magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Mezőkövesd Zsóry FC 2 : 1 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 3 : 0 (1)
OTP Bank Liga, NB I 2020/2021, 32. forduló
játékvezető : Berke Balázs
nézőszámok:
  1. fradi.hu: -
  2. mezokovesdzsory.hu: 3.627
  3. nso.hu: 3.627

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.05.02, 11:35 (szerk.: 2021.05.06, 14:11)
    Kicsit félve indultunk el haverral a meccsre, mert alig volt már jegy a vásárlásnál, beszélgettünk is róla, hogy a teltház nem-e veszélyes a vírus terjedésére ... aztán a stadionban meg alig voltunk. Tetszett minden, örültem hogy újra kint vagyok és hogy megéltem ezt is. Jo volt újra látni a csapatot, élményekkel feltöltődve értem haza.

    előttünk volt olyan, aki az oltási papírral próbálkozott, kicsit meg is lepődött, hogy azzal kint maradt.

    Aissa úgy tudott hozni minőségi változást a 2. félidőben,hogy Somi is remekül játszott az elsőben.

    Na, hazaértem. Még dolgozik bennem az élmény. Bármilyen lapos is volt tábor nélkül a hangulat, mégis hatalmas öröm volt látni a csapatot, megköszönni az évet, éltetni őket. Ráadásul a győzelem is csak sikerült a végén. Még a hangom is elment egy kicsit... Ősszel meg bepótoljuk a teltházat is. Rebrovnak kijárt volna egy skandálás, kár, hpogy nem jött össze...

    Ma,úgy éreztem,hogy Szergej bedobta a gyeplőt a lovak közé és egy sokkal kötetlenebb,kreatívabb játékot engedélyezett a srácoknak.Nézhetőbb is volt a meccs,de ez,azzal járt együtt,hogy az ellenfélnek is több lehetősége adódott...

    Lehet, hogy döntetlen lett volna ha nem lehetünk ott. Laidouni megint hozta a kivételes küzdenitudását, és most Töki se alibizett.

    A csapat ma hajtott és Laidounit nem nagyon tudták szabályosan szerelni....

    A második gólunk előtt föllökni sem.
    Aztán meg, ahogy felkapta Tökmagot a vállára... őserő!

    Nagyon kellett már mindenki lelkének ez a szurkolók előtti meccs, én annyira kivoltam éhezve már rá, hogy az utóbbi pár honapban újra rongyosra néztem az EL meccseinket a hangulat miatt(Suduva a kedvenc)smiley Azt sajnálom, hogy az új játékosaink még nem játszhattak tábor előtt ott, de ami késik nem múlik smiley

    Hazaértem, a vége nagyszerű volt! Igazi meccshangulat volt, amit már rég nem éreztem, és családias légkör a Tábor hiánya miatt. Laidouni ismét nagyot küzdött, neki köszönhetjük a győzelmet szinte! A kapuban Ádám kiváló teljesítményt nyújt! Gratulálok drága csapatom a bajnoki címhez! Mindenkinek RESPECT aki ki tudott jönni, mi vagyunk a FERENCVÁROS hej hej!

    Azért azt, amikor gólhelyzetben hanyatt rántották Gerát Berke nem tudná kimagyarázni

    ez egy igazi brusztolós, ellentmondást nem tűrő gól volt!

    Azért ez nem az "örült, hogy elérte" kategória volt. Bőven volt ideje rá, hogy felmérje az ívet, és Tokmac még csak nem is támadta, tehát senkitől sem zavartatva nézhette volna, hogy merre fejelje. Hibázott, nem kicsit.

    Viszont abból a helyzetből, ahol Lai lekapcsolta a labdát, egyáltalán nem következik, hogy gólt kell kapni. Benne volt az egész védelmük. De ez legyen a Kövesd baja.
    De az, hogy Szappanosnak semmi köze nem volt a gólhoz, nem igaz. Vastagon benne volt ő is.

    Ez nem egy ívelés volt, ami jól kiszámítható! Pattanásból jött a labda, ami adhoc jellegű! Pinyő buta, ne légy te is az. Igen, kapusként mondom. Próbáld ki egyszer. A pillanat törtrésze alatt kell igazodnod a labda útjához!!!!

    Pintérnek nem igazán tudom mi baja a kapusával(Talán, hogy nem oldalra fejelte ki? Hisz örült, hogy elérte Toki előtt.), de ilyet nem szoktak csinálni hogy nyilvánosan bealáznak egy játékost. A másik, hogy a nyilatkozatokat pont láttam, meccs előtt begombolkozva, semmi nyaklánc, na meccs után, hogy kikaptak egyből kidobta, hogy ő Fradista ám. Nem mondom, hogy nem hisz nem látok a fejébe, de ez úgy visszatetsző volt valamennyire számomra.

    Örült, hogy elérte? Oda fejelhette volna, ahova akarja, bőven volt ideje. Nézd vissza. Tokmac még le is lassított, félve az ütközéstől. Tenger sok ideje volt, hibázott, ez kétségtelen.

    Szappanos egyébként jól védett előtte, azt a szabadot más nem védte volna az nb1ből. A gólhoz meg inkább Laidouni küzdése kellett.

    Pinyő példát vehet Szabicsról aki sokkal nagyobb hibával sem hibáztatott.
    Egyébként sincs nagyobb egoista itthon Pinyőnél.
    Az előző meccs utáni nyilatkozatba is mi szükség volt személyes sérelmeket emlegetni?

    Egy kiváló Mezőkövesd ellen győztünk. A Mester nem lazított, a közönség és a ''Nemzet Hősei'' jól szórakoztak. A bíró éppen olyan hülye volt, mint régen. Egy kicsit sajnáltam, hogy páran leszarták a maszk viselését, de ők tudják. A mérkőzés utáni jelenetek mutatták, hogy a légiósaink FRADISTÁVÁ váltak. Szép volt fiúk!

    A meccsről: Az első félidőben el kellett volna döntenünk. Ez a tetves csürhe csak ordibálva fetrengett, a bíró többször asszisztált a színházhoz. A 2.-ban nem voltunk valami jók, de az undorító időhúzás (buzi Szappanos, buzi Szappanos) miatt az addig elég halovány Lauidouni eddigi önmagához méltóan remekül ment végig és adott egy tökéletes passzt Tökinek. Így a katarktikus élmény miatt számomra felejthetetlenné vált a meccs.
    A környezetről: Néhány kézfertőtlenítő nem működött. Bementem a klotyóra, a piszoárok min. 1/3-a le van zacskózva a készszárítók közül egy sem működik. Október óta nem volt idő megjavítani?
    Buzi LUSS!

    a wc nem azért volt így, h. ne álljanak egymás mellé az emberek?

    1. Szappanos szerintem jól érkezett az indításra, a fejessel kb. góltól mentette meg a csapatát.
    2. Nem a legjobb helyre fejelte, ez tény.
    3. Ennek ellenére még volt ott két védő is,akik szerelhették vagy leütközhették volna Laidounit.
    4. A védelem csúnyán üresen hagyta Tokmacot középen.

    Szóval szerintem nem lehet ezt csak Szappanosra fogni.

    Ez valoszinuleg annak szolt, hogy a kedves Szappanos hatba szurta a Kovesdet, es ingyen eligazolt a Honvedhoz.

    Nem is tudom mikor éreztem utoljára ekkora elégtételt mérkőzésen.
    Fetrengtek, húzták az időt, erre tessék, szedd ki bohóc smiley))

    A bíró is nagy troll, hogy csak 3 percet hosszabbított, szerintem ha 1-1, több lett volna. Ezért a kb 8 fekete mellé bevéstem a végére egy piros pontot is neki.

    Szappanost megzavarta a hazai szurkolók skandálása, emiatt meg akarta mutatni, hogy mit tud".DD

    Ha nincs Szappanos ostoba időhúzása, nem lett volna a végére parádés a hangulat, igazi meccs fíling lett az álmos estéből.

    A szervezett szurkolás hiányában újra virágba borult a ferencvárosi népköltészet: BUZI SZAPPANOS

    Szerencsére az összkép nagyon pozitív volt, de a meccs hangulata időnként a tábor nélküli időket idézte mittomén egy haladás ellen.

    Néha kánonban ment a szurkolás....de hát tudtuk, hogy ez lesz. Egy párszor azért jól szólt.

    kép
    A szombati találkozón minden tekintetben a vendégek fölé nőttünk, de hogy a fölényből győzelem legyen, ahhoz kellettek a helyszínen szurkoló fradisták is. A mieink 55%-ban birtokolták a labdát az 54:47 tiszta játékidejű találkozón, többet és pontosabban passzoltak. Másfélszer annyit lőttek kapura, mint a kövesdiek és másfélszer annyiszor találták el azt – a párharcokat is hoztuk. Az xG-arány 1.7-0.98, az xcG-arány 1.41-1.05 volt.

    Az InStat TOP5-ben 4 fradista mellett a vendégek gólszerzője került: 1. Tokmac 337, 2. Sigér 290, 3. Besirovic 286, 4. Somalia 277, 5. Dvali 274.

    A meccsen 4-2-4-es felállásban játszottunk, Tokmac, Boli, Isael, Zubkov/Gera egy sorban, nem sokkal a két szélsőhátvéd előtt játszott. 93 labdát szereztünk (a vendégek 70-et), 29 labdát szereztünk az ellenfél térfelén (a vendégek 24-et), 5 labdaeladásunkból lett lövés (Sigér 2, Wingo, Laidouni, Mmaee 1-1), a Mezőkövesdnél is épp ennyiszer.

    Többet támadtunk (30+3 – 20+2), jóval több (82-50) támadópárharcot vállaltunk, mindkét csapat 42%-át nyerte meg ezeknek. A fejpárbajok nagy részét mi hoztuk (26-11). A szokásosnál is kevesebb hosszú labdáink (7.5%) mindössze 40%-a volt pontos. A meccs tempója nem volt nagy, a vendégek azonban gyorsabban járatták a labdát (16.4 – 17.45), igaz, átlagosan mindössze 3.8-szor passzoltak egymáshoz. A letámadásunk intenzitását jelző PPDA az átlagosnál (9.9) picit erőteljesebb volt (8.8), s jóval közelebbről próbálkoztunk, mint a vendégek (13.9m ill. 18.4 m).

    Bogdán 4 lövésből (1.05) 1 gólt kapott, 17 passzából 14 volt pontos, 1-szer kellett kijönnie.

    Lovrencsics 73 percet volt a pályán, 65 akciójának 68%-a volt sikeres. 77%-kal passzolt, 11 párharcból 7-et nyert meg. 5 labdát vesztett, 15-öt (!) szerzett vissza. 6 passzt lopott, 1 lövést készített elő (0.19).

    Blazicnak 79 perc után kellett lejönnie a pályáról, addig 94 akciójának 86%-a volt sikeres. 90%-kal passzolt, 9 párharcból 7-et nyert meg. 8 labdát vesztett, 15-öt (!) szerzett, 5 passzt lopott.

    Mmaee 101 akciójának 85%-a volt sikeres. 2 lövése volt (0.26), 90%-kal passzolt, 17 párharcból 14-et (!) nyert meg. 9 labdát vesztett, 15-öt (!) szerzett vissza.

    Civic 73 akciójának 71%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.11). 79%-kal passzolt. 14 párharcból 9-et nyert, 7 labdát vesztett, 2-t szerzett vissza, 3 passzt lopott. 2 lövést készített elő (0.23).

    Sigér 96 akciójának a 60%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.03). 86%-kal passzolt, 30 párharcból 13-at nyert, 17 labdát vesztett, 8-at szerzett vissza, 6 passzt lopott.

    Somalia 46 percet játszott, 46 akciójának 72%-a volt sikeres, 92%-kal passzolt, 13 párharcból 8-at nyert meg. 3 labdát vesztett, 8-at szerzett, 5 passzt lopott.

    Zubkovot 29 perc után kellett lecserélni, 26 akciójának 35%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.08). 9 passzából 8 pontos volt, 10 párharcból mindössze 1-et nyert ugyanakkor.

    Isael 73 percet kapott, 48 akciójának 46%-a volt sikeres. 2 lövése volt (0.11), 86%-kal passzolt, 15 párharcból 4-et nyert meg. 2 lövést készített elő (0.22).

    Boli 41 akciójának 37%-a volt sikeres, 11 passzából 10 volt pontos, 19 párharcból mindössze 5-öt nyert.

    Tokmac 60 akciójának 68%-a sikeres volt. 3 lövésből (0.7) 2 gólt szerzett. 78%-kal passzolt, 18 párharcból 10-et nyert meg, 3 lövést készített elő (0.19).

    Gera 65 percig bizonyíthatott, 30 akciójának 30%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.16). Mind a 4 passza pontos volt, 15 párharcból 5-öt nyert meg.

    Laidouni 48 percet töltött a pályán, 52 akciójának 79%-a sikeres volt. 1 gólpasszt adott (0.23), 2 lövése volt (0.25). 82%-kal passzolt. 11 párharcból 9-et nyert meg. 7 labdát vesztett, 7-et szerzett, 3 passzt lopott.

    Vécsei 22 percet kapott, 17 akciójának 88%-a sikeres volt. 10 passzából 9, 6 párharcból 5 volt jó. 2 labdát vesztett, 2-t szerzett.

    Wingo 26 akciójának 42%-a volt sikeres 22 perc alatt. 11 passzából 7 talált embert, 11 párharcból 4-et nyert meg. 5 labdát vesztett, 3-at szerzett, 2 passzt lopott.

    Dvali 15 percet kapott, 16 akciójának háromnegyede sikeres volt, 9 passzából 7 volt pontos, 5 párharcból 4-et nyert, 2 labdát vesztett, 4-et szerzett, 1 passzt lopott.

    https://ulloi129.hu/2021/05/01/elo-a-mezokovesd-elleni-bajnokirol-15/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2021.04.28, 19:13
    HA ELÉRJÜK A 4 MILLIÓ BEOLTOTTAT, JÖHETNEK NÉZŐK!

    Belépés 18 év felett kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek az FTC utolsó hazai bajnokijára!

    Nagyon várjuk már a miniszterelnök bejelentését, mert ha időben meglesz a négymilliomodik beoltott, akkor a szombati, FTC-Mezőkövesd bajnokit ismét nézők előtt rendezhetjük meg. Az új szabályokat tartalmazó rendeletek a bejelentés másnapjától lépnek életbe, vagyis legkésőbb egy pénteki bejelentés esetén lehet ismét meccsre menni. A szükséges feltétel a 4 millió beoltott!

    Ha ez meglesz, akkor bajnokcsapatunk már védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók előtt fogadhatja szombaton 19.30-tól a Mezőkövesdet az NB I-ben. A védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt álló kiskorúak szurkolhatnak a Groupama Arénában, amennyiben meglesz időben a 4 millió beoltott és nézők előtt rendezhetjük meg a találkozót.

    A 18 év felettieknek belépés kizárólag védettségi igazolvánnyal!

    Arra kérjük 18 év feletti szurkolóinkat, hogy annak az információnak a birtokában vegyenek most – egyelőre kizárólag online – belépőt, hogy most még nincs meg a 4 millió beoltott, de ebben mindannyian nagyon bízunk.

    És persze kizárólag akkor váltsanak jegyet a mérkőzésre, ha már megkapták védettségi igazolványukat. Azokat, akik védettségi igazolvány nélkül próbálnak bejutni a mérkőzésre, nem fogják beengedni a stadionba, és jegyeik árát sem igényelhetik vissza! (Ha mégsem lesz meg időben a 4 millió beoltott, akkor természetesen a belépők árát visszatérítjük!)

    Egyelőre kizárólag online lehet jegyet vásárolni!

    Fontos, hogy 18 év feletti bérletes drukkereink és a VIP-jegyet váltók is csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be a stadionba.

    A védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával együtt érvényes. Az igazolványok ellenőrzését még a stadion területére (VIP esetében a főépületbe) történő belépés előtt ellenőrizni fogja a biztonsági szolgálat!

    Védettségi igazolvánnyal rendelkező – 18 éven felüli - szurkolóink belépőiket egyelőre kizárólag online tudják megváltani a meccsjegy.fradi.hu oldalon.

    A Groupama Aréna Jegypénztárában egyelőre nem árusítunk belépőt.

    18 év alatti szurkolóink csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen.

    Kérjük, érkezzenek minél korábban, 3 órával kezdés előtt lesz a kapunyitás!

    Amennyiben meglesz időben a 4 millió beoltott és nézők előtt rendezhetjük meg a találkozót, akkor a beléptetés minden esetben – a bérletesek és a VIP-szurkolók esetében is! - azzal kezdődik majd, hogy a biztonsági személyzet ellenőrzi, van-e szurkolóinknál védettségi kártya, valamint személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvány. Ezek együttes megléte szükséges ahhoz, hogy továbbengedjék Önöket. Ezt követően a korábban megszokott módon történik majd a belépők ellenőrzése és a stadionba való bejutás.

    Arra kérünk mindenkit, hogy a sorban állásnál továbbra is figyeljenek a másfél méteres távolság betartására.

    A kapukat a szokottnál korábban, már három órával az összecsapást megelőzően, azaz 16.30-kor megnyitjuk, amennyiben meglesz időben a 4 millió beoltott és nézők előtt rendezhetjük meg a találkozót

    Továbbra is javasoljuk a maszk használatát

    Bár azok számára, akik védettségi igazolvánnyal belépnek a stadionba, onnantól már nem kötelező a maszk használata, mindenkinek javasoljuk, hogy továbbra is viseljen maszkot a Groupama Aréna területén.

    Az pedig kiemelten fontos, hogy a belépésig továbbra is mindenki számára kötelező a maszk használata!

    Emellett szintén javasoljuk, hogy mindenki használja a mosdóknál kihelyezett kézfertőtlenítőket!

    2021.04.28
    https://www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/jegy-cikk