magyarfutball.hu

2005.10.26, Végleg térdre kényszerítve
Éveken át a magyar labdarúgás meghatározó játékosai közé tartozott Halmai Gábor. Igen, tartozott, és a múlt idő végképp indokolt, mert a középpályás már nem tér vissza az élvonalba: a 33 éves sportember több mint egy évvel ezelőtt esett át legutóbb műtéten, de az operált térd már nem bírja az élvonalbeli terhelést.

...tovább: teljes bejegyzés »

2005.08.29, MTK: Halmai ősszel már nem léphet pályára
Az őszi szezonban már nem tér vissza a futballpályára Halmai Gábor, az MTK Budapest 57-szeres válogatott középpályása - adta hírül a csapat hivatalos honlapja, a www.mtkhungaria.hu portál.

...tovább: teljes bejegyzés »

2005.07.07, Halmai Gábor újra próbálkozik
Több, mint két csapatra való labdarúgó gyakorolt tegnap az MTK Budapest színeiben a Sörgyár-pályán, azonban ez nem jelentette azt, hogy egyszerre ennyi futballista végezte volna a szakmai igazgató, Garami József által előírt gyakorlatokat. Sőt: Hrepka Ádám, Selei András és Horváth Levente nem is edzhetett kisebb sérülése miatt, míg Lipcsei Roland a többeiktől külön gyakorolt.

...tovább: teljes bejegyzés »

2003.06.05, Halmait Belgiumban műtötték meg
Csütörtökön a belgiumi Antwerpenben megműtötték Halmai Gábort, a Hapoel Tel Aviv labdarúgóját. A válogatottbeli szereplésről tavaly lemondott középpályást a világhírű Martens professzor operálta meg, mivel Halmai már huzamosabb ideje hasfal-problémákkal küszködött.

...tovább: teljes bejegyzés »

2003.05.12, Halmai Gábor visszatérhet az MTK-ba
A Hapoel Tel Aviv játékosa, Halmai Gábor a szezon végén valószínűleg visszatér Magyarországra. Egykori csapata, az MTK Hungária hívja a magyar középpályást.

...tovább: teljes bejegyzés »