magyarfutball.hu

bajnoki szereplések

szezon bajnokság osztály klub neve hely pontok
2017/2018 Heves megyei III. osztály 6 Noszvaj SE 12 27
2016/2017 Heves megyei III. osztály 6 Noszvaj SE 13 1
2015/2016 Heves megyei IV. osztály 7 Noszvaj SE 14 0

összes eredmény, részletek »

címer helye
address
3325 Noszvaj
Kossuth utca 1.
Heves megye
 
contact information
e-mail bajzilajos@citromail.hu
founded
1967
club colours
piros - kék
league
- (megszűnt csapat)
home ground
name changes
 1. Noszvaji TSz SK
  ? - ?
 2. Noszvaj SE
  ? -
honours list
official website
related websites
supporters' groups
segítség
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2015.11.05, 19:38
  Nyájjárásnak hívták azt a területet, ami a régi pályánkat jelentette – emlékezett Kónya Balázs, a noszvaji labdarúgás legendás alakja, aki futballistaként, edzőként és elnökként is szolgálta a klubot, mi több, mindkét fia is erősítette a csapatot. – Kicsi is volt, lejtős is volt, arról nem beszélve, hogy húsz méterre a kapu mögött az iskolaigazgató háza helyezkedett el. Amikor aztán nem talált hálót a labda – ebből azért jócskán akadt –, akkor a képek bent csakúgy hullottak lefelé a falról. Egy-egy célt tévesztett löket után azt néztük, hogy mikor dugja ki az igazgató a kis ablakon vadászpuskájának csövét, hogy szétlője a labdát.”

  Az új, egyben mostanság is használatos sporttelep 1969-ben készült el, és úgy tűnik, marad is még sokáig a domboldalból kivájt területen.
  „Óriási mennyiségű földet kellett megmozgatni, de így se sikerült elérni, hogy a pálya alsó és felső vége között ne legyen másfél méter szintkülönbség. Persze ezt mi, hazai csapatként sokszor kihasználtuk. Idejöttek a mindenkori vendégek, felmérték, hogy mi a helyzet, majd rendre úgy taktikáztak, hogy majd a második félidőben lefelé hajtanak, amikor már nem lesz annyi erejük. Mi meg úgy voltuk vele, az első 10–15 percet meghajtjuk, rúgunk egy-két gólt, aztán meg visszaállunk, hadd jöjjön az ellenfél.”

  http://www.heol.hu/heves/sport/noszvaj-a-labdara-lottek-nem-a-kapura-613425