magyarfutball.hu

2001.07.12 Preisinger aláírt a Haladáshoz

Az egykori egerszegi gólkirály, Preisinger Sándor elfogadta a S.Oliver Haladás ajánlatát, és kétéves szerződést kötött a szombathelyi klubbal.

Várhatóan már a szombat esti, Kispest elleni bajnoki rajtnál a Haladás kezdőcsapatának csatársorában kap helyet Preisinger Sándor. A kontraktus létrejötte azonban még nem oldotta meg Keszei Ferenc minden problémáját, a hétvégi kezdőcsapatban ugyanis van még kérdőjel bőven.

Hiányoznak elsősorban az új brazil szerzemények játékengedélyei, továbbá kérdéses, hogy a sérüléssel bajlódó Filipovics felépül-e szombat estére. "A problémák ellenére bízom abban, hogy csapatom legyőzi a nyitányon a fővárosi piros-fehéreket. A fiúkhoz egyetlen nagy kéréssel fordultam: maradjanak higgadtak, álljanak nemes bosszút a Kispestieken."

A nemes bosszú kérését aligha kell magyarázni a szombathelyi közönség számára, ugyanis Vasban a szimpatizánsok többsége emlékszik arra, hogy az ősz derekán a Hali botrányos mérkőzésen maradt alul (2-0) a Bozsik Stadionban, és esett ki az élvonalból.