magyarfutball.hu

Ezen az oldalon a csapat jelenlegi és régen használt címereit szeretnénk összegyűjteni.
Ha hiányolsz egy címert a lenti listából, küldj egy emailt a kepek@magyarfutball.hu címre a hiányzó címer leírásával, lehetőség szerint egy minél nagyobb képet csatolva a címerről.
Ez alapján meg tudjuk rajzolni a címert vektorgrafikus formátumban és felkerül az adatbázisunkba!
Other Hungarian club logos
 1. logo: Paks, Paksi FC
  ? - 2007
 2. logo: Paks, Paksi FC
  2007 - ?

Források / szerkesztésre váró címerek

 1. kép
  forrás:
  Kecskés Balázs - email
 2. 2007-02-21
  "A magyar labdarúgás élvonalához tartozó Paksi FC tavaszi rajt előtt sajtótájékoztatót tartott 2007. február 21-én. Zomborka Zoltán, PR menedzser a klub történetének első sajtótájékoztatóján ismertette a programot, és bemutatta a jelenlévőket."

  "Zomborka Zoltán ismertette az új honlap indítását, melynek a webcíme www.paksifc.hu lesz. A domain név bejegyzése miatt még várni kell az eléréséhez. Ugyanakkor bemutatta a Paksi FC új címerét is. "

  "Balog Judit beszédében kiemelte, hogy Paks Város képviselőtestületének tavalyi döntése értelmében a PSE Fehérvári úti pályája megérett a felújításra. Elkezdődött az építkezés, melynek az anyagi hátterét teljes egészében az Önkormányzat biztosítja, melyet külön köszönünk.
  A létesítmény a következőképpen néz ki. A fogadó épület tartalmazza a jegypénztárakat, a beléptetőrendszert, a büfét, és a nézőtéri vízesblokkot, mely napokon belül átadásra kerül.
  A másik épületünk egy két szintes klub épület, melynek az alsó szintjén vannak az utánpótlás csapat öltözői, és az edzői öltöző. A felső szinten pedig kondi terem, irodák, egy klubhelyiség és egy tárgyaló került kialakításra.
  A régi lelátó épületét teljes mértékben át fogjuk alakítani, de ezt már csak a beruházás második lépcsőjében, mely valószínű áthúzódik a jövő évre. Viszont a tervek már elkészültek. Amint az anyagi hátterét megszavazza a képviselő testület, akkor neki látunk ennek a feladatnak is."

  forrás:
  http://www.paksnet.hu/070221_paksi_fc_sajtotajekoztato.htm