magyarfutball.hu

Újpest FC - Puskás Akadémia FC 2 : 3 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 0 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.02.27, 16:22 (szerk.: 2020.02.27, 16:23)
    Megvan a következő két „hazai” mérkőzés helyszíne.
    Ahogy bizonyára tudjátok, a kialakult helyzet miatt még mindig kénytelenek vagyunk „albérletben” megrendezni soron következő meccseinket a PAFC és Paks csapata ellen.

    Bár minden igyekezetünk ellenére, hogy minél közelebb legyen szimpatizánsainknak a helyszín, a zalaegerszegi stadion maradt egyedül a választható opció, ami az MLSZ követelményeinek megfelel és az adott időpontban szabad is.

    A félreértések és a pletykák elkerülése végett, megkerestünk minden szóba jöhető pályát üzemeltető klubot (NB2-t is, mint például a Vasas FC), de általánosságban kijelenthető, hogy a bajnoki találkozók ütközésére (Az NB2-es mérkőzések március 15-e miatt szintén 14-én kerülnek megrendezésre), vagy egyéb okokra hivatkozva nem tudtak a segítségünkre lenni. Kaposváron tudtak volna fogadni még minket, de ott a pálya minősége nem felelt meg a szakmai stáb elvárásainak. Így a február 29-én Újpest FC-Puskás Akadémia FC, illetve a március 14-én Újpest FC-Paksi FC rendezendő összecsapás a ZTE Arénában kerül lebonyolításra.

    Minden szurkolói információt, a jeggyel, illetve az utazással kapcsolatban, hamarosan közzé teszünk.

    2020.02.25
    https://ujpestfc.hu/article?id=9402