magyarfutball.hu

bajnoki szereplések

szezon bajnokság osztály klub neve hely pontok
2020/2021 Zala megye, III. osztály, Déli csoport 6 Zalakaros KHA 13 10
2019/2020 Zala megye, III. osztály, Déli csoport 6 Zalakaros KHA 8 24
2018/2019 Zala megyei III. osztály, Déli csoport 6 Zalakaros KHA 9 30

összes eredmény, részletek »

címer: Zalakaros KHA
full name
Zalakaros Sportjáért Közhasznú Alapítvány
associated teams
address
8749 Zalakaros
Gyógyfürdő tér 1.
Zala megye
 
contact information
phone +36 (30) 600 3217
e-mail torta74@freemail.hu, langerika2@gmail.com
founded
1967
club colours
zöld - fehér
league
- (megszűnt csapat)
name changes
 1. Zalakaros
  ? - ?
 2. Zalakaros Gránit Gyógyfürdő SE
  ? - 2014
 3. Zalakaros Sportjáért Közhasznú Alapítvány
  2014 -
honours list
official website
related websites
supporters' groups
segítség
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2014.02.16, 18:00
  kép
  forrás:
  Eőri Attila
   
 2. avatar: pancso
  2012.03.15, 21:18
  - Sajnálatos dolog történt velünk - kezdte Damak Imre, a karosi sportkör elnöke. - Évek óta egyre nehezebb volt a helyzetünk, különösen az viselt meg bennünket , hogy az iparűzési adóból régebben több millió forintot össze tudtunk szedni. Ez az összeg megszűnt, így szinte csak az önkormányzati támogatásra tudtunk számítani. Kétségtelen, ők tisztességgel segítettek bennünket. Zalakaros azzal, hogy város lett, elvesztette azt az összetartást, amely egy kisebb településre jellemző. Hiába vannak nagy szállodák, a szponzorért könyöröghettünk, nem találtunk. Nagy gondot jelent az is, hogy kevés a gyerek, aki futballozni szeretne. Ezen nem csak a sportegyesület vezetésének, másnak is el kell gondolkodni. Zalakaroson és a térségben biztos, hogy ennél sokkal több fiatal futballozna, ha még nagyobb energiákat fordítanánk a képzésükre.

  - Nem próbálkoztak meg még takarékosabban élni, s egy szerényebb képességű csapatot működtetni?

  - Próbálkoztunk, hogy néhány játékostól megválunk a költségek csökkentése érdekében. A csapat azonban sokkal összetartóbb volt, mint az őket körülvevő közeg. Ekkor kijelentették, hogy még legalább 4-5-en elmennek. Így is kevesen voltunk. Ez a lépés is csak a halálunkat okozhatta volna. A lemondásomat is többször felajánlottam. Nem tolongtak a sportkör elnöki posztjáért. Sajnálom a gyerekeket, különösen az edzőket, Harcz Lajossal az élen, aki nagyon sokat tett a város labdarúgásáért. Azt fájlalom, hogy nem mindenki érezte át, többet kellett volna tenni a zavartalan működésért. A jövőt illetően tanulság, nagyobb összefogásra lesz szükség ahhoz, hogy újra jó csapat legyen a városban.

  A főszponzor önkormányzat véleményére is kíváncsiak voltunk.

  - Zalakaroson nem megszűnik a labdarúgás, hanem újjáéled - jelentette ki a város sportját is felügyelő alpolgármester, Lang Erika. - Természetesen örültünk volna, ha a felnőtt csapat be tudta volna fejezni a bajnokságot. Az önkormányzat a kért támogatást mindig megadta, ami a megyei csapatok között nem is mondható alacsonynak (6,4 millió). Ezenkívül a sportcentrumot - amit a labdarúgók használtak - is fenntartotta, az öltözőket felújította. A klub vezetésének már tavaly jeleztük, hogy az utánpótlásnevelésre fektessenek nagyobb hangsúlyt, hiszen az önkormányzat sportkoncepciója is ezt tartja az egyik legfontosabb feladatnak. Ehhez a tavalyi és az ez évi költségvetésünkben is elkülönítettünk 3-3 millió forintot. Minden törekvésünkkel azon vagyunk, hogy az utánpótlásneveléshez megteremtsük a korszerű létesítményfeltételeket és szakképzett edzők irányításával minél több gyermek ismerkedhessen meg a labdarúgás és más sportágak alapjaival. Szeretném megköszönni a Zalakaros Gránit Gyógyfürdő SE vezetőinek, labdarúgóinak, hogy hosszú éveken keresztül méltón képviselték városunkat a megyei I. osztályban.

  forrás: http://zalaihirlap.hu/sport-futball/20120314_szegenyebb_a_megyei_mezonye
   
 3. avatar: erique
  2012.03.15, 09:44
  A Megyei I. osztályban szereplő Gránit Gyógyfürdő SE Zalakaros labdarúgócsapata visszalépett a bajnokságból.
   
 4. avatar: pancso