magyarfutball.hu

bajnoki szereplések

szezon bajnokság osztály klub neve hely pontok
1993/1994 Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Miskolci körzet 6 Perecesi TK 0

összes eredmény, részletek »

címer helye
full name
Perecesi Testgyakorlók Köre
address
 
founded
club colours
league
- (megszűnt csapat)
home ground
-
name changes
honours list
official website
related websites
supporters' groups
segítség
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: fgymat
    2020.05.02, 18:36
    Az egykori patinás hírű Perecesi Testgyakorlók Köre nevet viseli az az új sportegyesület, amely augusztus 3-án alakult meg Miskolcon, a Magyaros étteremben. A névválasztás és az a tény, hogy az alapítótagok között nincsenek perece- siek, némi vitához vezetett az ülésre meghívott Párkányi Zsolt, Pereces ön- kormányzati képviselője, s a vele egyetértők és a klub megalakulását sürgetők között. Utóbbiak azzal érveltek, hogy most együtt van egy olyan csapat, amely méltóképpen tudja folytatni az elődök hagyományait, és a nevezési határidő sürget. Ha most nem lépnek, elvész egy év, és akkor ki tudja mikor adódik megint ilyen lehetőség.
    Végül mégis sor került a tisztségviselők megválasztására. Az új, csak labdarúgócsapatot működtető klub elnöke Kuremszki Csaba, helyettese - s egyben főszponzora - Bodnár Gyula, technikai vezetője Drucskó Zoltán, edzője Fazekas Béla lett.
    A Miskolc körzeti bajnokságban játszó PTK első találkozójára augusztus 15- én kerül sor Varbón, a bemutatkozó hazai bajnoki meccsük pedig augusztus 20-án lesz.

    Észak-Magyarország
    1993.08.10