magyarfutball.hu

bajnoki szereplések

szezon bajnokság osztály klub neve hely pontok
2022/2023 Nógrád vármegye, I. osztály 4 Bátonyterenyei TC 15 20
2021/2022 Nógrád megye, II. osztály 5 Bátonyterenyei TC 1 58
2020/2021 Nógrád megye, II. osztály, Felsőház 5 Bátonyterenyei TC 2 49

összes eredmény, részletek »

címer: Bátonyterenyei TC

Segítség Felhasználók által beadott adatok

2022.09.04, 14:16 dokybtc dicsőséglista
2018.09.23, 08:31 dokybtc névváltozások
2018.09.18, 10:15 dokybtc weboldalak

összes / részletek »

full name
Bátonyterenyei Torna Club
associated teams
address
Városház út 3.
3070 Bátonyterenye
Nógrád megye
 
contact information
phone +36 (30) 337 7165
e-mail drmatyas@gmail.hu
founded
2017. október 11.
club colours
zöld - fehér - fekete
league (2023/2024)
name changes
  1. Bátonyterenyei TC
    2017 -
honours list
  1. Nógrád-megyei II. osztálya bajnoka
    2021/2022
official website
related websites
supporters' groups
segítség
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: fgymat
    2018.09.16, 09:38
    Új klub alakult Bátonyterenyén

    A komoly ambíciókat dédelgető egyesület a megye kettőben kezdi meg a következő szezont.
    Nemrégiben megsüvegelendő hírhez jutottunk: új klubbal gyarapodott a nógrádi futball, immáron a Bátonyterenyei Torna Club is tagja lett régiónk focivérkeringésének. A rögtön a megye kettőben elinduló egyesületet érintő témák kapcsán dr. Mátyás Mátyás elnököt kérdeztük.
    - Mikor és hogyan vetődött fel az új klub alapításának ötlete?
    - - Kettőezer-tizenhét novemberében, Nagy-Majdon József polgármester úrral volt egy futballal kapcsolatos baráti beszélgetésünk, melynek során arra a következtetésre jutottunk, hogy szükség lenne a városban egy olyan egyesületre, amely komolyan foglalkozna az utánpótlással, majd idővel egy versenyképes felnőtt csapatot is foglalkoztatna – kezdte dr. Mátyás Mátyás. Így hát megalakult a Bátonyterenyei Torna Club.
    - Úgy tudjuk, az sem okozott volna gondot, ha azonnal a megye egyes mezőnyhöz csatlakoznak, mivel azonban erre a szabályok miatt nem volt lehetőség, végül egy osztállyal lejjebb kezdik meg szereplésüket.
    - Nagyon szerettük volna a megye egyes indulást! Annak ellenére, hogy nagyon költséges lett volna, úgy gondolom, az anyagi feltételeket a polgármester úrral, helyi szponzorokkal közösen meg tudtuk volna teremteni. De mivel a megye egy licencköteles, és az indulási jog, a licenc átruházása a régebbi visszaélések miatt nem lehetséges, maradt a megye kettő…
    - Ki lesz a felnőtt csapat edzője?
    - A csapat irányítását Forgó Péter vállalta el, így a Mátranovák után, ismét együtt dolgozhatunk.
    - Kik fogják alkotni a játékoskeretet?
    - Mivel az átigazolási időszak csak most kezdődött el, konkrétumot nem szeretnék még mondani, sok játékos kivár még. Körülbelül harminc emberrel tárgyalok, valamennyiük megye egyes és megye kettes tapasztalattal bír, néhányan már elfogadták ajánlatunkat,
    - Hogy néz ki az utánpótlás felépítése?
    - A Bozsik-programban már tavasszal részt vett az egyesület, mostanra több mint negyven gyerek focizik nálunk. A Bozsik-csapatok irányítását Susán Attila végezte az ősztől reményeink szerint még Ornyik Róbert is csatlakozik a szakmai stábhoz. Az ifi vezetését Csóri József vállalta el. Ami örömmel tölt el, hogy több mint húsz labdarúgó jelezte, hogy Bátonyterenyén játszana az ifi együttesben, többnyire helyi játékosok, akik Pásztón, Mátranovákon, a Stécénél vagy éppen Hatvanban fociztak az elmúlt években.
    - A frissen alakult klub mellett a Kisterenye SE és a Nagybátony SC is szerepel a városban. Személy szerint mit gondol, mennyire férnek majd meg egymás mellett ezek az egyesületek?
    - A kisterenyei csapatról nem szeretnék beszélni… Nem ismerem a terveiket. A NOSE megmarad a megye háromban, lehetőséget adva a helyi amatőr játékosoknak, jó kis baráti társaság alakult ki. Szüksége van a városnak egy megye egyes csapatra… Az utolsó évek ténykedései arra utalnak, hogy sem a Kisterenye, sem a NOSE nem képes erre a szintre lépni.
    - Milyen rövidebb és hosszabb távú célokat fogalmaztak meg?
    - Szeretnék egy jó közösséget kialakítani, és egy olyan csapatot, amely az évad végén ott lehet a megye kettő első négy helyezettje között. Hosszútávon pedig szeretnék stabil résztvevője lenni a megyei első osztálynak, valamint egy minél erősebb, saját utánpótlásbázist.


    forrás:
    http://nogradifutball.hu/megye-ii/uj-klub-alakult-batonyterenyen/