magyarfutball.hu

2011.04.26 Priskin sérülése vetett véget a walesi kalandnak

Egy hónapig játszhatott a Swansea City labdarúgócsapatában Priskin Tamás, az Ipswichtől kölcsönvett válogatott csatár ugyanis a hétfői edzésen súlyos térdsérülést szenvedett, így számára véget ért a szezon. Priskin négy bajnokin lépett pályára és egy gólt szerzett a walesi együttesben.

Térdsérülést szenvedett a Swansea hétfői edzésén Priskin Tamás, akire minimum hathetes kényszerpihenő vár, így nem lehet ott az utolsó két bajnokin, illetve a feljutásért vívott rájátszáson.

A magyar válogatott csatárt március végén adta kölcsön az Ipswich a walesi csapatnak, amely két fordulóval a Championship befejezése előtt a 4. helyén áll, azaz ott lesz a playoffban. (Az angol másodosztályból két csapat jut fel egyenes ágon az élvonalba, a 3-6. helyen végző csapatok rájátszásban döntenek a harmadik feljutóról.)

"Beszéltem mindkét csapat menedzserével, végül arra jutottunk, visszamegyek Ipswichbe" - nyilatkozta Priskin az Ipswich hivatalos honlapján.

"Nagyon szerencsétlen eset, Priskin kiválóan futballozott, amióta nálunk volt" - kommentálta az esetet Brendan Rodgers, a Swansea trénere.