magyarfutball.hu

bajnoki szereplések

szezon bajnokság osztály klub neve hely pontok
2016/2017 Budapest IV. osztály, 2. csoport 7 Rend-Őr 07 FC 8 32
2015/2016 Budapest IV. osztály, 2. csoport 7 Rend-Őr 07 FC 5 43
2014/2015 Budapest IV. osztály, 2. csoport 7 Rend-Őr 07 FC 6 41

összes eredmény, részletek »

címer helye
full name
Rend-Őr 07 Futball Club
address
1221 Budapest
Városház tér 7.
Budapest
 
contact information
e-mail kavranzsolt@freemail.hu
founded
1999
club colours
kék - fehér
league
- (megszűnt csapat)
name changes
 1. Rend-Őr 07 Futball Club
  1999 -
honours list
 1. BLSzIV/nyolcadosztály ezüstérmese
  2000/2001
 2. BLSzIV/nyolcadosztály bronzérmese
  2006/2007
  2007/2008
  2009/2010
official website
related websites
supporters' groups
segítség
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2012.09.26, 11:43
  Szerző: Fehér György
  2010. október 25.

  Tavasszal történelmük legnagyobb sikerét érték el a XXII. kerületi Rend-Őr 07 FC. játékosai. A Budapest IV. osztályú bajnokságban szerzett bronzérem ugyanis azt jelentette, hogy több mint tíz év után egy osztállyal előrébb léphet a klub. Ám a csapat úgy döntött, mégis marad inkább a negyedosztályban.


  Tíz évvel ezelőtt alakult Buda­fokon egy amatőr focicsapat, amely azért volt különleges, mert játékosait a kerületi rendőrkapitányság dolgozói alkották. A csapatot Rend-Őr 07 FC-nek hívják. Ahogy azt Kavrán Zsolt – egyébként nyomozó – csapatvezető elmondta: az évek során több civil játékos is szerepet kapott a Budapest IV. osztályban szereplő gárdában.

  – Sőt, olyan hírességek is megfordultak nálunk, mint Ganxsta Zolee, aki 2002 és 2004 között rendszeresen pályára lépett bajnoki mérkőzéseken, játszott nálunk a TNT zenekarból ismert Inti és ifjabb Mészöly Kálmán is. Sőt, a jelenlegi fővárosi főkapitány, dr. Tóth Gábor is a csapat tagja volt.

  A fehér mezes Rend-Őr 07 FC-nél a mozgás a lényeg


  Az évek során aztán a rendőrségi vonulat még erősebb lett.

  – Ma már a csapat háromnegyed részét hivatásos rendőrök alkotják. A magyar labdarúgás legalacsonyabb osztályában, a BLSZ IV.-ben játszunk. Tavasszal harmadikak lettünk a bajnokságban, ami azt jelentette, hogy feljutottunk a BLSZ III.-ba. Ám mi ezt már nem vállaltuk.

  Az okok prózaiak.

  – Öregek vagyunk már. Én például már elmúltam 47 éves, és mellettem még legalább három hasonló korú játékos szerepel a csapatban, az átlagéletkor pedig eléri a 36-ot. Természetesen mi is nyerni szeretnénk minden meccsen, de a lényeg az, hogy hétvégenként mozogjunk, sportoljunk, együtt legyünk, de azért ezen a szinten is fontos a siker­élmény. Márpedig a BLSZ III.-ban azért erősebb csapatok vannak. Nem azt mondom, hogy onnan simán kiestünk volna, de tény, hogy egy osztállyal lejjebb több sikerélmény ér minket. Ahogy Kavrán Zsolt elmondta: ő már húsz éve dolgozik a kerületben, ezért sokan ismerik. Ettől függetlenül inkább csak a barátok tudják, hogy létezik egy csapat, amelyben kerületi rendőrök játszanak, a lakosság nem nagyon tud a gárda létezéséről. Az idei bajnokságot a csapat egyébként három győzelemmel kezdte, és mint a csapatvezető elmondta, tán nem is emlékszik ilyen sikeres idénykezdetre. Persze azzal a csapatnak is szembe kell néznie, hogy ugyanabban az összeállításban nem tud minden héten pályára lépni.

  – Bizony a csapatépítést esetenként a szolgálati beosztás felülírja, de nem panaszkodhatunk, hiszen azért a vezénylést lehet úgy alakítani, hogy az mindenkinek jó legyen.

  forrás:
  http://helyitema.hu/sport/5730