andráshida SC elnöksége a megyei I. osztályú labdarúgó csapat bravúros bajnoki győzelme kapcsán áttekintette a 2011-2012 évi bajnokságra történő nevezés ügyét.

  A klub elnöksége úgy döntött, hogy a következő szezonra a megyei I. osztály küzdelmeibe nevezi csapatait. Az alapos mérlegelés során számba vette a felsőbb osztályba lépés mellett és az ellen szóló érveket. A feljebb lépés mellett szólt, hogy jobb pályákon, részben erősebb ellenfelekkel mérkőzhet a csapat. Ellene szólt a magyar harmadosztályt körülvevő széleskörű érdektelenség, a magasabb költségek.

  Még ma is élénken él bennünk az emlék, hogy az előző NB III-as szerepvállalásunk évei alatt milyen jelentős nézőszám-csökkenést voltunk kénytelenek elszenvedni.

  Nem segítette az osztályváltás melletti döntést a harmadosztály sorsát érintő bizonytalanság a következő évek NB III-as csoportjainak számát illetően. A klub megítélése szerint szerencsés volna egyértelmű és világos jövőképet kialakítani az osztály középtávú szerepe, létszáma, csoportszáma tekintetében.

  A Kentaur ASC nagy várakozással tekint az amatőr labdarúgást erősíteni szándékozó törvényhozási és szövetségi döntések elé. Kétségkívül egyszerűsíthette volna a döntéshozatalt, amennyiben ezen döntések és azok részletei rendelkezésre állnának, a megjelent versenykiírások azonban egyenlőre ezek hatásait nem tükrözik.

  A klub vezetése a következő évre a szakmai és a financiális területre vonatkozóan azt a célt tűzte ki, hogy a két területen egyidejűleg elérje a jelenlegi Bakony-csoport első harmadának nívóját.

  Ez tehát a klub további fejlesztésének és erősítésének programját jelenti.

  Ennek sikeres teljesítése jelentheti az alapot egy jövőbeli hasonló döntési helyzetben egy a mostanitól eltérő döntés meghozatalához, oly módon, hogy a klub meghatározó értékeit és meghatározó játékosait a Kentaur ASC képes legyen megtartani.

  Ezzel párhuzamosan törekszik a klub a nézői érdeklődés további megerősítésére, a szurkolók még jobb kiszolgálására és a klubban sportolók számának további növelésére.

  Utóbbiak érdekében a Kentaur Andráshida SC elnöksége úgy döntött, hogy az első osztály mellett új, felnőtt csapatot indít a megyei harmadosztályban is.

  Zalaegerszeg, 2011. június 27.

  Kentaur Andráshida SC elnöksége

  forrás:
  http://www.andrashidasc.hu/season_2010-2011/20110628-sajtokozlemeny.htm