magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Kisvárda-Master Good 1 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 1 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.01.31, 12:08 (szerk.: 2021.02.06, 18:49)
    Egyetlen mentség lehet erre az idei produkcióra: ha a forma jövő hét végére lett időzítve. Kíváncsi vagyok, de sajnos azt látom, hogy eléggé nagy a baj, és mintha az öltöző sem lenne rendben.

    Szeretem, mikor emberek alig várják, hogy végre belerúghassanak Rebrovba! Na végre!

    Nekik egy Murinho, Klopp, Flick, Zidane, Tuchel edzőötös sem lenne jó.

    Keressünk mindig, mindenben hibát! Az a jó a lelkünknek!
    Ezzel biztos sokkal jobb lesz a Fradi!

    De most komolyan. Ha valaki én védtem. Most se zavarm el, de... De Zubkov mellett mi szól? A diós elleni 7 védő (bekkek és vkp) játékost mi magyarázza? A mai lendületben lévő csapat védő és vkp cseréit hogyan lehet magyarázni?

    Azért 4 meccsen a 12 megszerezhető pontból 5 pont az egy bajnoki címre törő csapatnál igencsak gyenge teljesítmény, és teljesen mindegy hogy eközben mennyi az előnyünk! 2 hét és 4 meccs produkcióját látva valami nagyon nincsen rendben a csapatnál. Csalódott vagyok, mert ez a tavaszi produkció nem azt mutatja, hogy bármit is tanultunk, hasznosítottunk volna a BL szereplésből, hogy bármiben is fejlődtünk volna.

    Az egész keretünk kontrára lett igazítva a sikeres nk szereplésért. Iparos játékosokkal de váratlan szinte senkiben nincs meg. Pengés jól cselező támadókra lenne szükség mert itthon az a célravezető. Uralnunk kellene a bajnokságot játékban is, legtöbb esetben ki kellene tömnünk az ellenfeleket, de mi inkább vezetés után lötyögünk és ráülünk az eredményre.

    Heister és Uzuni hozzààllàsa pèldaértékū, de ezt nyegle üres tekintetū Isael Tokmac Zubkov triòt nem szivesen látnám egy darabig...

    Nem csak ezen múlott, de ha Haratin még egyszer tizit rúghat tétmeccsen, Rebrov hiteltelen lesz

    Haratin tiziit sajnos kiismerték. Nem változtat a stílusán, így ha kivár a kapusnak van esélye, hogy kivédje.

    Haratin büntetőinél az a gond, ha a kapus eltalálja az irányt, akkor jó eséllyel védi is, mert nem is erős és nincs is jól helyezve.
    Nem tudom mi lehet a csapattal, de eddig ez a tavasz irtó gyenge, össze kell magunkat kapni, mert még bajban lehetünk!!

    Heister volt a legjobbunk. Nem értettem, miért kellett ilyen kiélezett helyzetben lecserélni. Ennyi helyzetet pedig nem lehet büntetlenül kihagyni. Isael rátekeredik a labdákra akárcsak Zubkov. Nem érzem hasznosnak mostanában a játékukat. Tokmac sajnos nincs már itt fejben, de tőlük még így is jobb volt.

    Az első félidőben is meg volt az akarat részünkről, de a Várda jól tömörült, bunkereztek. A második félidőben a Várda is védekezése visszaesett, sőt ki is nyíltak.

    a Kisvárda jóval gyengébben is védekezett, főleg miután az az Ötvös kikerült a szélre.

    Ilyen nyuszi módon nem lehet. Semmi ütközés, a sérülésnél is, két várdai rontott a labdára, ezért fejeltek össze. A mi Bolink még fel sem ugrott. Ebben az esetben szerencséjére.

    20 perc foci volt a második félidőben, de azért a végére behúztuk a féket.

    Nem értem különben ezt a nagy sokkot meg drámát.
    Semmi új nincs a játékunkban, a meccsek nagy részén a bajnokságban ugyanezt a semmilyen focit nyomjuk 2019 ősze óta. 5-6 meccsenként valami történik, és hülyére verjük az ellenfelet, de amúgy rengeteg az x-es meccs és a kínlódás. A különbség az, hogy a Diósgyőr meccsel mintha eltűnt volna a varázslat és a szerencse is, és nem jönnek a szar játékkal győzelmek.

    Pontosan eddig mindig volt valaki aki az nb1-ben pluszt adott, ezzel nyertünk. Ha volt a csapatban 3-4 játékos aki jó napot fogott ki akkor nagy gólkülönbséggel nyertünk.

    Ez egy faszság. Az idei bajnokságban talán a Honvéd elleni idegenbeli meccs volt az, ahol x-es meccsen szerencsével nyertünk.
    A többi győzelmünknél az volt kérdés mennyit rakunk közé. A helyzetek alapján mindig megérdemelten nyertünk.
    Ma is simán 3 lehetett volna közte.
    Itt fejben vannak komoly gondok, mert a helyzetek sorra kimaradnak.

    A gól nem Botkáé volt. A várdai gyerek Haratin embere volt, csak szépen, két kézzel ellökte Igort. Botka semmit nem tehetett!

    Nem latni mitol lesz jobb. Altalaban egy meglepetes eleg szokott lenni az ebresztohoz. De a Diosgyor utan sem lett jobb semmi, szoval hiaba a pofon, nem tortent semmi. Ez mutatja mekkora a baj.

    Heister és Uzuni személyében van 2, azaz kettő jó formában lévő játékosunk. Laidouni és Mak nagyon hiányzik a csapatból. Nem bírjuk sajnos el azt, hogy Haratin, Botka, Sigér, Tokmac, Isael és Zubkov nulla, Rebrov pedig nem hajlandó ezt belátni, és erőlteti őket. Az igazolásainkról már látható nagyjából, hogy teljes csőd (Katonát ne számítsuk, de ha játszhatna, se osztana-szorozna sokat; Wingot védekezésben mindkét meccsen megfutották, előrefelé pedig nem tud játszani; Gera annyira jó, hogy még Redzic is előbb áll be, amikor gólt kellene lőni).

    meccsnapi edzések tavaly is voltak? mert, most vannak. az az érzésem, hogy még tényleg bizonyos szinten alapoz Rebrov, bevállalja, hogy a szezon eleje rámegy. valamelyik interjúban elmondta, hogy nehéz dolga van, mert 2 hét alatt kellene egy egész szezonra való kondíciót rátenni a csapatra. lehet, azért vagyunk ilyen tompák, mert még az átlagnál erősebb edzéseink vannak. nem tudom.

    Egyet aludva a tegnap estére, bizakodóan ébredtem. 11 pont az előnyünk és a második félidőben teljesen vállalható volt a támadójátékunk. Lőhettünk volna még 2-3 gót is. Szerencsénk sem volt.
    Azt azonban látni kell, hogy a 2019-2020-as években nyújtott nagyon eredményes játékunk 2021-ben megbicsaklott.
    Isael szerintem végképp ki fog kopni a csapatból. Sajnos Lovre is, mert nem lesz fiatalabb és egyre kevesebben tud hozzátenni. Zubkov egy rejtély. Mielőtt megvettük volna jó volt, mostanában nem az. Töki zseni a szintünkön, de a test beszéde mostanában idegesítő, de hátha magára talál, így vagy úgy. Ha menni akar és - nem gombokért - én elengedném, mert egyrészt sokat köszönhetünk neki, de ilyen motiválatlanuk ( bár a második félidőben megrázta magát) felesleges itt tartani. A körülötte lévő bizonytalanság is lehet az egyik oka a gyenge focinknak.
    Remélem jövő héten kicsit frissebbek és lelkesebbek leszünk és behúzzuk mindkétszer a 3 pontot és akkor már egyenesbe is kerülünk.

    Érdekes egy meccs volt.Dombó szabálytalanul védett,Jelena lökött a gól előtt,nálunk pedig már egy páran megint alibiztek!De a Honvéd besegített.

    Nem mondom, hogy szárnyalounk, de megDollasodtunk. A mai első félidő az ő legrosszabb napjait idézte. A második előtt ittak egy kis vért a fiúk, bár nem eleget.

    kibaszott nagyarcu, nagypofaju csapat benyomasat keltjuk, tuz es sziv nelkul. Golunknal is szinte csak Uzuni orult, nem is ertette a tobbiek flegmasagat. Jollakott flegma nagyarcu tarsasag most a Fradi, legalabbis kurvara ez jon le a kepernyorol. Ezen tudna segiteni a kozonseg, de erre tavasszal nem szamithatunk sajnos.

    Egyik problémánk tényleg az, hogy Toki és Zubi is elteltek kissé, nem olyan motiváltak, nem olyan harcosak. Ehhez még hozzáadódik a birtokoljuk a labdát, ne adjunk kockázatos passzokat, inkább passzoljunk hátra, oldalra, isten ments, hogy valaki leforduljon középen. A másik problémánk az, hogy Diós és a Várda is visszahozta a jó öreg bevált módszert, a bunkerezést. Sikerrel. Ahogy nyitottabban játszottak egyből jobbak lettünk mi is. Így is sikerült azért több helyzetet is kialakítanunk.
    A cseréket hamarabb kellene meglépni ha látszik, hogy támadások azért nem mennek mert a játékosok belealszanak a meccsbe, játszanak inkább a motivált játékosok.

    A sztori úgy teljes, ha leírjuk a pozitívumokat is.
    Vezetjük a bajnokságot. 11 pont előnyünk van. Az üldöző mol szerencsére nagyobb gödörben van mint mi. A Várda 4 pontra van a második helytől. Dénes nem felejtett el védeni. Heister Marci az egyik legjobbunk. Uzuni megtalálta a góllövő cipőjét (mondjuk ezt el is várjuksmiley). Nincs NK kötelezettség, nem lesz hónapokig "szerda- szombat" ritmus. Még mindig jöhet 2 jó igazolás. 2 fontos meccs következik, ha hozzuk tovább növelhetjük az előnyünk.

    Nincs itt nagy probléma !
    Ha csak a ziccereket számolom 5:1 a vége !

    Viszont, most azt a többszörös emberhátrányt amit néhány játékos fizikai hiánya(kevés csak a mezt felküldeni a pályára, abba lelket is kéne tenni) jelent, azt a többi lelkes, de fáradt játékos nem képes eltüntetni.

    Nincs probléma?
    Most nézem vissza, mert délután dolgoztam.
    Az első félidő valami botrány. Ilyen szarul évek óta nem láttam játszani a csapatot. Az ellenfél beállt bunkerbe, de aztán rájöttek hogy felesleges mert veszélytelenek vagyunk.
    A félidő végére be is szorítottak minket.

    Amiota Rebrov ittvan ugyan ezt játszuk, eredményfoci. Nem szép, nem látványos, de eredményes, még ha most gödör is van, mert a helyzetek azért megvannak.
    Ennek a focinak 2 oldala van, ha megy és berugjuk a helyzeteket akkor nem szép de európai szint, ha nem rúgjuk be akkor minden szar.
    Szerintem nincs nagy tré.

    Az a "baj", hogy eddig csak az egyik oldalat lattuk smiley Most jon a B oldal, hazai vereseggel, dontetlennel B csapat ellen...

    De amugy egyetertek, Rebrovval sosem jatszottunk szepen, csak eredmenyesen, de ezt mindig is leszartam. A szepseget amugyis a jatekosok egyeni villanasai rakjak bele legtobbszor a merkozesbe.

    Mondjuk az idegesit, hogy ertem a hatulrol epitkezes lenyeget, de annyi szitu van, amikor a kipattanobol vagy lecsorgobol, szabad labdabol lehetne egybol elore megjatszani jatekost es nyomast fenntartani, megis anelkul, hogy felneznenek, mar toljak is hatra, eselyt adva, hogy az elcsuszott vedolanc rendezze magat.

    Az alapcsapatukbol volt 2 eltiltas, 3-an nem kezdtek es meg talan serult is volt. Szoval legalabb a fele nem jatszott a molt vero gardabol. Es ezt el is ismerte Supka, hogy muszaj pihentetniuk keddre.

    kép
    A 60:32 (!) tiszta játékidejű találkozón a mieink kétszer annyit birtokolták a labdát, mint az ellenfél. A mieink 86.8%-kal, a vendégek 76.2%-kal passzoltak, 14-szer lőttünk kapura (a vendégek 10-szer), 4-szer találtuk el (plusz egyszer a kapufát), a vendégek 2-szer. A párharcokat gyakorlatilag ikszre hozták a csapatok, de a vendégek több, mint kétszer annyit szabálytalankodtak, mint a mieink.

    Az InStat-index TOP5-ben a vendégkapus mellett 4 fradista van: 1. Heister (340), 2. Lovrencsics (279), 3. Sigér (277), 4. Dombó (268), 5. Blazic (261).

    A mieink 4-2-3-1-ben álltak fel, de Tokmac és Boli szinte teljesen ugyanazt a területet játszották be. Sokkal többet támadtunk, mint az ellenfél (56+1 ill. 18+6), de feltűnő, hogy a jobbszélünk mennyire inaktív volt, a támadások 21%-a ment azon az oldalon. 21 beadással próbálkoztunk, ebből 8 lett jó (38%, az átlagunk 28%). Ahogy a Budafok ellen, úgy most sem nyertünk elég támadópárharcot, bár most is felvállaltuk azokat a DVTK-meccsel ellentétben. 85 párharc 38%-át hoztuk (az átlag 44%).

    Az xG-arány 2.35-0.68 volt, az xcG arány most nem ütött el ettől lényegesen: 2.25-0.96. 49 labdát szereztünk az ellenfél térfelén (ez remek adat) és 26-ot adtunk el a sajátunkon. 5 vezetett kisvárdai lövéshez (Botka 2, Heister, Haratin, Boli 1-1).

    A meccstempónk némileg az átlagunk felett volt (17.02 passz/perc), a Kisvárdáé alacsony volt (14.94). Nagyon kevés hosszú passzunk volt, 6.3% (az átlag 9.9%), míg a vendégeknél minden ötödik átadás hosszú volt. A letámadást mutató PPDA (passz per védekező akció) az átlagos 11-nél sokkal jobb, 6.7-es volt.

    Dibusz 2 lövést kapott (0.96), ebből 1 gól lett, 20 passzából 18 pontos volt. 14-szer játszottuk neki hátra a labdát.

    Lovrencsics 63 percet kapott, 65 akciójának 69%-a volt pontos. 1 lövése volt, 84%-kal passzolt, 11 párharcból 5-öt nyert meg. 6 labdát vesztett, 6-ot szerzett (4-et az ellenfél térfelén), 3 passzt lopott.

    Blazic 140 akciójának 81%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.09). 86%-kal passzolt, 12 párharcból 7-et nyert meg. 13 labdát vesztett (11 hosszú átadás közte), 13-at szerzett. 6 passzt lopott.

    Botka 139 akciójából 94% lett jó, 98%(!)-kal passzolt, 12 párharcból 8-at nyert. 5 labdát vesztett (4-et saját térfelén), 9-et szerzett (3-at az ellenfelén), 3 passzt lopott.

    Heister 78 percet játszott. 88 akciójának 70%-a volt sikeres. 78%-kal passzolt, 9 cseléből 6 jó volt, 22 párharcból 13-at nyert meg (!), 11 labdát vesztett, 11-et szerzett (5-öt az ellenfél térfelén). 2 lövést készített elő, az egyik Uzuni gólja volt (0.17).

    Haratin is 78 percig volt a pályán, 78 akciójának 81%-a volt sikeres. Tizenegyesét kihagyta (0.76). 89%-kal passzolt, 5 párharcból 2-t nyert meg. 7 labdát vesztett (5-öt saját térfelén), 9-et szerzett (6-ot az ellenfelén), 7 passzt lopott.

    Sigér 85 akciójának 78%-a volt sikeres. 85%-kal passzolt, 21 párharcból 13-at nyert meg. 10 labdát vesztett, 14-et szerzett (6-ot az ellenfél térfelén), 8 passzt lopott.

    Zubkov 63 percig volt a pályán, 52 akciójának 60%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.64). 88%-kal passzolt, 16 párharcból 7-et nyert meg. 1 lövést készített elő (0.11).

    Tokmac 85 percet kapott, 58 akciójának 55%-a volt sikeres, 3 lövése volt (0.17), 79%-kal passzolt, 4 cseléből 3 volt jó. 15 párharcból 5-öt nyert meg. 1 fejest készített elő (0.35), az 5 tizenhatoson belüli passzából 4 talált embert.

    Boli 51 akciójának 55%-a volt sikeres, 1 fejese volt (0.35), 80%-kal passzolt, 24 párharcból 10-et nyert. 1 lövést készített elő (0.03), 4 labdát szerzett a kisvárdai térfélen.

    Uzuni 68 akciójának 56%-a volt sikeres. 3 lövésből (0.2) 1 gól lett. 84%-kal passzolt, 18 párharcból 7-et nyert meg. 5 labdát szerzett az ellenfél térfelén, 2 lövést készített elő (0.09).

    Wingo 30 percet töltött a pályán, 21 akciójának kétharmada volt sikeres. 82%-kal passzolt, 8 párharcból 5-öt nyert meg. 3 labdát vesztett (mindet a saját térfelén), 4-et szerzett (3-at az ellenfél térfelén), 2 passzt lopott.

    Isael is fél órát volt a pályán, 28 akciójának 43%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.13). 93%-kal passzolt, 6 párharcból 2-t nyert meg. 3 labdát vesztett, 3-at szerzett (2-t az ellenfél térfelén), 6 passzt lopott (!).

    Somalia 16 percet kapott, 19 akciójának 74%-a volt sikeres, 90%-kal passzolt, 8 párharcból 5-t nyert meg. 1 labdát vesztett, 3-at szerzett, 1 passzt lopott.

    Civicnek is 16 perc jutott, 18 akciójának a fele volt sikeres, 55%-kal passzolt, 7 párharcból 3-at nyert meg. 4 labdát vesztett, 5-öt szerzett (3-at az ellenfél térfelén).

    Redzic 8 percet volt a gyepen, 6 akciójának a harmada volt sikeres. 2 passzából 1, 2 párharcából 1, 1 labdát vesztett.

    https://ulloi129.hu/2021/01/30/elo-a-kisvarda-elleni-bajnokirol-8/
    https://ulloi129.hu/2021/02/01/igy-teljesitettunk-a-kisvarda-ellen-8/