magyarfutball.hu

Zalaegerszegi TE FC - Ferencvárosi TC 2 : 6 17:15

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.5 (4 szavazat)

játékvezető: 1.75 (4 szavazat)

hangulat: 3 (4 szavazat)

1...5
OTP Bank Liga, NB I 2023/2024, 6. forduló
játékvezető : Erdős József
nézőszámok:
  1. fradi.hu: -
  2. nso.hu: 5.313

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2023.09.06, 12:43 (szerk.: 2023.09.07, 22:05)
    Végre ! Mióta itt lakok ez a harmadik meccs volt egerszegen és végre kijutottam!
    Gratula a srácoknak, Dibusz reméljük ma volt a legrosszabb formájában az idényben, a bíró amúgy dilettáns, a kiabáló öregek meg inkább ne is járjanak meccsre ! Borzalmas volt a sok nagyokost hallgatni 70 percig minden mezőnyszabálytalanságnál, hogy " tizenegyeees !! adjatok nekik mégegyet tee!

    Hajrá Fradi ! Előre ! Tokmacnak jobbulást

    Elöljáróban: nagyon kedvelem a Dinit, de ma saját színvonalához képest méltatlan két gólt kapott, szerintem nincs ihletett formában...
    Az első 20 perc maga volt a lábon kihordott infarktus és vérnyomás szabályozó, de a folytatás az nagyon OK!
    Csercse távozása után Adama egyszerűen megtáltosodott, Varga, Abu és meglepetésre Makreckis egyszerűen szuper!

    Meglepő volt, hogy Dini egyik gólnál sem tudott időben és jól elrugaszkodni, míg a védésénél igen, de az sem volt tökéletes. Mintha mélyebb lett volna ott a talaj.
    A második félidőben mi lőttünk arra a kapura...

    Az első gólt nézd vissza... pattog előtte a labda a fos pályán a göröngyökön

    A második gólnàl pedig a védők voltak faszok...

    Egyébként meg neki köszönhető len nem lett 3:0

    A mérkőzés fordulópontja az volt amikor Tokmakot le kellett cserélni.Zaki nélkül nem ment volna.Szerintem.

    A félidőben Bozsik is mondta, hogy a más mentalitás kijött. Tokmac cselezgetett, passzolgatott stb. Zaki pedig robotolt és hajtott.

    Nem tudja valaki, hogy Samyt miért fütyülték? Mielőtt elkezdték, akkor ELLENE szabálytalankodtak... A TV nem mutatta, de arra gondolok, hogy beszólt a szabálytalankodó egerszegiknek. Ki tudja (tudom, aki ott volt)?

    Mance ràcsúszott... felkapta a lábát... majd elkezdett sàntítani... erre gyökerek elkezdték fütyülni

    Traoré ma megint nagyot ment. Megérdemelte, hogy Barni átadta neki a tizi rúgás jogát. Varga velünk is gólkirály lehet. Nagyon drúkkolok neki is. Szép volt fiúk és köszönjük Csaba!

    A csapat láthatóan beállt Csaba mögé, ez szerintem sokat jelent a rendbe tétel szempontjából. Nagy kérdés, hogy egy új edző mennyire és mennyire gyorsan tudná rendbe rakni a csapatot. Megéri-e megbontani egy rövid távon hatalmas fejlődést eredményező munkakapcsolatot?

    Abena meggyőzőbb volt Cissénél.
    Esiti is feljavult.
    Barni,Adama,Zaki a 3 mészárossmiley

    Csabával: 9 győzelem, 1 vereség, 39!! rúgott gól, 10 kapott gól.

    ami az eddigi meccsek hatalmas tanulsága, hogy a sebesség mellett, Ryan helyett megjött egy igazi gólvágó, egy vérbeli csatár, amivel hatalmasat léptünk előre eredményességben

    Gyönyörűen megfordítottuk a meccset! Szép volt fiúk!

    De…a védekezéssel valamit kezdeni kell! Ma is sokszor volt lyukas a középpálya. EKL-ben nem fog beleférni ez a sok kapott gól és a bajnokságban sem lesz minden meccsen 4-5-6 lőtt gól.

    Kedves károgók, azért legyünk már észnél! A Fradinak jellemzően minden bajnokin be kell nyomnia az ellenfelet a tizenhatosához, mert bunkerfocit tudnak csak játszani ellene! Ebben ha összeszarjátok magatokat akkor is mindig benne lesz a kontra veszélye! Ma (is) mindkét gólt friss kontra szitukból kaptuk, ráadásul mindkettő olyan volt amit négyévente egyszer rúg egy focista ha nagyon jó napja van! Tény h nem vagyunk túl mázlisták ebből a szempontból, de egyszerre nem lehet benyomi az ellent és még hátul is lenni felállt védelemmel! Mindenki nyugodjon le pébe és inkább élevzzétek a 4.5-ös gólátlagot! Képtelen vagyok felfogni, hogy ettől sem boldog mindenki!!!! smileyDD

    Ezt a svajci sajt vedelmet nem engedhetjuk meg magunknak, es tokmindegy hogy kontra vagy mas. Most nagyon megy a golloves es a zte nagy kockazatokat vallalt de egy 0-2 utan beallo betonozo ellenfel ellen az nb1ben is sok vereseg lesz

    Csabának gratulálok kihozta a maximumot a helyzetből.
    A mai meccs nagyszerű élmény volt.
    Az viszont nem hagy nyugodni, hogy a Genk és Fiorentina is rúgott volna ma nekünk egy sima négyest az első 20 perc alatt…

    Jó képességű játékosokból áll a védelmünk! Határozottabbá, élesebbé kell válniuk, mert erősebb ellenfelek ellen nem fog működni az Aranycsapat effektus (nem baj, ha 3-at kapunk, amíg 5-öt, 6-ot rúgunk!)

    Esiti ma tanárian játszott. Pattantak le róla a Zete középpályásai.
    Ben Romdánnak meg nagyon drukkolok, mert látszik rajta, hogy sokkal jobb játékos, de nagyon görcsösen játszik

    Viccet félretéve ez a legnagyobb eredménye Csabának, hogy tökmindegy mi van, nem szarják magukat össze, hanem jászanak nyugodtan tovább és ugyanúgy megrúgják a hatost. Barca szint a fénykorból.
    0:2-nél Rebrovnál is beszartunk a legtöbb esetben. Talán Dollnál nem.

    Lehet le fogtok dánolni, de ez ilyen Bognár féle támadófutball sokkal jobb játékosokkal. Vagy felhozhatnám akár Monizt is, aki a támadó focit jól összerakta, de ez a fejnélküli futball nem fog működni jobb csapatok ellen. Az meg hogy ott Máté mit tud nyújtani egyelőre fogalmunk sincsen, az biztos, hogy gyenge csapatok ellen tudja a kulcsot. Hát hogy most Gáborék megadják e neki a konfettit hogy megtudjuk, vagy inkább egy sokkal biztosabb pontra szavaznak, az hamarosan kiderül.
    Én hajlok afelé hogy meg kéne kapnia a konfettit, de még nem véglegesítve.

    Csendben tegyuk hozza hogy a var most jol jott es jol mukodott. Nem azert mert barmi jogtalant iteltek volna a javunkra hanem eszrevettek es megiteltek a nehezen lathato masodik buntetot

    Amikor égtünk kettővel milyen volt a hangulat? smiley

    a stadionban mindenki optimista volt.
    zetések azért, emrt vezettek 2vel,
    mi meg azért, mert tudtuk hogy ez nem sokáig lesz így smiley nem volt anyázás, ébresztő, semmi sem. mondjuk elég halvány volt ma a tábor (létszáma is).

    Traoré gólja egészen parádés. (Mimé is nagyon szép egyébként, de mindkettőnél helyezkedési hibát vétett a kapus - attól még csodás megoldások voltak.)

    Gratulálok a csapatnak és a stábnak! Nehéz erre mit mondani. Máté a Kubatov éra legtámadóbb fociját játszatja. Voltak itt edző szaktekintélyek, de ilyet sose láttam, hogy 0-2 után szarrá aláztunk bárkit is. Simán át lehet gyalogolni az NB1-en. Nagyon sajnálom Csabát, tényleg megérdemelné a folytatást.

    Én mindig is így képzeltem el a Ferencvárost a honi élvonalban. Pompás érzés ezt most átélni

    Sokkolt az első negyed óra, be is léptem a fórumra. Aztán jött egy büntető, majd egy pontrúgás melynek végén Zaki a földön maradt. Egyből vártam a VAR eredményét. És választ is kaptam egy kérdésre, mely régóta érdekelt. Ha történik valami, ami teszem azt piros lapot, vagy büntetőt ér, akkor meddig folyik a játék? Hiszen ha nem megy ki a labda, akkor akár 5 percet is elvehet a meccsből., mert visszaugrunk a "szabálytalansághoz". A köztes idő pedig eltűnik.

    Óriási respect a VAR-nak. Amikor rászóltak a bíróra, egyértelmű volt, hogy jön egy újabb büntető.

    A meccs ezután jól folytatódott és gyorsan jött a 3. gólunk, mely döntő pillanat lett a mérkőzésen.
    Viszont a védekezést rendbe kell rakni! Mert nem minden ellenfelünk fogja saját magát megverni.

    A vasárnapi meccsen 4-2-3-1-es felállásban játszottunk, 57%-ban birtokoltuk a labdát, 84%-kal passzoltunk, a passztempónk 16.2, a hosszú passzok aránya 10% volt. A párharcarány 99-104 volt „oda”, 23 labdát szereztünk az ellenfél térfelén, a ZTE 20-at a miénken. Mi 3-szor adtuk el úgy a labdát, hogy abból lövés lett, a hazaiak kétszer. 79 támadópárharcunk 35.5%-át nyertük meg (Ben Romadan 17/10 [!]), a védekezőpárharcaink 62%-át, a fejpárbajokat 19-17-re hoztuk.

    34+6 támadásból 20 lövésünk volt, 11 talált kaput (ZTE 20+1 / 9 / 6). Az xG-arány 3.7 – 0.36, az xcG-arány 4.26 – 0.99 volt ide, 18 beadásunk harmada ment emberhez.

    Dibusz 6 lövésből (0.99) 2 gólt kapott, 15 passzából 10 volt pontos.

    Makreckis 79 akciójából 70% volt sikeres, 85%-kal passzolt, 17 párharcból 8-at nyert meg, 9 labdát vesztett, 12-t szerzett, 5 passzt lopott.

    Cissé 52 percet kapott, 48 akciójának 79%-a volt sikeres, 94%-kal passzolt, 13 párharcból 8-at nyert meg. 4 labdát vesztett, 6-ot szerzett, 1 passzt lopott.

    Mmaee 85 akciójának 81%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.05). 91%-kal passzolt, 7 párharcból 3-at nyert meg. 5 labdát vesztett, 11-et szerzett, 9 passzt lopott.

    Ramírez 69 akciójának 71%-a volt sikeres. 84%-kal passzolt, 12 párharcának felét nyert meg. 5 labdát vesztett, 9-et szerzett, 6 passzt lopott. Két helyzetet készített elő (0.3), ebből egy gól lett.

    Esiti 93 percet kapott, 72 akciójának 75%-a volt sikeres, 90%-kal passzolt, 25 párharcból 16-ot nyert meg. 8 labdát vesztett, 21-et (!) szerzett, 6 passzt lopott.

    Abu Fani 85 percet játszott, 71 akciójának 62%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.06). 88%-kal passzolt, 20 párharcból 7-et nyert meg. 9 labdát vesztett, 5-t szerzett. 1 lövést készített elő (0.03).

    Traoré 76 akciójának 55%-a volt sikeres, 6 helyzetből (0.87) 2 gólt szerzett. 63%-kal passzolt, 26 párharcból 12-t nyert meg. 5 labdát szerzett, 1 passzt lopott. 2 lövést készített elő (0.45), egy második asszisztja volt.

    Ben Romadan 61 akciójának 49%-a volt sikeres, 2 helyzete volt (0.1). 79%-kal passzolt, 32 párharcából 15-t nyert meg. 4 labdát szerzett, 3 passzt lopott. 3 helyzetet készített elő (0.39), ebből egy gól lett és egy tizenegyest harcolt ki.

    Tokmac sérüléséig 10 percet játszott, 7 akciójából 4 volt sikeres, 5 passzából 3, 2 párharcból 1-et nyert meg.

    Varga 46 akciójának 54%-a volt sikeres, 3 helyzetéből (1.85) 3 gólt szerzett. 79%-kal passzolt, 19 párharcból 7-et nyert meg. 3 labdát szerzett, 1 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.01) és egy tizenegyest harcolt ki.

    Zachariassen 92 percet kapott, 58 akciójának 53%-a volt sikeres, 4 lövésből (0.73) 1 gólt szerzett. 68%-kal passzolt, 24 párharcból 10-et nyert meg. 4 labdát szerzett. 1 gólpasszt adott (0.03) és 1 tizenegyest harcolt ki.

    Abena 50 percet kapott, 30 akciójának 73%-a volt sikeres, mind a 20 perce pontos volt. 7 párharcból 2-t nyert, 4 labdát szerzett, 1 passzt lopott.

    Sigér 16 percet kapott, 7 akciójából 5 volt sikeres, 6 passzából 5, 1 passzt lopott.

    Marquinhos is 16 percet kapott, 18 akciójának 72%-a volt sikeres, 1 helyzete volt (0.03). 10 passzából 9 volt pontos, 5 párharcból 1-et nyert. 1 labdát szerzett, 1 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.02).

    Baráth 9 percet kapott, 8 akciójából 6 volt sikeres, mind az 5 passza pontos volt. 2 párharcból 1-et nyert, 1 labdát vesztett.

    Varga B. 9.10
    Traoré 8.74
    Zachariassen 7.53
    Makreckis 7.16
    Abu Fani 6.93
    S. Mmaee 6.88
    Abena 6.86
    Ben Romadan 6.71
    Ramírez 6.32
    Cissé 6.29
    Esiti 6.15
    Dibusz 5.89

    https://ulloi129.hu/2023/09/07/traore-varga-abu-fani-es-varga-traore-zachariassen/
    https://ulloi129.hu/2023/09/03/elo-a-zte-elleni-bajnokirol-13/
    https://ulloi129.hu/2023/09/05/igy-teljesitettunk-a-zte-ellen-11/