magyarfutball.hu

2009.06.02 Honvéd: Tizenketten távozhatnak

Tizenkét játékos távozhat a vezetőség döntése értelmében nyáron a Budapest Honvédról. A honvedfc.hu oldalon megjelentetett közlemény szerint néhány játékos szeretne külföldre menni, ezt a klub megfelelő ajánlat esetén lehetővé is teszi, míg mások nem kapnának megfelelő szerepet az új együttesben.

A lista valósággal hemzseg a kulcsemberektől: Marko Simic, Bila Eugenio Fernando (Genito), Maróti Béla, Filó Tamás, Koós Gábor, Edouard Ndjodo, Bojtor László, Kocsis Ferenc, Rabóczki Balázs, Mico Szmiljanics, Hercegfalvi Zoltán és Zsolnai Róbert is távozhat nyáron a Budapest Honvédtól.
A névsor egy része olyan piacképes futballista, aki komoly pénzt hozhatna a kispestieknek, míg a többiek a jövő csapatában nem juthatnának komoly szerephez.
– Nálunk több olyan értékes játékos van, aki vagy külföldre szeretne menni, vagy az új csapatban nem kapna olyan elsődleges szerepet, amit a tehetsége megérdemel. Ezek azok a játékosok, akik esetleg még csapatot válthatnak az átigazolási szezonban – mondta Gács Pál ügyvezető-igazgató a honvedfc.hu-nak.