magyarfutball.hu

Újpest FC - FC Basel 1 : 2 21:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
UEFA Európa Konferencia Liga 3. selejtezőkör 1. mérkőzés
játékvezető : Brisard Jérôme (Franciaország)
nézőszámok:
  1. fcb.ch: -
  2. ujpestfc.hu: -
  3. nso.hu: 2.367

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.08.06, 12:55
    Patrick Rahmen: Pedig mindenki meg volt róla győződve, hogy könnyen vesszük az akadályt, és sima párharc lesz. Én azért nem gondoltam így, és nekem lett igazam, mert erős volt az ellenfél. Remekül működött az Újpest az átmenetekben védekezésből támadásba, de reagálni tudtunk erre a második félidőben, így megnyertük a mérkőzést. Kevesebbet hibáztunk, az Újpestnek többet kellett futnia és védekeznie, mert próbáltuk nyomás alá helyezni, hogy hibákra kényszerítsük. Szerintem összességében megérdemelt győzelmet arattunk.

    Michael Oenning: Az eredmény fontos, így van a mai vereség után néhány szomorú arc az öltözőben, de úgy érzem, büszke lehetek arra, ahogy a csapat beleállt ebbe a mérkőzésbe. Szerintem mindenkit meglepett, senki nem számított arra, hogy ilyen vehemenciával megyünk neki jóval magasabban jegyzett ellenfelünknek. A tanulság az, hogy ennyi helyzetet hamarabb kell góllal kihasználni. Egy idő után aztán sikerült betalálni, de az egyenlítő gól után is maradt tartása a csapatnak, úgyhogy mindenki büszke lehet magára. Mi pedig arra, hogy egy magyar csapat egy ilyen gárda ellen is ilyen szépen tudott játszani. Ez mindenki számára remek tapasztalat volt, miközben a Basel is érezhette, hogy kemény ellenféllel állnak szemben.

    https://www.nemzetisport.hu/europa_liga/ekl-buszkek-lehetunk-hogy-egy-magyar-csapat-igy-jatszik-a-basel-ellen-oenning-2842967
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2021.08.06, 12:40 (szerk.: 2021.08.06, 12:52)
    az első félidővel meg voltam előgedve, sőt jobbak is voltunk, mint amit vártam. Viszont Tallo kiesését nem tudjuk kompenzálni és erőnlétileg sem vagyunk a toppon.

    Nincs egy igazi góllövő csatárunk, aki képes 12- 15 gólt lőni egy szezonban. Egy ilyen kéne, nem egy újabb 3 gólos feka, vagy egy újabb Perosevics. Nincs Beridze, fogva van a csapat. Középpályára kéne valaki, mert Mitrovic helyére ne Szakály, meg ne Csongvai jöjjön. Kevés a védő ahogy írod, Pauljevic egy talány de még mindig inkább szélső, védekező feledat nem való neki. Koutroumpis egy meccsen legalább 1x tuti bealszik. Cserepadunk kompletten nincs. Kéne egy kapus évek óta. Na most ez azért durva, mert megy a bajnokság, megy az EKL, mikor akarunk igazolni, ha nem szezon rajtra? Kiszenvedjük a kupát, de baszunk rá igazolni. Mi értelme így? Megint a fél bajnokságot feladjuk majd 5-6 MK meccsért, mert nem lehet rotálni a csapatot, jön egy-két sérülés, és jó ha nem esünk ki. Vicc már ez ami nálunk erősítés címen megy.

    Miért szenvedett vereséget az Újpest ?

    Mert jobb csapat a Bázel ?

    Semmivel sem jobb. Azért tudtak nyerni, mert az Újpestnek nincs egy megbízható kapusa.

    Ez a meccs is Banai hiábin ment el.

    Hány lövés ment a meccsen Bajnai kapuijára ?

    Egyetlen egy sem.

    Közelről kapta a két gólt, amelyet jobb helyezkedéssel, háríthatott volna.

    Egy kapusnak úrnak kell lenni a kapuja előtt-

    Banai nem úr, hanem egy beszari fickó, akinél még ifjúsági csapatokban is látni jobb kapusokat.

    Amig ő Véd ( bár védeni valamit ) addig sok meccs megy el miatta.

    A vereségbe belejátszott a felcsúiti rohadék Gera, aki lerúgta az Újpest legjobb csatárát Beridzét.

    Beridze nagyon hiányzott, a kapu előtti pontos passzoknál. Mert rengeteg labdát eladtak a tartalék csatárok.

    Van esély a visszavágón ?

    Banaival nem. Reméljük Beridze Tello addigra meggyógyul.

    Elvileg azért lett a 3 belső védős rendszer mert amit Oenning 4 védővel kipróbált, az nem működött. Szatyorban hordtuk haza a gólokat tavaly télen . Mitrovic nem védekezik, másik felállásban nem elég kompakt a csapat, túl nagyok az üres területek, Onovo non-stop bajban volt,de ha nem játszik Mitrovic senki nem tud előre passzolni, 10-ből 1x Onovonak sikerül. Szóval sehogy se jó. Tavaly hoztuk ezt a Bjelost, elvileg szar, sose játszik. Erre hoztunk egy Jevtovskit, az is csak a padon ül, viszont nincs a padon más bevetheto játékos. Ezek a gyerekek mint Mucsányi, Csongvai, Máté meg nem tudom minek jönnek fel, ha nem ütik meg a szintet. Banai Budaörsön is csere lenne, csak tőle 3 jobb kapust herdáltunk el az elmúlt években, de még Pajovics is jobb lenne. Vicc hogy erre nem költünk, viszont gyanús hogy túl sok kapusedző lép le. Szinte évente cseréljük őket. Gondolom tele lehet az a bizonyos náluk is

    Valamit szerintem félre értelmezel. Itt nem azzal van a baj hogy nincsenek jó játékosok, hanem az hogy van belőlük 6 db, 4 nem bírja már fizikálisan, a többi olyan nb2-3. Ennek az egyvelege nem képes sorozatterhelés alatt jó, kiegyensúlyozott teljesítményre, főleg ha bejön a sérülés, rotálni nem lehet. Több pénz kéne a csapatba, de ez meg túl sok ahhoz hogy ilyen szar legyen. Játékosok tucatjait hozzuk sérülten, kihagyással, vagy kiégve, fél év kell mire felveszik a tempót, addigra a húzóember aki tényleg jó, az már eligazol. Tehát sosem lesz erősebb a csapat, csak a játékosokat cserélgetjük. Az Újpest ettől szenved. Hát nem igaz hogy októberben kell igazolni, abból sokszor januárra lesz valami. Az úgy nem erősítés, így nem lehet formaidőzítést tervezni. Egy jobb csapatból ez a féreg is több lóvét tudna kivenni. Ez egy vicc, saját maga vereti meg a csapatát.

    Szerintem meglepően jók voltunk az első félidőben. Vagy a Basel volt meglepően gyenge.

    Pauljevics csinált egy nagy hülyeséget meg Diaby egy pillanattal később lépett ki a lescsapdához.

    Tisztességesen helyt álltunk ezen a meccsen, annak ellenére, hogy az első félidőben eldönthettük volna még a továbbjutást is a mi részünkre. Sajnos Banait és Csongvait látva a kezdőben elszomorodok, hogy ide jutottunk.

    Croasant is addig volt jo amig Tallo elotte birkozott.

    Croasant leteszi Onovonak es ott lehetett volna a masodik.

    Kár érte! Ettől függetlenül szerintem tisztességesen helytállt az Újpest ezen a meccsen. Az első félidőt ki lehet tenni az ablakba

    A közönségnek még gratulálok, tényleg a belga tehet róla, hogy két ilyen balfasz gólt kaptunk..

    Azért Beridzevel és Talloval esélyesebb lett volna.katona, Mucsanyi nem ez a szint

    Hát, Pauljevic szépen elintézte ezt a meccset. :( A második gólnál megnéztem volna, hogy Banai megpróbál kivetődni a beadásra - szerintem fogható lett volna. Ja, és les is volt smiley A belgázás meg valami szörnyen ostoba dolog. Igazi sötét f...kalapok, akik skandálnak - csak ártanak. Tallo és Beridze nélkül ez a realitás, persze velük is amúgy. Első félidő jó volt, arra lehetne építeni.

    Szegény Mucsányi egypasszos játékot erőltetné, csak közben pont nincs mellette senki, csak mögötte

    A helyzetek alapján fordított eredmény se lett volna meglepő.
    Számomra kellemes meglepetés volt az Újpest játéka, különösen míg le nem sérült Tallo.
    Szép volt, fiúk, a jövő héten ugyanez kell, hátul kevesebb hibával. Akkor még tovább is lehet jutni!

    Sok szakértő megmondóember megérkezett.Újpest nb1 szinten is súlytalan.1:2 nagyjából csoda eredmény a realitás olyan 4 5 :1 a svájciaknak.Nb3 szintű fiatalok Szakály meg Simon jön a padról.Komoly csapat hova züllesztették te jó ég.Addig a fradiba pumpálják egyfolytában a zsét.Csak a számok nyelvén akik baszogatják az Újpestet.Lilák értéke 6,6millósmiley))a Basel 47 millo a fradika 35 millio es amin lezsibbadtam a Slavia 93 milliosmiley.Meg egy fos Vaduz is többet ért az Utenel7,7m.Örülnek ha bent maradnak az nb1 ben.

    Jobb lett ez, mint sokan gondoltuk. Nekem nem volt bajom vele. Gyengécske légiósoktól ennyire futotta. A károgóknak: "várok" egy tanulmányra, ahol kifejtik részletesen, hogy a MAGYAR gyerekekből a MAGYAR edzők miért nem tudnak értelmes focistákat nevelni, mert a pénz paripa fegyver már adott. Kellenének MAGYAR harcosok, hol vannak? De nekem valami azt súgja, hogy rövid távon, ha sikert szeretnénk elérni, akkor a Fradi útja marad, azaz jobbacska légiósok. Addig is Hajrá Lilák!

    A Újpest kimaxolta azt, ami jelenleg 3. 4. sz. kupacsapatainktól remélhető, amihez jól jött, hogy az első körben erőnyerő volt. A PAFC-ban benne maradt egy kör, (az 57 eurós Gent valószínűleg nekik is a végállomáslett volna, bár az őket kiverő lettek idegenben 2:2 játszottak ellenük.)

    Összességében nekem jobban tetszett az Újpest játéka mint tegnapelőtt a Fradié. Sokkal inkább csapat benyomását keltette, látszott hogy a játékosok alárendelik az egyéni érdekeiket a csapat javára. Tetszett a sok labdaszerzés középpályán, valamint az, hogy ezekből a labdákból rögtön gyors ellenakciókat vezettek. Nekem ez magyar csapattól a minimum elvárható szint.

    A meccs kapcsán: én 2,5+ és mindkét csapat lő gólra tettem. Valami ilyesmi eredményre számítottam, de őszintén szólva úgy, hogy a liláknak esélye sincs semmire... ez nagyon nem ugyanaz volt, bár sajnos a végeredmény így is 0p. De legalább tisztességes eredmény a jelenlegi erőviszonyok ismeretében!

    Én nem akarom elhinni, hogy nincs ilyen Kroizé szintű magyar csatár, akit be lehet tenni a csapatba. Egyáltalán nem tűnik csapatembernek, sok labdát eladott, de legalább belőtt egy ziccert, az sem megy mindenkinek... smiley
    Sajnos a csapat nagy része fogalmatlan, már az is csoda, hogy a magyar kupát sikerült megnyerni...

    Én egyik gólt sem írnám Banai számlájára. Az elsőnél nem számíthatott ilyen idióta "hazafejelésre", a másodiknál talán mozdulhatott volna a beadásra, bár szerintem a csatár lesen volt, szóval inkább a sporik hibáztak, mint Banai.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018155
    https://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2842947