magyarfutball.hu

Szombathelyi Haladás - Debreceni Egyetemi AC 2 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.04.30, 20:46
    A kormány döntése értelmében a szurkolók hétvégén visszatérhetnek a stadionokba. Kérjük, olvassák el a fontos részleteket.

    Négymillió magyar már megkapta a koronavírus elleni védőoltást - erről tett közzé egy rövid videót a miniszterelnök pénteken kora este Facebook-oldalán.

    Orbán Viktor péntek reggel a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában beszélt arról, hogy pénteken biztos eléri a négymilliót a beoltottak száma, így szombaton életbe léphetnek az új szabályok. Így a kijárási tilalom kezdete éjfélre módosul, este 11 óráig lehetnek nyitva a boltok és a vendéglátóhelyek. A védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára megnyílnak a vendéglátóhelyek belső terei, a szállodák, a szabadidős létesítmények, az állatkertek, múzeumok, mozik, színházak, edzőtermek és sportesemények, és ezeket a helyeket rokon kíséretében kiskorúak is látogathatják - sorolta a kormányfő.

    Az enyhítés tehát a sporteseményeket, így a labdarúgó-mérkőzéseket is érinti. A kormány döntése értelmében tehát a hétvégén szurkolóink is visszatérhetnek a lelátókra! Mégpedig a védettségi igazolvánnyal rendelkező 18 év felettiek, valamint a 18 éven aluliak (nekik nem kell védettségi igazolvány) - 18 éven felüli, védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérő felügyelete mellett látogathatnak ki a Haladás Stadionba vasárnap.

    Csapatunk a Merkantil Bank Liga 36. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Debreceni EAC együttesét fogadja.

    A legfontosabb tudnivalók:

    - 18 éven felüli szurkolóink számára csak védettségi igazolvány bemutatásával látogatható a mérkőzés. A védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány - érvényes útlevél, jogosítvány, személyazonosító igazolvány - felmutatásával együtt érvényes. A jegyet vásárlók szurkolóinktól a pénztárnál, jegyvásárlásnál kérik a két dokumentumot, míg bérleteseinktől a beléptetés során a biztonsági szolgálat tagjai.

    -18 év alatti szurkolóink 18 éven felüli - védettségi igazolvánnyal rendelkező - néző felügyelete mellett léphetnek be a stadionba - előbbieknek nem kell védettségi igazolvány

    - Online nem lesz jegyértékesítés és az ismert elővételi helyeken sem lesz elővételben jegyárusítás

    - A stadion pénztárai vasárnap 13 órakor nyitnak, kérjük szurkolóinkat, hogy - a sorbanállást elkerülendő - lehetőség szerint minél korábban váltsák meg belépőjüket. Hat pénztárt nyitunk ki szurkolóink számára.

    - A stadionban nem kötelező a maszkhasználat, de a belépésig továbbra is mindenki számára kötelező a maszk viselése

    Nyomatékosan kérjük tehát szurkolóinkat, hogy a fenti szabályokat - amelyeket a hivatalos kormányrendelet tartalmaz - tartsák be, ellenkező esetben klubunkat megbüntethetik.

    Jó hír, hogy a a meccsen a büfék és a VIP is üzemel majd. Mivel klubunknak mindössze két napja volt és van a meccs megrendezésére, ezért az esetleges kellemetlenségekért előre is elnézésüket kérjük.

    - Nagyon örülünk, hogy végre ismét közönségünk előtt mérkőzhet a csapat - mondta Séllei Árpád, a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatója. - Biztos vagyok abban, hogy az elmúlt fordulók eredményei is másként alakulnak, ha szurkolóink is ott lehettek volna a stadionban. A futball nem lehet öncélú! Szombathelyen máig a társadalmi tömegkultúra része a Haladás! Sajnos a világjárvány okozta rendkívüli helyzet a Haladás számára is óriási hátrányt eredményezett. Ez elvesztett pontokban, bajnoki helyezésben, bevételkiesésben egyaránt mutatta magát, hiszen számos ellenféllel szemben a Haladásnak komoly előnyt jelentett volna, ha szurkolóink a csapattal együtt lélegezve, mögöttük állva ott lehetnek a meccseken, hiszen a publikum a 12. játékosunk. Remélem minél többen látogatnak ki a vasárnapi bajnokira és jó szájízzel távoznak majd a stadionból. A futball nem csak a meccsnézésről szól, több annál, ez egy társasági élmény, baráti találkozó, amire azt hiszem mindenkinek szüksége van. A játékosok ígérik, mindent meg fognak tenni, hogy bebizonyítsák: az elmúlt két-három sikertelenül megvívott bajnoki csak kisiklás volt.

    https://www.haladas.hu/hirek/3061/vissza-a-lelatora