magyarfutball.hu

Ezen az oldalon a csapat jelenlegi és régen használt címereit szeretnénk összegyűjteni.
Ha hiányolsz egy címert a lenti listából, küldj egy emailt a kepek@magyarfutball.hu címre a hiányzó címer leírásával, lehetőség szerint egy minél nagyobb képet csatolva a címerről.
Ez alapján meg tudjuk rajzolni a címert vektorgrafikus formátumban és felkerül az adatbázisunkba!
Other Hungarian club logos
  1. logo: Eger, FC Eger Tengely-Közmű
    ? - ?

Források / szerkesztésre váró címerek

  1. kép
  2. kép
    forrás:
    http://www.vatera.hu/gyujtemeny/zaszlok/fc_eger_zaszlo_170066331.html
  3. Amíg nem találunk bizonyítékot valahol, hogy ténylegesen használták ezt a címert is, addig kiveszem:
    kép
  4. címer kitűzőn:
    kép
  5. Ezt kaptuk egy felhasználónktól. A kérdés akkor az, hogy a fent most bent lévő lila címer létezett-e valaha, vagy egy újabb kamu brandsoftheworld logo?

    Helló!Elég érdekes szine van az ESE cimerének!Nem egy hétköznapi szinösszetétel a lila-sárga(emlékem szerint hazánkban a Pepita Sárkányok nöi csapatának volt ilyen színe!)Régebbi lapok(Képes sport,Labdarugás)alapján az emlékeim szerint a cimer alakja hasonloan ovális volt a szine viszont az "S"betünél átlósan elválasztva piros-kék.A feliratra sem teljesen ilyenre emlékszem!Talán az "S"betü szárai nem voltak ilyen hosszuak és az "E"betük lentebb illetve fentebb voltak az "S"száraihoz.Talán az "E"betük szine fehér vagy piros és kék volt.Szerintem a csapat szine piros-kék mert a regi ujságokban a képeken piros vagy kék szerelésben játszottak,és a város szine is piros-kék!Az 1990-es években még szerepeltek Eger-Egertej néven is.Én nem emlékszem,hogy egerben lett volna Volán és az egyesült valakivel!Viszont 1997-ben a nöi csapatot FC Eger-Agri Volánnak hivták!Söt ha jól emlékszem Egri Spartakus az volt, és ők játszottak a mostani Északi-lakotelepi(Csebokszári)müfűves helyen lévő kellemes vörössalakos palyan!

    kép