magyarfutball.hu

2018.06.26, Priskin Tamás a Szombathelyi Haladás csapatához igazolt!
Egy évig kölcsönben a Szombathelyi Swietelsky-Haladásban szerepel a 63-szoros válogatott Priskin Tamás.

...tovább: teljes bejegyzés »

2017.06.01, Priskin Tamás a Ferencvároshoz igazolt!
A 60-szoros magyar válogatott labdarúgó, Priskin Tamás a Ferencvárosban folytatja pályafutását!

...tovább: teljes bejegyzés »

2014.07.22, Priskin Tamás újra Győrben
Visszatért Győrbe Priskin Tamás. A 44-szeres válogatott támadó ma négy éves szerződést írt alá klubunkkal, így 2018. június 30-ig kötelezte el magát nevelőegyesületéhez.

...tovább: teljes bejegyzés »

2014.05.19, A Maccabi nem él opciós jogával, Priskin távozik
Az izraeli élvonalbeli labdarúgó-bajnokság ötödik helyén végző Maccabi Haifa nem él opciós jogával, így Priskin Tamás visszatér anyaegyesületéhez, az Austria Wienhez.

...tovább: teljes bejegyzés »

2014.02.01, Priskin előbb Izraelbe, aztán Bécsbe igazol
Az osztrák bajnoki címvédő Austria Wien hivatalos honlapján bejelentette, hogy 2015-ig szóló szerződést kötött a magyar válogatott kerettag Priskin Tamással. Priskin a tavaszi szezont az izraeli Maccabi Haifában tölti kölcsönben.

...tovább: teljes bejegyzés »

2014.01.29, Priskin az osztrák bajnoknál folytatja
Priskin Tamás az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Austria Wiennél folytatja pályafutását. A magyar támadó másfél éves szerződést köt a bécsi csapattal.

...tovább: teljes bejegyzés »

2013.11.17, Priskin orosz klubja csődközelben, a csatár távozott
Az orosz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Alanyija Vlagyikavkaz hivatalos honlapján jelentette be, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Priskin Tamással és egy másik játékossal. A klub súlyos anyagi problémákkal küszködik, a magyar csatár pedig ezért kérte, hogy távozhasson a csapattól.

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.01.20, Priskin Tamás Oroszországba igazolt
Priskin Tamás az orosz másodosztályban szereplő Alanyija Vlagyikavkaz labdarúgócsapatában folytatja.

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.01.17, Priskin felbontotta szerződését az Ipswich Townnal
Priskin Tamás kedden közös megegyezéssel felbontotta júniusig szóló szerződését az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Ipswich Townnal, így szabadon igazolhatóvá vált.

...tovább: teljes bejegyzés »

2011.11.23, Priskint a Championshipen belül adta a kölcsön az Ipswich
Priskin Tamás, az Ipswich magyar válogatott csatára az év végéig kölcsönbe az angol másodosztályban szereplő Derbyhez került.

...tovább: teljes bejegyzés »

2011.04.26, Priskin sérülése vetett véget a walesi kalandnak
Egy hónapig játszhatott a Swansea City labdarúgócsapatában Priskin Tamás, az Ipswichtől kölcsönvett válogatott csatár ugyanis a hétfői edzésen súlyos térdsérülést szenvedett, így számára véget ért a szezon. Priskin négy bajnokin lépett pályára és egy gólt szerzett a walesi együttesben.

...tovább: teljes bejegyzés »

2011.03.24, Priskint kölcsönvette egy Premier League-be pályázó csapat, áradozik r
Priskin Tamást kölcsönvette a Swansea City, amely a feljutásért küzd az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban - írja a walesi klub honlapja. Az Ispwich csatára a csütörtök 18 órás határidő lejárta előtt nem sokkal váltott klubot.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.02.01, Priskin fél évig Buzsáky csapattársa lesz
Az Ipswich Town fél évig kölcsönadta Priskin Tamást a Queens Park Rangersnek - erősítette meg a hírt a futballista menedzsere, Vörösbaranyi József. A Buzsáky Ákost is a soraiban tudó, angol másodosztályú klub jelenleg is teszteli Takács Pétert, a Diósgyőr U20-as válogatott csatárát.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.08.06, Priskinért 540 milliót fizetett az Ipswich
A SkySports értesülései szerint a Watford magyar támadója, Priskin Tamás a szintén másodosztályú Ipswich Townban folytatja pályafutását. Roy Keane vezetőedző csapata a közelmúltban előbb 750 ezer, majd 1,2 millió fontot kínált a 23 éves magyar csatárért, ám a Watford visszautasította mindkét ajánlatot. Csütörtökön végül megegyezett a két klub, és az egykori bajnokcsapat 1,7 millió fontot (540 millió forint) fizet Priskin Tamásért, akinek hároméves szerződést ajánlottak.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.03.08, Priskin Tamás 28 napra a Prestoné!
Amint azt tegnap előrevetítettük, Priskin Tamás a Watford együttesétől a Preston North Endhez igazolt. A magyar válogatott csatár 28 napra kerül kölcsönben a Championship 20. helyén állomásozó gárdához és akár már a ma délutáni, Charlton elleni bajnokin bemutatkozhat új állomáshelyén.

...tovább: teljes bejegyzés »

2006.08.09, Priskin a Watfordé
A mindeddig Győrben szerepelt háromszoros válogatott csatár, Priskin Tamás szerda délután négyéves szerződést kötött az angol élvonalbeli Watford FC-vel.

...tovább: teljes bejegyzés »