magyarfutball.hu

2003.06.05 Halmait Belgiumban műtötték meg

Csütörtökön a belgiumi Antwerpenben megműtötték Halmai Gábort, a Hapoel Tel Aviv labdarúgóját. A válogatottbeli szereplésről tavaly lemondott középpályást a világhírű Martens professzor operálta meg, mivel Halmai már huzamosabb ideje hasfal-problémákkal küszködött.

"Martens professzor óriási megbecsülésnek örvend szerte a kontinensen, amit jelez, hogy rengeteg országból vannak itt futballisták a gondjaikkal" - kezdte Halmai, majd így folytatta. "Jelenleg a Chelsea több labdarúgója is ezen a klinikán kezelteti magát, a mellettem lévő szobában pedig Nuno Gomes, a Benfica csatára és Fehér Miklós csapattársa fekszik. Szerencsére a hasfalműtétem jól sikerült, a hét végét még a klinikán kell töltenem, de hétfőn már hazatérhetek Magyarországra. Ekkor találkozom majd Várszegi Gáborral is, s csak ezt követően döntöm el, hol folytatom a pályafutásomat."

Halmait a Ferencváros és az MTK is szerződtetné, ám az osztrák első osztályba feljutott Mattersburg vezetői is nagyon szívesen látnák csapatukban a rutinos magyar labdarúgót.