magyarfutball.hu

Ezen az oldalon a csapat jelenlegi és régen használt címereit szeretnénk összegyűjteni.
Ha hiányolsz egy címert a lenti listából, küldj egy emailt a kepek@magyarfutball.hu címre a hiányzó címer leírásával, lehetőség szerint egy minél nagyobb képet csatolva a címerről.
Ez alapján meg tudjuk rajzolni a címert vektorgrafikus formátumban és felkerül az adatbázisunkba!
Other Hungarian club logos
  1. logo: Eger, Eger SE
    ? - ?
  2. logo: Eger, Eger SE
    ? - ?

Források / szerkesztésre váró címerek

  1. kép
    Csapat, család, fociszeretet, együttlét – társaságunk, az Egri Sportcentrum SE „hitvallását” Cserős Vilmos fogalmazta meg. A Heves megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokságban 2008 óta szereplő együttesünk javarészt öregfiúk futballistákból áll, akik
    nagy adománynak tekintik, hogy még nagypályás pontvadászatban rúghatják a labdát. Ahonnan viszont egyáltalán nem lógunk ki. Sőt! A nyitányt jelentő 2008/2009-es szezonban elért 8. hely után egy évvel, 2010-ben bajnoki címnek örülhettünk, majd 2011-ben a 6. helyen végeztünk. „Boldogság minden perc, amit a pályán töltünk el” – hangzik az indulónk (http://www.youtube.com/watch?v=46ztoV_zQJ4), ám nem érjük be csupán ennyivel, 2012-ben is célba vesszük a csúcsot. Őszi harmadikként, egy ponttal lemaradva az éllovas mögött erre reális esély is mutatkozik és mert „a futball az életünk, ezért mi mindent megteszünk.”

    forrás:
    http://egrisportcentrumse.hu/