magyarfutball.hu

bajnoki szereplések

szezon bajnokság osztály klub neve hely pontok
2021/2022 Csongrád-Csanád megye, III. osztály 6 Pusztamérges FMC 11 22
2020/2021 Csongrád-Csanád megye, III. osztály 6 Pusztamérges FMC 14 13
2019/2020 Csongrád megye, IV. osztály, Homokháti csoport 7 Pusztamérges FMC 2 36

összes eredmény, részletek »

címer helye
alternative names
Pusztamérges FC
PFMC
PFSZSE
address
6785 Pusztamérges
Jókai u. 103.
Csongrád megye
 
contact information
phone +36 (30) 382 4898
e-mail krisztink@t-online.hu
founded
club colours
kék - fehér
league (2022/2023)
name changes
 1. Pusztamérgesi Sportegyesület
  ? - 2004
 2. Pusztamérgesi Futball és Motoros Club
  2004 - 2022
 3. Pusztamérgesi FSZSE
  2022 -
honours list
official website
related websites
supporters' groups
segítség
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: fgymat
  2016.06.17, 18:14
  A Pusztamérgesi Futball és Motoros Club (PFMC) 2004-ben alakult önálló sportegyesületté. Elődje a több évtizedes múltra visszatekintő Pusztamérgesi Sportegyesület. Kezdetben csak a futball volt a tevékenységi kör, majd később motoros szakosztállyal bővült az egyesület. Mindkét szakág amatőr játékosokból ill. versenyzőkből áll.

  Egyesületünk 2013. évtől kibővült az általános iskola 1-4. osztályának ifjú játékosaival! Szervezetünk civil egyesületként működik, 30 fős tagsággal. A szervezet felépítése:

  2 fős felügyelő bizottság,
  1 fő titkár,
  2 fő elnök helyettes,
  1 fő elnök
  A Pusztamérgesi Futball és Motoros Club rendszeresen, minden évben részt vesz a Csongrád megyei Labdarúgó Szövetség által megrendezett megyei III. osztályú bajnokságban a Homokhát csoportban. Mérkőzősről mérkőzésre szép számmal érkeznek szurkolóink, hogy biztassák játékosainkat.
  Aktívan részt veszünk Pusztamérges társadalmi és sportéletében. Egyesületünk szervezi meg minden évben a "Sport majálist". Kispályás focival, röplabdával tollaslabdával és11-es rúgó versennyel valamint a nap kiegészítő rendezvényei által szoktuk megmozgatni a falu lakosságát. Minden évben részt veszünk - kispályás labdarúgó tornát szervezünk - a község legnagyobb érdeklődésre számot tartó rendezvényén, a Szüreti Fesztivál és Kakaspörkölt-főző Versenyen is, amely szeptember hónapban kerül megrendezésre. Év végén rendezzük a már hagyományos Karácsony Kupa teremlabdarúgó tornát gyermek és felnőtt kategóriában. Ezen - pusztamérgesi csapatokon kívül - a környező településekről is egyre több csapat szerepel. A jó hangulatú mérkőzések kezdetben kora délutánig, az utóbbi években már késő estig tartanak!

  Egyesületünk célja, hogytámogassa és összefogja a település sportéletét. Szeretnénk biztosítani a sportegyesület fennmaradását, ezért elkötelezettek vagyunk a gyermekek és fiatalok mozgásigényének biztosítása, fejlesztése iránt. Szeretettel várunk mindenkit, akit a sport szeretete és elsősorban a foci motivál.
  Működésünk, létünk anyagi támogatás nélkül elképzelhetetlen. Elsősorban településünk önkormányzatának köszönhetően tudunk létezni, de sok segítséget kapunk magánszemélyektől is.

  Elnök: Krisztin Krisztián
  6785 Pusztamérges, Móra tér 2.
  tel.: +36-30/382-4898
  e-mail: krisztink@t-online.hu


  http://www.pusztamerges.hu/index.php/pusztamergesi-fmc