magyarfutball.hu

bajnoki szereplések

szezon bajnokság osztály klub neve hely pontok
2020/2021 Baranya megye, III. osztály, Dárdai Ferenc csoport 6 Szajki SE 1 53
2019/2020 Baranya megye, III. osztály, Dárdai Ferenc csoport 6 Szajki SE 1 31
2018/2019 Baranya megyei III. osztály, Tamási csoport (Fürge nyuszi Focivilág) 6 Szajki SE 6 38

összes eredmény, részletek »

címer: Szajki SE
full name
Szajki Sportegyesület
Supporters
address
7753 Szajk
Kossuth Lajos utca 39/a.
Baranya megye
 
contact information
phone +36 (20) 313 9909
e-mail bittertamas@freemail.hu
founded
1963
club colours
sárga - fekete
league (2021/2022)
home ground
 1. Szajki Sportpálya
previous grounds
 1. Régi Szajki Sportpálya

  (? - 1958)

name changes
 1. TSZ SE Szajk
  ? - ?
 2. Szajki SE
  ? -
honours list
official website
related websites
supporters' groups
segítség
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: Golyó
  2018.04.02, 09:34 (szerk.: 2018.04.02, 16:19)
  Szajkon a megyei I. osztály felé kacsingatnak

  Ha nem kaptak volna ki saját pályájukon a Töttöstől (ez az eddigi egyetlen vereségük), akkor most az élen állnának a szajki labdarúgók a megyei II. osztály Tamási csoportjában, így azonban a Pécsi Gázmű az éllovas. Az a csapat, amely ugyancsak fel akar kerülni az I. osztályba, akárcsak a Szajk. Nagy mérkőzés lesz a kettejük közötti, április 26-i rangadó, amelyre Pécsett kerül sor.
  — Nem tagadjuk, fel szeretnénk jutni — mondja Kovács János, a Szajki Tsz SE elnöke. — Tavaly az osztályozón a tapasztalatlanságunk miatt buktunk el, a Bükkösd kivert bennünket. Most megpróbáljuk a Gázműt befogni, amely két ponttal vezet előttünk.
  A nagy cél érdekében hetente háromszor edzenek a futballisták. Kövi István edző 16-os kerettel foglalkozik. Szinte valamennyi játékos fiatal, az átlagéletkor 25 év. A labdarúgók zöme tsz-tag.
  Mivel már a megyei I. osztály felé kacsingatnak, felújították a pályájukat (újra füvesítették) és az öltözőt, s egy kis lelátót is akarnak építeni. Másfél évig nem használták a szajki pályát, addig Versenden játszottak-edzettek. Lassan minden kész lesz, így az őszre visszaköltözhetnek a feketesárgák, merthogy ez a színük.
  Husti Mihály, a szajki tsz elnöke szereti a futballt. Sokszor az edzésekre is ki-kilátogat, idegenbe pedig rendszeresen elkíséri a csapatot. Akár csak a körülbelül száz ember, aki saját kocsival utazik szerte- széjjel a megyében, hogy ne mulassza el a kedvencek megnézését az idegenbeli találkozókon sem.
  - Vasárnap is 300-an voltak kinn Szajkon a mérkőzésen. Még többen lennének, ha megyei I. o. mérkőzéseket láthatnának. Hiába, szeretik nálunk a labdarúgást. Nagyon
  lelkesek a szurkolóink. Elég, ha annyit mondok, hogy 130 pártoló tagja van a sportegyesületünknek. Ehhez tudni kell, hogy az egész faluban 400 a férfiak száma - halljuk Kovács Jánostól, aki 1985 óta sportköri elnök, akkor vette át a tsz az SE-t.
  Természetesen nemcsak futballoznak Szajkón, van még asztalitenisz- és sakkszakosztály is, de ezek szerényen meghúzódnak a labdarúgás árnyékában. Mi mást is tehetnének akkor, amikor például mind fut- ballozik az, aki asztaliteniszező is.
  Szajkón hangoztatják, hogy nem történik tragédia, ha nem most kerülnek fel oda, ahová szeretnének. Akkor megpróbálják jövőre. Jó az utánpótlásuk (az ificsapatuk listavezető), onnan a következő bajnokságban is lehet válogatni.

  Dunántúli Napló, 1987. április 9.