magyarfutball.hu

2012.07.21, Ausztria: a Vasassal szerződést bontó Hercegfalvi a hatodik vonalba igazolt
Az osztrák hatodik ligás FCU Neustadtl labdarúgócsapatában folytatja a pályafutását Hercegfalvi Zoltán, aki egy hete bontott szerződést az NB II-be kiesett Vasassal.

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.07.13, Vasas: Hercegfalvi Zoltán távozott a klubtól
Közös megegyezéssel szerződést bontott egymással a Vasas és Hercegfalvi Zoltán. A játékos megállapodása még egy évig élt volna, de a két fél nem kívánta folytatni a közös munkát.

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.01.25, Vasas: Hercegfalvi és Varga is aláírt
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas hivatalos honlapján jelentette be, hogy Hercegfalvi Zoltán, Varga Gábor és Venczel Balázs is 2014 júniusáig szóló szerződést kötött a fővárosi együttessel.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.04.07, Legalább fél évre kidőlt a magyar légiós
Súlyos sérülést szenvedett Hercegfalvi Zoltán, a Honvéd Amerikában kölcsönben szereplő támadója a Kansas City Wizards egyik felkészülési mérkőzésén. A honvedfc.hu beszámolója szerint a csatárnak elszakadt a térdszalagja, így legalább fél évet kénytelen lesz kihagyni.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.07.10, Amerikában a Honvéd gólzsákja
Hercegfalvi Zoltán másfél évig az amerikai profi bajnokságban, az MLS-ben szereplő Kansas City Wizards csapatánál folytatja pályafutását. A a honvedfc.hu tájékoztatása szerint a játékos a hét elején orvosi vizsgálaton vette részt, és mivel azon gond nélkül átment, a szerződés hivatalossá vált.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.06.02, Honvéd: Tizenketten távozhatnak
Tizenkét játékos távozhat a vezetőség döntése értelmében nyáron a Budapest Honvédról. A honvedfc.hu oldalon megjelentetett közlemény szerint néhány játékos szeretne külföldre menni, ezt a klub megfelelő ajánlat esetén lehetővé is teszi, míg mások nem kapnának megfelelő szerepet az új együttesben.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.08.11, Hercegfalvinak új szerződést ért a tripla
Szerződést hosszabbított a Budapest Honvéd együttesével Hercegfalvi Zoltán. A 28 éves, háromszoros válogatott csatár az elmúlt fordulóban mesterhármast szerzett a Diósgyőr ellen és úgy tűnik, teljesítménye újabb kispesti szerződést ért. A Honvéd saját nevelésű támadója 2012-ig írt alá a Bozsik-stadionban.

...tovább: teljes bejegyzés »

2006.01.31, Hercegfalvi Zoltán Prágába igazolt
A cseh labdarúgó-bajnokságban szereplő, nagymúltú Slavia Prágához szerződött Hercegfalvi Zoltán. A Lombard FC Pápa csatára a következő fél évre kölcsönbe kerül a cseh fővárosba.

...tovább: teljes bejegyzés »

2000.01.18, Hercegfalvi június 30-ig nem játszhat
A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága keddi ülésén június 30-ig eltiltotta Hercegfalvi Zoltánt, a Kispest-Honvéd FC doppingoló játékosát.

...tovább: teljes bejegyzés »