magyarfutball.hu

2017.06.20, Lipcsei Péter lett a Soroksár vezetőedzője!
A Ferencvárosi Torna Club és a Soroksár megegyezett egymással, így a jövőben Lipcsei Péter tölti be az NB II-es bajnokságban szereplő Soroksár vezetőedzői posztját.

...tovább: teljes bejegyzés »

2014.07.17, Lipcsei hosszabbított
A jelenleg az U21-es csapatunkat irányító Lipcsei Péter célja, hogy minél több Fradista fiatal kerüljön be az élvonalbeli együttes keretébe.

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.09.04, Lipcsei és Détári is diplomás lett
Tizenhét szakember vette át kedden a Magyar Labdarúgó Szövetség telki edzőközpontjában a Pro-licences edzői diplomáját. A végzettek között van hat korábbi válogatott labdarúgó, Détári Lajos, Horváth Ferenc, Mátyus János, Lipcsei Péter, Bódog Tamás és Vincze István, továbbá Bozsik Péter volt szövetségi kapitány, illetve Kenyeres Imre, a válogatott szakmai stábjának tagja.

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.07.11, Fradi: Lipcsei szerződést hosszabbított
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárosnál Lipcsei Péter, aki az elmúlt két esztendőben a második csapatot irányította. A fradi.hu beszámolója szerint a zöld-fehérek ikonja két esztendőre írt alá.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.05.28, Eldőlt: Lipcsei edző lesz a Fradinál!
Ahogyan azt sejteni lehetett, Lipcsei Péter lett a Ferencváros jelenleg még a harmadik ligában szereplő második együttesének vezetőedzője. Az aktív játékkal a szezon végén felhagyó középpályás segítője Tuboly Frigyes lesz. Az ex-cséká reméli, hogy az NB II-ben indul edzői karrierje.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.06.18, Lipcsei az NB I-re igent mondott: marad a Fradinál!
Lipcsei Péter csütörtökön délelőtt egyeztetett Berki Krisztiánnal, az FTC Zrt. vezérigazgatójával jövőjéről. A zöld-fehérek kapitánya a 100%Fradi sportmagazinnak elmondta, elviekben megállapodtak a folytatásról. Lipcsei elmondása szerint hároméves szerződést kap, és egy dolgot kért: ne kelljen az NB III-ban futballoznia.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.04.11, Balhés meccsen nyert a Fradi, Lipcsei visszatért
Jordan Robertson duplájával és Ferenczi István góljával a Ferencváros 3-0-ra győzött a Szolnok otthonában az NBII Keleti-csoportjában. A zöld-fehérek szurkolóinak a győzelem mellett még egy örömük lehet, hiszen több mint nyolc hónapos kihagyás után Lipcsei Péter csereként visszatért a csapatba. A mérkőzés első félidejének végén kitört botrány miatt percekig állt a játék.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.08.26, Lipcsei fél évre kidőlt, de folytatni akarja
Lipcsei Péter, a Ferencváros csapatkapitánya súlyos térdsérülést szenvedett a csapat hétfői, Békéscsaba elleni 6-1-re megnyert mérkőzésén. A középpályás első gondolata az volt, befejezi pályafutását, azonban nem adja fel, vissza akar térni a pályára.

...tovább: teljes bejegyzés »

2005.07.06, Lipcsei aláírt a Ferencvároshoz
Hosszú huzavona végén másfél évvel meghosszabbította szerződését Lipcsei Péter, a Ferencváros válogatott labdarúgója. De újabb játékosok is érkeztek az Üllői útra.

...tovább: teljes bejegyzés »

2003.03.05, Lipcsei szerződést hosszabbított a Fradival
Szerdán pont került Lipcsei Péter ügyére. A Ferencváros csapatkapitányával december óta tárgyaltak a zöld-fehér klub vezetői nyáron lejáró szerződésének meghosszabbításáról, aminek eredményeképpen a 31 éves futballista további két évre írt alá az Üllői úton.

...tovább: teljes bejegyzés »

2002.09.05, Lipcsei tudta, hogy lesz ő még válogatott
Négy év után került vissza a válogatott keretbe Lipcsei Péter, a Ferencváros csapatkapitánya. A 30 éves futballista a szombati, izlandi fellépésen ráadásul a kezdőcsapatban kap helyet, sőt Gellei Imre kapitány az őszi Eb-selejtezőkön is számít az utóbbi időben ismét remek formába lendült középpályásra.

...tovább: teljes bejegyzés »

2000.06.20, Lipcsei visszatért a Fradihoz
A Fradinál megerősítették az [origo]-nak azt az információt, hogy Lipcsei Péter két év után visszatért a labdarúgócsapatba. A 28 éves, egykori 39-szeres válogatott középpályás hároméves szerződést írt alá.

...tovább: teljes bejegyzés »

1998.12.17, Ma írják alá a Salzburg vezetői Lipcsei Péter szerződését
Lipcsei Péter (26) fél évig kölcsönjátékosként Sáfár Szabolcs csapatában, az osztrák Wüstenrot Salzburgban szerepel. Az osztrák klub vezetői ma írják alá a szerződést. Lipcsei januárban utazik új együtteséhez. Az ünnepeket itthon, családi körben tölti.

...tovább: teljes bejegyzés »