magyarfutball.hu

Újpest FC - Ferencvárosi TC 0 : 6 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
OTP Bank Liga, NB I 2022/2023, 7. forduló
játékvezető : Bognár Tamás
nézőszámok:
  1. fradi.hu: -
  2. ujpestfc.hu: -
  3. nso.hu: 6.981

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.09.11, 18:08 (szerk.: 2022.09.11, 18:12)
    Adósságrendezés: Slovan pipa, 0-6 pipa, most már csak Trianon jöhet.....!

    Mennyire őrjöngtek a lilák, hogy végre az idei szezonban kétszer fogadnak bennünket. Túl az eredményen 6.981 néző volt kint a meccsen úgy, hogy a vendégszektor telt ház volt.

    Bevallom őszintén, hogy Csercsét sokat kritizáltam. Talán el is engedtem volna. Most viszont azt mondom, hogy minden meg van bocsátva! Ebben az évben sok történelmi törlesztést megvalósítottunk. Beírta magát a Fradi történelembe!! Hajrá Fradi, csak így tovább!

    nagyon látszott most is, hogy legalább három szinttel magasabb fordulatszámot képviselünk. A harmadik gól előtt is ahogy Civic elvette a lecsorgót. Egy kispest ellen lehet lassított felvételként mozogni, ellenünk nem.

    Ez hihetetlen es egyben fantasztikus. Lemostuk a szegyenfoltot azt kaptak amit kierdemeltek. Soha nem hittem abban, hogy ezt egyszer meg visszaadjuk nekik.Raadasul hazai palyajukon kulso segitseg nelkul. A sors igazsaga a 6:0 es a pozsonyi 4:1. Ezt megerni, megelni mar irtam hihetetlen.Hajra Fradi.

    Ennyivel vagyunk a mezőny fölött. Szidják a makikat, hogy gyengén játszottak. Ez félig igaz csak. Mi játszottunk átlagunkon felül. Ha az úttest jól játszik, akkor is kaptak volna egy 3-ast.

    Ki legyen a legjobb? Traoré 1 gól 1 gólpassz. Boli 2 gól. Zachi 1 gól 1 kiharcolt 11es.

    Traoré gólja elképesztő volt... Ott éreztem, hogy itt ma valami nagy dolog lesz készülőben.smiley

    Boli belőtte ezeket, kétségkívül, de Zaki, Auzqui is több szerepet vállalt, Traore meg végig uralta a meccset, míg fent volt. Szóval, ha rangsorolni kellene, ki mennyire volt főszereplő ők hárman tuti megelőznék. De Bálint, meg Laiduni, és Besic is, csak ők nem mérhetők gólokkal, passzokkal.
    De nyilván egy 6-0 esetében nem igazán illő gyenge teljesítményről beszélni. (pedig volt olyan is.)

    Amióta itt van Cherchesov, szerintem tegnap játszottunk a legjobban, persze ehhez kellett Kuusk is, ilyet még nem láttam hogy egy védő ennyi kapott gólban oroszlánrészt vállaljon. Nem lennék a helyében

    Az első szó a gratuláció a csapatnak az eredményért. Ez igen jólesett végre nekik is sikerült visszaadni valamit, habár, hogy 20 meccse nem tudnak ellenünk nyerni az részemre kicsit több, mint a mai egy eredmény. Sajnos magát a játékot nem tudom ennyire dicsérni. A végelem 4-5 olyan helyzetet dolgozott ki a Dózsának, amit még a magyar közép csapatok is jó %-kal kihasználnak. Szerencsére Tallo ennyit tud és Dibusznak is kijött. Én nem csak a védekezésben láttam elég sok gondot, de elől is sok volt a pontatlan labda és indítás. Ezek biztos nem megengedhetők a törökök ellen. Idén már sikerült a csapatnak többször is megújulnia, remélem a törökök ellen is így lesz és egy szoros meccsen, de nyerünk. Mindenesetre mégegyszer gratula az eredményért és a sok gólért. Nem gondoltam volna, hogy a Dózsa tényleg ilyen gyenge. Innentől lehet szidni, elégedetlen vagyok ezzel-azzal időnként.

    Egy 6-0-s meccsben ne a hibákat keresd már, kérlek. Mikor a 30. percben 3-0, akkor ne várd már el, hogy maximális koncentrációval játsszanak a srácok, mert egyik csapat sem tesz így. Ennek ellenére nem álltunk vissza, végig pörgettük a meccset, és lőttünk nekik egy hatost. A török csapat elleni egy másik meccs lesz, ott máshogy is fognak koncentrálni a játékosok, ebben biztos vagyok.

    A lelkem örül, a szívem vérzik. Boldog vagyok, hogy visszakapták a Solymosi geci által elért zakót, de őszintén fájt a szívem, hogy a két csapatban volt 3 magyar, ráadásul a Dózsa olyan mélyre süllyedt, amit elképzelni se lehet. Őszintén mondom, már a meccs előtt mondtam a barátaimnak,hogy ebbe a derbybe sok gól is belefér. /A góltotón 3:0-t írtam/ Amit ez a hulladék Dózsa nyújt, annak már szívből örülni se tudok. /persze,de/. Nem akarom \"magyarkodással \" elviccelni a sztorit, de annyira szar a mennyei, hogy nézni is borzalmas. Nem is tudok 10 percnél tovább nézni egyet sem. Persze ez legyen az én problémám, de mi, a Vidi,a felcsút, a dózsa nem tudna 11 magyart összehozni, az nagyon fájdalmas. A kupa rendben van /talán lesz is esélyünk a Trabzon ellen. /Gojak és Traoré már-már világszint és nagyon várom a csütörtököt. Egyszerűen nem megy a fejembe, hogy ennyire gyalázatos az akadémiai rendszer, ráadásul -helyesen- minden a nemzettudatra épül. Oké nem filozofálgatok tovább, különben is Ryan góljánál majdnem belehaltam a boldogságba, \"SZÉGYENVÁROS\" ÍRTA az NS. Most mit írnak?

    Ne feledjük Dini védését, amihez persze némi szerencse is kellett. Az 1-6 is gyönyörűen mutatna, de óriási hiányérzetünk lenne. A tegnapi napot szebben, jobban megtervezni sem lehetett volna.
    Hajrá, Dini!

    Sok mindent elmond a \"derbiről\" a gólok utáni öröme a játékosainknak.
    Pacsi, szevasz, kész. smiley

    Külön öröm és boldogság, hogy végre valami elkezdődött.
    Utolsó két meccsünkön úgy léptünk pályára, hogy az első fél órában el akarjuk dönteni a mérkőzést. Mindig is ez volt a szívfájdalmam, sosem bírtam a meccs elején a buzizást. A Vasas ellen és most a lilákok ellen is jól láthatóan és tudatosan rájuk mentünk első perctől kezdve. Engem a Nyíl féle Fradira emlékeztet ez, ahol az első 15-20 perc maga a pokol volt mindenki számára.
    Csak így tovább srácok!

    A tegnapi csárdafestésen 4-2-3-1-ben játszottunk, 61%-ban birtokoltuk a labdát, 83.5%-kal passzoltunk, 16.5-ös passztempóval (ez az elmúlt meccseknél picit alacsonyabb mutató, a második félidőben már a korábban megszokott 17.3 volt). A párharcokat 121-91 arányban hoztuk, a támadópárharcokat kiemelkedő arányban, 48%-ban nyertük, ugyanez a helyzet a védekezőpárharcokkal (69%). A fejpárbajokat “csak” 18-13-ra, a szabadlabdás párharcokat 12-10-re. A cseleink 62%-a sikerült. Az ellenfél térfelén mi 32, a hazaiak 29 labdát szereztek.

    A 31 + 1 támadásunkból 11 lövésig jutottunk, ezekből 6 talált kaput, mind a 6 gólt lett (Dózsa: 26 + 2, 18/5/0), az xG-arány 2.97 – 1.58, az xcG-arány 3.08 – 1.06 ide. A PPDA 9.2, a hosszú passzok arány 4.6%.

    Traoré 9.15
    Boli 9.02
    Zachariassen 8.62
    Dibusz 8.50
    Laidouni 8.49
    Auzqui 8.16
    S. Mmaee 8.08
    R. Mmaee 7.92
    Civic 7.78
    Wingo 7.75
    Vécsei 7.69
    Besic 7.65
    Gojak 7.53
    Tokmac 7.23
    Mercier 7.22
    Kovacevic 6.82

    https://ulloi129.hu/2022/09/04/elo-a-dozsa-elleni-derbirol-11/
    https://ulloi129.hu/2022/09/05/igy-teljesitettunk-a-dozsa-ellen-21/
    https://ulloi129.hu/2022/09/07/zachariassen-knoester-laidouni-es-traore-boli-zachariassen/