magyarfutball.hu

2018.02.01, Urbán Flórián lett a Soproni FAC edzője!
Újból szerepet kap a magyar fociban Urbán Flórián. A 49 éves edző a Győr-Moson-Sopron megyei I. osztályban szereplő Soproni FAC vezetőedzője lett.

...tovább: teljes bejegyzés »

2015.06.22, Már nem Urbán az edző Vecsésen!
A klub Urbán Flórián vezetőedzővel közös megegyezéssel szerződést bontott.

...tovább: teljes bejegyzés »

2013.09.02, Az új edző: Urbán Flórián
forrás:
A Vecsési FC vezetősége Kántor Attila lemondása után azonnal hozzáfogott az új vezetőedző kereséséhez. Gyors és eredményes munkát végzett az elnökség hiszen sikerült megegyezni a korábban negyvenszeres válogatottságot elért Urbán Flóriánnal.

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.08.03, Aczél és Urbán új csapatot talált
Urbán Flórián lett a Pest megyei másodosztályban szereplő Csomád KSK vezetőedzője. Aczél Zoltán pedig Veresegyházon folytathatja Jenei Sándor mellett edzői karrierjét.

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.04.10, Vasas: elköszöntek Urbán Flóriántól, ismét Marijan Vlak az edző
Ismét Marijan Vlak az élvonalban szereplő Vasas labdarúgócsapatának vezetőedzője, miután az angyalföldi klubvezetők megköszönték Urbán Flórián munkáját. Ezt a klub hivatalos klubhonlapja, a vasasc.hu oldalon jelentették be hivatalosan.

...tovább: teljes bejegyzés »

2011.08.15, Urbán Flórián a Vasasnál tér vissza az NB I-be
Hosszú idő után újra NB I-es csapatnál dolgozhat Urbán Flórián, az Újpest, a Győri ETO, a ZTE és az Anderlecht korábbi válogatott futballistája. Az egykori remek középpályás a Vasasnál vállal munkát, ahol a klub hivatalos közlése szerint Marijan Vlak segítője lesz és 2006 után ismét az élvonalban kaphat szerepet.

...tovább: teljes bejegyzés »

2011.07.19, Urbán Flórián visszatért Szegedre
Urbán a legutolsó első osztályú szegedi klubnak, a Szeged LC-nek volt oszlopos tagja, majd a Csengele igazolt labdarúgójaként lépett többször pályára megyénkben. Információink szerint a nagy harcos hírében álló egykori kiváló labdarúgó magánéleti okból Szegedre költözik, s a Kiskundorozsmai ESK utánpótlásszakágának lesz az irányítója.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.02.21, Urbán Flórián Újhartyánba igazolt
Rutinos futballistát igazolt a tavaszi folytatásra a megyei I/B-osztály, Déli csoportjában szereplő Újhartyán KSE együttese.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.09.22, Pápa: Menesztették Urbán Flóriánt
A mai napon Bíró Péter, a Lombard Pápa FC tulajdonosa felmentette a munkavégzés alól Urbán Flóriánt, a csapat vezetőedzőjét. A szakember távozásának oka vélhetően a csapat idei gyenge szereplése. A tréner már a szerdai kupameccsen sem ül le a kispadra.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.08.03, 24 szakember kapott Pro Licences diplomát
Kezdetét vette a Magyar Labdarúgó szövetség által megrendezésre kerülő kétnapos edzőképző konferencia. A rendezvény keretében ma délelőtt 24 honi edzőnek osztották ki a legmagasabb megszerezhető edzői képesítést adó Pro Licences diplomát.

...tovább: teljes bejegyzés »

2007.12.10, Urbán Flórián távozik, Szíjjártó István az új szakvezető
Edzőváltás történt a másodosztályban szereplő Felcsút csapatánál. Az eddigi szakvezetőt, Urbán Flóriánt Szíjjártó István váltja, aki korábban már dirigálta az együttest.

...tovább: teljes bejegyzés »

2007.04.11, Urbán Flórián lett a befutó
Mint már beszámoltunk róla, az NB II Nyugati csoportjában szereplő felcsúti klub vezetősége kedden megköszönte (tényleg megköszönte: mifelénk szokatlan módon békében váltak el egymástól a felek) Komjáti András munkáját, s rögvest hozzáfogott új szakember felkutatásához – naivak persze ne legyünk, a háttérben már nyilván korábban megkezdődött az edzőkeresés. Egyesek tudni vélték, sőt lapunkban is megjelent az információ, mely szerint Détári Lajos ülhet le a sárga-kékek kispadjára, ám kiderült, hiába tárgyaltak az érintettek, egyezség nem köttetett.

...tovább: teljes bejegyzés »

2007.03.14, Urbán Flórián Csengelére igazolt
Urbán Flórián egykori válogatott labdarúgó a megye III-ban vitézkedő Csengelébe igazolt. Az újpesti szurkolóserege egykori kedvence a tavaszi idényben erősíti a bajnoki címre törő csapatot.

...tovább: teljes bejegyzés »

2006.08.30, Urbán Flórián távozik a REAC kispadjáról
A negyedik forduló után távozik Urbán Flórián, labdarúgó-élvonalban szereplő REAC vezetőedzője. A fővárosi együttes eddigi négy mérkőzésén csak egy pontot szerzett, és a tabella utolsó helyén áll. Az elnökség tegnap délutáni ülésén úgy foglalt állást, hogy váltásra van szükség a szakvezetésben. Urbán utódlásáról egyelőre még nem döntöttek.

...tovább: teljes bejegyzés »

2004.01.31, Urbán Flórián: Visszavonulok!
Azt mondják: a baj csőstül jön.Az Újpest FC anyagi problémáiról már hetek, hónapok óta hallani, pénteken pedig pedig Gyulay Zsolt ügyvezető igazgató jelentette be, hogy leköszön tisztéről. S máris itt az újabb viharos történet.

...tovább: teljes bejegyzés »

2000.04.20, Anyagiak miatt szétesőben a dunakeszi szuper focicsapat
Valami elpattant Dunakeszin. Pedig az NB I-ben szereplő futballcsapatot sokáig biztos feljutónak gondolták, aztán a télen három játékossal még meg is erősítették a keretet: Borgulya, Véber és Urbán igazolt Dunakeszire. Mára viszont Urbán már szerződésszegés miatt fel is jelentette a klubot.

...tovább: teljes bejegyzés »

1999.11.16, Urbán után Détári megy Szabadkára?
Kedden eldőlt: a PNB-s Szeged LC december 18-ig kölcsönadta Urbán Flóriánt a 21 csapatos jugoszláv első osztályú bajnokság 14. helyén álló szabadkai Spartaknak. A játékos szerint könnyen előfordulhat, hogy hamarosan követi őt Détári Lajos is.

...tovább: teljes bejegyzés »

1999.07.23, Urbán Flórián a Szegedbe igazolt
Az Újpest védőjátékosa, Urbán Flórián otthagyta egyesületét, így a nemsokára rajtoló bajnokságot már Szegeden kezdi meg. A lila-fehérek volt hátvédje az RTL klubnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy az újpesti egyesület helyzetét teljesen reménytelennek ítéli meg, ezért távozik a szegediekhez.

...tovább: teljes bejegyzés »