magyarfutball.hu

Újpest FC - FC Vaduz 2 : 1 21:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Újpest FC - FC Vaduz 2021
  2. Újpest FC - FC Vaduz 2021
  3. Újpest FC - FC Vaduz 2021
  4. Újpest FC - FC Vaduz 2021
  5. Újpest FC - FC Vaduz 2021
  6. Újpest FC - FC Vaduz 2021
  7. Újpest FC - FC Vaduz 2021
  8. Újpest FC - FC Vaduz 2021
  9. Újpest FC - FC Vaduz 2021
  10. Újpest FC - FC Vaduz 2021
  11. Újpest FC - FC Vaduz 2021
  12. Újpest FC - FC Vaduz 2021
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (3 szavazat)

játékvezető: 1.67 (3 szavazat)

hangulat: 3 (3 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 2 (1)
UEFA Európa Konferencia Liga 2. selejtezőkör 1. mérkőzés
játékvezető : Shurman Denys (Ukrajna)
nézőszámok:
  1. ujpestfc.hu: -
  2. nso.hu: 2.623
  3. fcvaduz.li: 6.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.07.23, 18:57
    Mario Frick: Egyértelműen az Újpest volt ma a jobb csapat, elégedetlen vagyok a teljesítményünkkel, ennél sokkal jobban is tudtunk volna játszani. Viszont csak egygólos előnyt tudott szerezni hazai pályán az ellenfelünk, így a továbbjutás a második mérkőzésen dől el.

    Michael Oenning: Mindig nagyon jó, ha győzelemmel tudjuk kezdeni az idényt, s emiatt elégedett is vagyok. Elmondtam a meccs előtt, rendkívül koncentráltan kell játszani, s ez meg is történt. Jól összpontosítva kezdtünk, egyből belevetettük magunkat a találkozóba, és a vezető gól is a megfelelő pillanatban jött. Viszont az első félidőben kevésnek tartottam a támadásaink számát, a kezünkben volt a meccs, de a játékrész utolsó húsz percében nagyon visszaálltunk, nem voltunk olyan agresszívek, amilyennek kellett volna lennünk. Ezt a félidőben átbeszéltük, és ennek megfelelően változtattunk is a szünet után. Ennek eredménye lett a második gól. A kapott gól kicsit zavar, de nem játszik fontos szerepet. Nekik otthon legalább két gólt kell rúgniuk, nekünk jó az iksz is idegenben. Lehet, nem is lett volna túl jó, ha minden tökéletesen működik, mert így sokkal koncentráltabban tudunk nekimenni a második meccsnek.

    https://www.nemzetisport.hu/europa_liga/ekl-a-kapott-gol-kicsit-zavar-michael-oenning-2839767
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2021.07.23, 18:56 (szerk.: 2021.07.23, 19:29)
    Agresszívebb letámadással simán nyerhetett volna az Újpest több góllal.

    Azért a potyagólért kár, egyébként le a kalappal a lilák előtt, kiadták nagyjából, amit tudnak és ez dicséretes, ellentétben a két leégő csodacsapattal!

    valahogy az ereztem az egesz meccsen hogy egy picit nagyobb határozottsággal és pontossággal nagyon nyerni tudnánk de azt is hogy barmelyik pillanatban bepattanhat egy nekünk is.

    Azért a bombagóltól messze volt a vaduzi gól.
    Ki kellett volna védeni.

    Most értem haza, hát ez a Vadúz nem verhetetlen brigád, tovább lehetne jutni de így nehéz lesz. Egyetlen pozitívum hogy legalább nyertek. Kb ennyi. Sajnos a visszavágó para lesz. Pedig kicsit aktívabb és agyasabb előrejátékkal ezt a párharcot le lehetett volna zárni. Onovót elvihették volna a törökök és továbbra is kellene egy kapus....

    Mi ez a szégyenteljes nézőszám????? Mintha nem az utóbbi 10 év legfontosabb meccsét játszották volna a lilák... Szégyellje magát minden újpesti, lassan vidéki kis csapatok szintjére süllyed ez a nagy tradíciókkal rendelkező fővárosi klub.!!!
    A csapat az előzetes várakozást felülmúlta, maradt esély a továbbjutásra.

    Egyenlő erők küzdelme. Ez a Vaduz már nem az a kiscsapat, amely ellen jogosan elvárható lenne egy nagy gólkülönbségű győzelem. A játékosok összértékét tekintve sem vagyunk előttük fényévnyire. Vállalható eredmény, bár büszkeségre nincs okunk. Ám tudomásul kell venni, hogy nem vagyunk egy világverő tizenegy. A világ elitjének számító magyar bajnokságban sem tartozunk a Top 3-ba. Ennek megfelelőek legyenek az elvárásaink is. Ne álmodjunk Bl vagy EL főtábláról, már annak is örülnünk kell, ha egyáltalán kijutunk a nemzetközi kupaporondra. De a Fradit leszámítva a többi honi kupacsapatunk játékosainak a keblét sem dagaszthatja büszkeség. Eddig csúfosan szerepeltek, ennek tükrében pedig nem is olyan rossz eredmény ez a 2:1.

    Ez a ket csapat kb egyenlo erot kepvisel es mivel a Vaduz lenyegeben svajci csapatnak veheto mert a svajci bajnoksagban szerepel az eredmeny nem rosz de viszont a viszavagora nem hiszem hogy eleg lenne. Ezt a szintet lehetett volna elerni tobb magyar jatekossal is. Ne hiszem hogy ki tudjak bekkelni a visszavagot egy 0:0-s dontetetlenre. A kerdes csak az
    kepesek-e lesznek idegenben is golt vagy golokat lonni? Nem vagyok optimista.

    Többre számítottam. Az Újpest jól kezdett, de ennyi. A 20. perctől kiegyenlítődtek az erőviszonyok.
    Tovább lehet jutni, de ahhoz gyorsabban, precízebben kell támadni. Keserves lesz kint.

    Szóval aludtam egyet a meccsre, a Vaduz jobb focit játszott csak gyenge kivitelben (svájc 2) ... nem lesz egyszerű a visszavágó. Banai, nem bántásként, de rossz kapus, nem azért mert kapott egy potyát, hanem azért mert képzetlen, valószínű stresszelős - izgulós fajta, ami nem a profi sportba való, Szakály, tuti rendes ember meg családapa, de amikor beállt megakadt az Újpest játéka, nem tudta felvenni a küzdelmet a svájci másodosztályú játékosokkal, lehet nb1 ben néhány meccsen kicsit jobb lesz, de igazából nem értem mit keres még Újpesten. NB 1 re jobbak leszünk mint tavaly 4-6 hely hozható... HAJRÁ LILÁK !

    A Transfermarkt szerint a csapatok játékosainak összértéke a következők: Újpest: 6,6 MEUR, Vaduz: 7,7 MEUR

    A lilák legalább kihozták magukból, amit tudnak és ez dicsérendő! Hogy ez csak egy vékonyka győzelemre volt elég? Nos, ez a játékoskeret sokkal többre nem alkalmas!

    Komolyan azt hiszi még valaki hogy tisztán helyiektől áll a nagyobb keretértékű Vadúz? Mi meg a mennyei középcsapata vagyunk, és nem előre, hanem hátrafelé szoktunk nézegetni...a tulaj nem nyúl mélyen a zsebébe, aprópénz a klubfutballban amit ő rááldoz. Első blikkre fura, de a legnehezebb csapatot nekünk sorsolták. Ettől függetlenül nem vagyok igazán elégedett, ez egy félig üres pohár, mert kilöttyent egy jó része. Több góllal kellett volna nyerni, bírózhatnánk is, viszont mi legalább nyertünk. A PAFc és a Fehérvár jobb helyzetben ment neki a párharcoknak, papíron esélyesebbek voltak jóval, mi lett belőle...

    Ez a Vaduz pedig elég gyenge csapat. Remélhetőleg a Dózsa úgy fog játszani Lichteinsteinben is, mint a második félidő elején, amikor valóban meglátszott az osztálykülönbség. Persze lehet, hogy tudnak ők is pontosan passzolni és nem kapnak vérszemet, mint a meccs végén, a kapott góllal. Az Újpest bal oldala elég gyenge. Antonov nagyon akar, harcol - de valami rém ügyetlen. Elég szégyen, hogy ennyi bőven elég ahhoz, hogy nemzetközi kupában képviselje hazánkat.
    És nem is értem, miért kell visszaállni, mikor vezetünk két góllal és az ellenfél a félpályán sem tud átjönni. Ilyenkor kell még jobban megsorozni és kiütni. Erre magunkra húztuk őket és felhoztuk, önbizalmat adtunk nekik. Ezt a párharcot simán le lehetett volna itthon zárni! Ehelyett lehet izgulni egy svájci másodosztályban a kiesés ellen harcoló csapat ellen a visszavágón is...

    Azt hozzá kell tenni, hogy a Vaduz kerete 1 millió €-val többet ér, mint az Újpesté.
    A svájci liga 17. legerősebb a magyar a 33. Svájcban mellesleg 10 csapat játszik az első osztályban. Innen esett ki tavaly a Vaduz.
    Valószínűleg a tavalyi Újpestnek is nagy bravúr kellett volna abban a ligában, ha bent szerettek volna maradni.
    Ebben a Vaduzban főleg svájciak játszanak, a keretben a több német és osztrák mellett mindössze 4 liechtensteini van.
    Szóval a miniállamok közül egyértelműen ez a csapat a legerősebb. Vaduz pedig 20 éve liftezik a svájci első és a másodosztály között.
    Ezzel nem az Újpestet akarom védeni. De tény, hogy ők is megszenvednének a svájci első osztályban.

    rémes nézni, ahogy ez a (hogy mondjam ezt jól?) nem is olyan kevés néző üldögél ebben a nulla hangulatban...

    Az Újpest jobb csapat a Vaduzinál.

    Több góllal is nyerhettek volna, ha a kapu előtti passzok pontosabbak lettek volna.
    Néhány játékos feltűnően rosszul játszott, főleg Onovo, aki sok labdát eladott.
    A másik Banai, akinek minden kirúgása ellenfélhez ment, vagy partvonalon túlra.
    A gól amit kapott potyaízű volt.
    Mellesleg aki figyelte meccs közben Banai arcát, látható volt rajta a majrézás.

    A bíróról.
    Az UEFA biró küldéssel is büntette a magyarokat.
    Az ukrán hozta a magyar gyűlöletet, ami nem volt meglepetés, a sárga lapok osztogatásában is megnyilvánult.
    Remélem, a visszavágót nem román bíró vezeti...

    Az Újpest edzőjéről.
    Eddig nem tűnt fel, de most a közelképekből kiderült parókát hord a fickó.

    Remélem itt voltak a Göztepe megfigyelői és akkor már le is mondtak Onovoról. Jól szerel, de utána 10 passzból 8 rossz helyre megy.

    Nem hiszem, hogy a magyarnál sokkal erősebb török bajnokság középcsapatának ő erősítés lenne.

    Ha jól olvastam a nálunk stabil ember Burekovics a Göztepénél stabil csere vagy az se.

    Biztos, hogy ezt a Banait ha magyar ha nem annyira kell erőltetni ?

    A Vaduz tavaly még a svájci első ligában játszott és ennél biztosan tud jobban is játszani.

    Viana hát nem tudom egy gól passzt már adott tegnap az ellenfélnek. Ha jól láttam az ő rossz hátra passzából indult meg a vadúzi és lőtt kapura.

    Középre ment a lövés de ez abszolute védhető még ha cikázott is a labda és erős is volt a lövés.

    Tovább kell jutni.

    A nagy darab feka srác erősítésnek tűnik, Onovo remélem tegnap kijátszotta magát az átigazolásból, mert bár most szar volt, rá is nagy szükségünk van. Jó meccs volt, a helyszínen egészen élvezhető, egyáltalán nem gyenge csapat ez a Vaduz, az nb1-ből tuti nem esne ki. Ennek ellenére a kinti zártkapus meccsen szerintem simán tovább juthatunk, de a Basel ellen ez a Újpest már semmire sem lesz jó.

    Viana hátrapasszánál az ellenfél is odalépett. Na ezt nem lehet Tallóval megcsinálni mert ő ilyenkor jól fedezi a labdát.

    A Vaduz a mi szintünk, a végeredmény is reális. Kis szerencsével lehetett volna 3:1 a végén egy véleményes büntetővel, de nagy reklamálás nem is volt miatta. A mi helyzetünkben egy ilyen szerény kis győzelemnek is örülni kell...

    Simonnak akkor vége volt mikor a légiós évében lesérült, azóta csak a kínlódás. Néha van egy-egy jobb meccse, de mivel nagyon sérülékeny nem meri magát komolyabban oda rakni, nem azt mondom, hogy minden csatár legyen egy Szalai Ádám de pl Rajczi sem volt egy könnyedén elnyomható valaki. Simont szeretjük mert 100%-ig Újpest érzelmű és ezt a mai világban meg kell becsülni, de kb ennyi. Éves szinten kb 5-6 gól van (volt) benne. Sajnos jelentéktelen szereplő lesz idén is.

    https://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2839711
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018155
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2021.06.22, 19:19
    Július 22-én itthon, 29-én idegenben játszunk az FC Vaduz csapatával.
    Ma délután 13 óra 30 perckor elkezdődött a minket is érintő, az UEFA Konferencia Liga 2. fordulójának sorsolása.

    A kiemeléseknek és a besorolásoknak köszönhetően már a „kis gömbök” kihúzása előtt tudtuk, hogy mely párosításokból, illetve csapatokból kerülhet ki soron következő ellenfelünk.

    Ezek alapján három összecsapás győztesével találkozhattunk, valamint két ebben a körben beszálló csapat neve volt még a kalapban:

    NK Maribor (szlovén) - FC Uratru (örmény)
    FC Spartak Trnava (szlovák) - Mosta FC (máltai)
    FK Sūduva (litván) - Valmiera FC (lett)
    Molde FK (norvég)
    FC Vaduz (liechtensteini)

    A sorsolás úgy hozta, hogy az FC Vaduz együttesével vívhatunk meg a 3. fordulóba jutásért, és hazai pályán kezdjük a küzdelemket.

    Július 22.
    Újpest FC – FC Vaduz

    Július 29.
    FC Vaduz – Újpest FC

    Hajrá, Újpest! Hajrá, Lilák!

    2021.06.16
    https://ujpestfc.hu/article?id=16542