magyarfutball.hu

2013.02.18 A Pécs igazolhatja le a hazatérő magyar védőt

Gaál Miklós napokon belül a Pécs játékosa lehet. A 31 éves védő jelenleg Kozármislenyben készül, és a héten eldőlhet a sorsa. Az NB I-ből a Haladás is szívesen leigazolná, de jelenleg arra mutatkozik nagyobb esély, hogy a Mecsekaljára kerül.

Honlapunk úgy tudja, hogy Gaál Miklós közel áll ahhoz, hogy újra a Pécs játékosa legyen. A korábbi utánpótlás-válogatott játékos jelenleg az NB II-es Kozármislennyel készül, a héten azonban eldőlhet, hogy hol folytatja pályafutását. A PMFC mellett a Haladás is hívja, de úgy tudjuk, jelenleg arra van nagyobb esély, hogy Márton Gábor és Lőrincz Emil csapatában játszik majd tavasszal.

A pécsiek régóta szerettek volna egy balhátvédet szerződtetni, és mivel Bodor Boldizsárt nem tudták hazahozni, így került előtérbe az ingyen igazolható Gaál.

Gaál Miklós korábban már volt a Pécs labdarúgója, de itthon játszott többek között Újpesten és Zalaegerszegen is, külföldön a Hajduk Splitben, az Amkar Permben és az FK Volgában. Legutóbb a bolgár Slavia Sofiában légióskodott. Többször szerepelt a magyar utánpótlás válogatottakban, Erwin Koeman kapitánykodása idején pedig tagja volt a felnőtt válogatott keretének is.