magyarfutball.hu

2014.01.03, Gaál Miklós az első téli igazolásunk
A PMFC együtteséből érkezik Kozármislenybe a 32 éves bal lábas labdarúgó, aki korábban szerepelt az NB I-ben Pécsett, Zalaegerszegen és Újpesten is.

...tovább: teljes bejegyzés »

2013.02.18, A Pécs igazolhatja le a hazatérő magyar védőt
Gaál Miklós napokon belül a Pécs játékosa lehet. A 31 éves védő jelenleg Kozármislenyben készül, és a héten eldőlhet a sorsa. Az NB I-ből a Haladás is szívesen leigazolná, de jelenleg arra mutatkozik nagyobb esély, hogy a Mecsekaljára kerül.

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.12.20, Gaál Miklós már nem a Szlavija Szófia játékosa
Már nem a Szlavija Szófia játékosa Gaál Miklós, aki közös megegyezéssel megszüntette szerződését a bolgár klubnál.

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.08.02, Bulgária: magyar védőt tesztel a patinás szófiai klub
A bolgár élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Szlavija Szófia teszteli a magyar védőt, Gaál Miklóst.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.12.04, Gaál Miklós 2 és fél éves szerződést kötött az újonccal
Gaál Miklós az elmúlt négy szezont az orosz élvonalbeli Amkar Permnél töltötte, ám lejárt a szerződése, és nem hosszabbított a klubbal. A ballábas védő az orosz élvonal újoncánál, a Volga Nyizsnyij Novgorodnál folytatja pályafutását – ma írta alá két és fél éves szerződését.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.03.13, Gaál Miklós nem lepődött meg, tudta, hogy szemmel tartja őt Koeman
Erwin Koeman kihirdette az Albánia és a Málta elleni világbajnoki selejtezőre készülő keretét. A szövetségi kapitány 28 játékost helyezett „riadókészültségbe” a március 28-i és április 1-jei mérkőzésekre, és csak később dönti el, kikre számít az edzőtáborban, illetve a két meccsen. A névsorban csupán két igazi meglepetés akad: az orosz Amkar Perm játékosa, Gaál Miklós először, Fehér Csaba, a NAC Breda középpályása pedig két és fél év után kapott meghívót.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.03.12, Koeman váratlan húzása: az Amkar Permből válogat
Kihirdette az Albánia valamint a Málta elleni világbajnoki selejtezőkre készülő bő keretét Erwin Koeman, a magyar válogatott szövetségi kapitánya. Az egyelőre huszonnyolc tagú listán némi meglepetésre helyett kapott az Amkar Perm balhátvédje, Gaál Miklós is. A nemzeti együttes március 23-án vonul edzőtáborba.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.12.06, Gaál Miklós továbbra is az Amkar Perm játékosa marad
Ha minden jól megy, még hosszú ideig lesz a szép korszakot élő Amkar Perm légiósa Gaál Miklós. A súlyos sérülésből felépülő magyar védő új, két és fél évre szóló szerződést írt alá a legkeletibb európai klubbal – üröm az örömben, hogy Gaál térde még nem az igazi.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.11.14, Csak a következő szezonban térhet vissza a „legkeletibb magyar”
Porcműtétje miatt az orosz labdarúgóidény második felét ki kellett hagynia Gaál Miklósnak, és a ZTE volt balhátvédje már biztos, hogy ebben az évben nem léphet pályára. A védő magyarországi rehabilitációja után visszatért Európa legkeletibb élvonalbeli labdarúgócsapatához, az Amkar Permhez, és a 2009-es szezonnyitón már szeretne ismét a pályán bizonyítani.

...tovább: teljes bejegyzés »

2006.07.22, Horvátország: Gaál Miklós a Hajduk Splitnél
Gaál Miklóssal hároméves szerződést kötött Horvátország egyik legnevesebb csapata, a Hajduk Split.

...tovább: teljes bejegyzés »