magyarfutball.hu

bajnoki szereplések

szezon bajnokság osztály klub neve hely pontok
2004/2005 Budapest IV. osztály, 2. csoport 9 Stella luvenis FC 11 0
2003/2004 Budapest IV. osztály, 1. csoport 8 Stella Iuvenis FC 8 21
2003/2004 Budapest IV osztály rájátszás 8 Stella luvenis FC 14 8

összes eredmény, részletek »

címer helye
address
 
founded
2003
club colours
league
- (megszűnt csapat)
home ground
-
name changes
 1. Stella Iuvenis FC
  2003 - 2004
 2. 2004-ben beolvad a SK Inter Budapest csapatába
honours list
official website
related websites
supporters' groups
segítség
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2012.04.25, 01:01
  Másfél évvel ezelőtti megalakulásakor nagy tervekkel vágott neki első negyedosztályú évadjának a Stella Iuvenis. Mint arról annak idején beszámoltunk az egyesület olyannyira hosszabb távra tervezett, hogy még saját logó, illetve szponzori támogatás is az elképzeléseik között szerepelt. A folytatás aztán már kevésbé sikerült ilyen fényesen. A 2003/2004-es évadban a középmezőnyben végeztek Molnár Erikék, míg 2004 őszét követően a 11., azaz a sereghajtó pozícióból várhatták a folytatást, amely végül nem következett be. A visszalépés okairól Molnár Erik csapatvezető számolt be a Budapesti Futball7-nek.

  - Aki az ősszel figyelemmel kísérte a negyedosztály történéseit, annak talán nem volt váratlan a Stella Iuvenis visszalépése, már csak azért sem, hiszen a többszöri ki nem állás miatt már szezon közben megérintette a kizárás szele a csapatot.
  - Akkor még becsületből igyekeztünk kiállni a mérkőzésekre, annak ellenére, hogy sokszor nyolc-kilenc emberrel kellett pályára lépnünk. Az év elejére aztán véglegessé vált, hogy nem leszünk kilencnél többen, a csapat eddigi lelkesebbnek mutatkozó felén is úrrá lett a többiek letargiája, így pedig már nem lett volna érdemes tovább folytatni a kilátástalan küzdelmet, ezért inkább a visszalépés mellett döntöttünk. Az igazsághoz tartozik még, hogy anyagi okok is közrejátszottak abban, hogy nem folytatjuk tovább.
  - Érte olyan érvágás a holt szezonban a gárdát, amely már önnek is sok volt?
  - Egyik meghatározó kulcsjátékosunknak, az irányító középpályást játszó Nagy Balázsnak a távozása ugyancsak fokozta a jövővel kapcsolatos bizonytalanságunkat. Hiába volt papíron tizenhat igazolt labdarúgónk, ha abból a fél keretre nem lehetett rendszeresen számítani.
  - A pályával kapcsolatos problémák ezen a szinten is nagyon megkeseríthetik a legtöbb csapat életét. A Stellának mennyire sikerült ezen úrrá lennie?
  - Eredetileg Csillebércen kezdtünk, majd következett a Konkoly-Thege Miklós utcai KFKI-pálya, később pedig a Jókai Mór utcai műfüves pálya. Ebből is kiderül, hogy nagy volt a bizonytalanság a ,,hazai" pályát illetően is.
  - Sok, az önökénél nagyobb múlttal bíró csapat eltűnt már a süllyesztőben. A Stellának lesz-e visszaút a Budapest-bajnokságba?
  - Mindent megteszünk azért, hogy legyen. Átmenetinek tekintjük a leállásunkat, ősztől ismét szeretnénk indulni a negyedosztályban.

  A Stella visszalépésével kapcsolatban megkerestük Schmuck Ferencet, a IV. osztály, 2. csoportjának küzdelmeit szervező XI. Kerületi Labdarúgó Szövetség Szervezőbizottságának vezetőjét, aki lapunknak elmondta, újra nyitva áll a kapu a Stella előtt az őszi visszatérésre. Az érvényben lévő szabályok szerint ugyanez lett volna a helyzet akkor is, ha az esetleges kizárás sorsára jutott volna a csapat. A labda most már - mégha csak képletesen is - a Stella Iuvenis térfelén pattog…

  Forrás: Budapesti Futball7

  http://foci.web.elte.hu/archivum/05kommentar/stella.htm