magyarfutball.hu

Budafoki MTE - Budapest Honvéd FC 0 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
 1. 0 : 3 (1)
 2. 1 : 4 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2021.04.30, 20:36
  Péntek délután bejelentették, hogy a koronavírus ellen hazánkban beoltottak száma elérte a 4 millió főt. Ez azt jelenti, hogy a szombaton életbe lépő 194/2021. (IV. 26.) kormányrendelet értelmében a védettségi igazolvánnyal rendelkező 18 éven felüliek, valamint a felügyletük alatt lévő kiskorúak számára újra látogathatóak a sportrendezvények.

  A vasárnap 17 órakor kezdődő Budapest Honvéd elleni hazai szezonzáró mérkőzésre megnyílnak a BMTE Stadion lelátói is.

  BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK

  A 18 év felettiek csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be a mérkőzésre! A védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító okmány felmutatásával együtt érvényes.

  Az igazolványok ellenőrzését még a stadion területére történő belépés előtt ellenőrizni fogja a biztonsági szolgálat. Mivel a védettségi igazolvány közokiratnak minősül, a hamis, hamisított vagy más nevére szóló valódi védettségi igazolvány felhasználása azonnali rendőri intézkedést von maga után és súlyos jogkövetkezményekkel jár.

  Felhívjuk a figyelmet, hogy a BMTE Stadionba történő belépési jogosultságot nézőként csak és kizárólag a védettségi igazolvány adhat. Minden egyéb igazolás (koronavírus-fertőzésen történő átesésről, védőoltásról, negatív PCR-tesztről) nem megfelelő a belépéshez.

  A 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező nagykorú felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen, belépés előtt pedig fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával kell igazolniuk a korukat.

  http://budafokimte.hu/hirek/hir/2021-04-30/ujra-egyutt-a-lelaton-szombaton-indul-a-jegyertekesites