magyarfutball.hu

2008.08.26 Lipcsei fél évre kidőlt, de folytatni akarja

Lipcsei Péter, a Ferencváros csapatkapitánya súlyos térdsérülést szenvedett a csapat hétfői, Békéscsaba elleni 6-1-re megnyert mérkőzésén. A középpályás első gondolata az volt, befejezi pályafutását, azonban nem adja fel, vissza akar térni a pályára.

Bár a Ferencváros 6-1-re lelépte a Békéscsabát az NB II Keleti csoportjának harmadik fordulójában, a meccs nem fog aranybetűkkel bevonulni az FTC történelmébe, a klub ikonja, Lipcsei Péter ugyanis súlyos térdsérülést szenvedett a találkozón.
A pepsifoci.hu úgy tudja, a korábbi válogatott középpályás térdében az első és az oldalsó keresztszalag is elszakadt, ezen kívül a porc is levált, így Lipcseinek mindenképpen kés alá kell feküdnie.
A futballista ma esett át a Sportkórházban az első vizsgálatokon Lejkó doktor társaságában, és holnap is visszamegy, Berkes főorvos fogja megvizsgálni.
Lipcsei elmondta, első gondolata az volt, hogy visszavonul, azonban felesége bíztatására úgy jelen pillanatban úgy érzi, egy sikeres rehabilitáció után szeretne még Fradi-mezben pályára lépni. A zöld-fehérek emblematikus figurája hozzátette, megpróbál pozitívan előre tekinteni, és a lehető legjobban végigcsinálni az előtte álló nehéz periódust.