magyarfutball.hu

címer helye

A Dalnoki Jenő Labdarúgó Akadémia egy 2006-ban megalapított magántulajdonban lévő budapesti utánpótlásnevelő egyesület. Klubunk a fiatalabb korosztályok számára nyújt Magyarországon nem tapasztalt, magas szintű szakmai munkát és odafigyelést. A focihoz igazi elhivatottságot érző gyerekeknek, a "legjobbak a legjobbakkal" elv alapján, életkori sajátosságaiknak megfelelően biztosítjuk a folyamatos fejlődést. épzésünkkel az egyéni sajátosságok maximális figyelembevételére törekszünk. Az akadémiai csapatok számára minden évben biztosított a nemzetközi megmérettetés is. 2009-2013 június között az MTK-val kialakított sportszakmai együttműködés keretében, egyesületünkből kikerülő játékosoknak közvetlenül biztosított továbblépési lehetőséget. 2013 július 1-től Egyesületünk a Ferencvárosi Torna Club Észak-Pesti utánpótlás központja lett. Ezen megállapodás az Akadémiánkról távozó U11 korosztály játékosai számára biztosíhat továbblépési lehetőséget az FTC korosztályos csapatianál.

...néhány szóban egyesületünk képzéséről...
Kiválasztás / képzés: A kiválasztás folyamata klubunknál már óvodás korban elkezdődik. Ebben a kiválasztási szisztémában jó alapot jelent az a mintegy 10 óvoda, ahol jelenleg is Akadémiánk edzői tartanak foglalkozásokat. A legkisebb már kiválasztott korosztályunknál egy minimális létszámmal formált kiscsoportot alkotunk, ahol sok türelemmel és játékos módszerekkel kezdjük el a labdarúgóképzést. Csapatainkat évről-évre bővítjük s a kialakult keretekhez folyamatosan veszünk fel egy-egy új ifjú tehetséget.

Edzés / versenyeztetés: Korosztályaink a pihenés és terhelés egészséges életkori ritmusának megfelelően járnak edzésekre, maximum heti 3-szor. Az első célirányosan versenyeztetett évfolyamunk az U9-es csapat, ahol a hazai bajnokságok és mérkőzések mellett már a nemzetközi játéktapasztalat megszerzésére is törekszünk (külföldi tornák, nemzetközi mérkőzések). A nálunk sportoló gyerekek óvodás kortól U11-es korosztályig kapnak kiemelt képzést és versenyeztetést, mely jó alapot jelent majd a későbbi nagypályás játékhoz.

Továbblépés / karrier: A kispályát kinőve évfolyamaink a 2013. július 1-től életbe lépő megállapodás keretében a Ferencvárosi Torna Club korosztályos csapatainál folytathatják pályafutásukat a Club Népligeti bázisán.

dalnokiakademia.hu, 2017.08.25

alternative names
Dalnoki Akadémia
Dalnoki Akadémia S.E.
Dalnoki Akadémia SE
address
1154 Budapest
Bánkút utca 71.
Budapest
 
contact information
phone +36 (20) 360 5156
e-mail info@dalnokiakademia.hu
founded
2006
club colours
zöld - fehér
name changes
official website
related websites
segítség
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!