magyarfutball.hu

2020.09.16, Preisinger Sándor lett a Békéscsaba új vezetőedzője!
Az U19-es magyar válogatott szakvezetője négy év után elhagyta a labdarúgó-szövetséget, és az NB II-ben szereplő Békéscsaba vezetőedzője lett.

...tovább: teljes bejegyzés »

2013.09.08, Véget ért a bősi kaland
Németh Norbert, Takács Zoltán, valamint Preisinger Sándor edző távozott a szlovák csapattól.

...tovább: teljes bejegyzés »

2013.07.20, Preisinger a Bős új vezetőedzője
Szlovákiában, a negyedosztályú Bős (Gabcikovo) együttesénél Preisinger Sándort, a ZTE FC korábbi szakvezetőjét nevezték ki vezetőedzőnek, ami azért is érdekes, hiszen a Bős tulajdonosa az a Csörgő György szlovákiai magyar üzletember, aki az MTK együttesét is szerette volna megvenni.

...tovább: teljes bejegyzés »

2013.03.25, Edzőváltás Zalaegerszegen: gyorsan meglehet Preisinger utódja
Felmentette a munkavégzés alól a ZTE vezetése Preisinger Sándor vezetőedzőt. A kék-fehérek az utolsó két bajnoki mérkőzést elveszítették, így jelenleg az osztályozót érő hatodik helyen állnak a Nyugati csoportban. Az utódlás kapcsán már a mai nap folyamán várhatóak fejlemények.

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.06.25, Preisinger Sándor lesz a ZTE vezetőedzője
Struktúraváltásra kerül sor az OTP Bank Ligától sereghajtóként búcsúzó ZTE FC szakmai vezetőségében - adta hírül a klub hivatalos honlapja. Az egyebek mellett a játékospolitika irányításáért is felelős szakmai igazgató a korábbi pécsi tréner, Mészáros Ferenc lesz, a csapat közvetlen szakmai irányítását pedig Preisinger Sándor vezetőedző végzi majd a következő szezonban.

...tovább: teljes bejegyzés »

2003.06.30, Varga nagytakarítást rendezett Győrben
Kedden délután a Győri ETO FC élvonalbeli labdarúgócsapatának vezetői, Tarsoly Csaba tulajdonos, Szemán György ügyvezető és Varga Zoltán szakmai igazgató a jövő évi keret kialakításáról tárgyaltak. A klub honlapján már szerepel is azoknak a játékosnak a neve, akire nem tart igényt a szakvezetés.

...tovább: teljes bejegyzés »

2001.07.12, Preisinger aláírt a Haladáshoz
Az egykori egerszegi gólkirály, Preisinger Sándor elfogadta a S.Oliver Haladás ajánlatát, és kétéves szerződést kötött a szombathelyi klubbal.

...tovább: teljes bejegyzés »