magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Puskás Akadémia FC 1 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.09.30, 20:20
    Ez valami félelmetesen, horribilisen, pokolian gyenge volt.. Egyetlen szabálytalan gólra futotta csak. Varga Kevin továbbra sem futballista, csak egy bohóc...

    Nagyjából egyetértek. Értékelhetetlen teljesítmény, de valljuk be, a Puskás jó csapat.

    Nagy Sanyi, Tőzsér és Csősz biztosan kevesebbet mutattak, mint Varga. Kinyik és Haris sem volt jobb, mint ő. Szóval a fél csapat szar volt, Szatmári, Pávkovics és Ferenci középszar. Ha valakit kihagytam szóljon.

    nem tudom miért nem Trujiccsal és Garbával kezdtünk?

    Jól láttam, hogy Kinyiken van pár kiló felesleg?

    Az egész csapat nehezen mozgott, mint a hülyegyerek, aki elsunnyogta a nyáriszünetben a leckeírást és alibizik szeptemberben.

    Az utolsó 1 percben láttam azt, hogy "valamit kéne csinálni".

    Nagy Sanyinak szóljon valaki, hogy azzal hogy modoroskodik és nem hozza játékba a labdát hamar, illetve előreb@a - az nem segíti a csapatot.

    De ugyanez igaz Szatmárira, Pávkovicsra is. Haris talány, azt hiszi, ha futversenyt nyer a pályán, az elég a mai focihoz. Dombi tibi sokkal jobb volt, mert mint céljátékos, segítette a játékot.

    Összefoglalva, a csapat nagy része nem edz rendesen és nem edz eleget. Aki ezt nem látja, az vak.

    Varga az első félidőben legalább három gólt érő passzt adott, továbbá a többiekkel ellentétben ment és kérte a labdát. Ha valakire nem mondanék rossz szót ma az szerintem ő. Ellenben Haris a folyamatos pofázásával kellően fölösleges volt a pályán.

    Ez már megint Bandin (is) ment el. Hogy a fenébe lehet hazai pályán egy szar Puskás ellen csak három támadó szellemű játékossal felállni? Mit sugall ez az ellenfél felé? Azt, hogy bazzeg ezek be vannak szarva. Úgy is jöttek ki, ránk rontottak és addig nyomtak amíg gólt nem rúgtak. Ahelyett, hogy mi tettük volna ezt. De kivel? Utána már, főleg Haris hibája után, hiába cseréltünk, ennyire tellett. Persze ezzel együtt még akár meg is lehetett volna az x. De nem érdemeltük volna meg.

    A kezdő felállásunkban ez kódolva volt. Se támadásra, se védekezésre nem volt alkalmas. Meglepetésnek jó volt. Kár, hogy mi lepődtünk meg.

    Az egész csapat formán kívül volt. Két hét volt felkészülni a maira, jó, volt egy MK forduló. Pedig olyan jól indult a szezon.

    A mai meccsre igaz, hogy tényleg minden úgy volt sz@r ahogy volt, ez a felállás is, Csősz pl. nem is tudom, jobb oldali középpályás, jobbszélső vagy mi volt? Kinyik szerintem középső védőként nyújt igazán jó teljesítményt, meg tényleg van rajta kis súlyfölösleg és nem is elég gyors egy jobbhátvéd poszthoz talán.

    Senkit nem lehet dicsérni ma, azt gondolom, Varga talán akit mégis, de igazából az egész csapat le volt ülve, ez a kezdő és amilyen szerkezetben játszottunk csak a hab volt a tortán. Ahogy losik írta, Bandi bá' ebben most vastagon benne volt.

    Azt közben ne felejtsük el hogy egy kiválóan játszó Puskás volt az ellenfél, akik főleg az első félidőben igen jó teljesítményt nyújtottak, tehát még egy jó Lokinak is meggyűlt volna velük a baja, ez meg ma nem egy jó Loki volt.

    Egy noname, szar műanyag csapat simán "lelelkesedte" az agyonajnározott "saját nevelésű" csapatunkat...

    A meccs utáni sajttájon elmondta, hogy Garba egész héten sérüléssel bajlódott és Trujic is folyamatosan sérült. Az újakkal kapcsolatban megjegyezte, hogy mivel kihagyták a teljes alapozást, így most tapasztalható visszaesés náluk, eleinte még a lendület vitte előre őket, mostanra kicsi befásultak.

    Pedig erre akartam utalni szezon elején, hogyha ez a Puskás összeáll, simán dobogós, úgyhogy nem szabad lebecsülni őket. Úgy néz ki, összeálltak, ha a védelmüket feljavítják, komolyabb dolgokról is álmodhatnak.

    A mi védelmünk viszont... olyan statikus, mint anno a Fradié volt húsz éve. Már rájöttek az ellenfelek, hogy kicsit ki kell csalogatni minket, majd a megszerzett labdát előrevágni szélre, mire Szatmáriék megfordulnak, addigra már gól. Főleg, ha a szélső védőink is elöl kolbászolnak. Szerintem a támadásokkal nagy baj nincs, kis szerencsével most is rúghattunk volna többet.

    Az utolsó percekben, amikor nyomni kellett volna, alig tudtuk a védőktől kihozni a labdát. Ez bizony egyrészt Tőzsér hiánya, az ő dolga, hogy biztosítsa a kapcsolatot a védők és a támadók között, Haris erre képtelen, Varga meg elöl van, másrészt elkészült az erejével a társaság.

    Milyen kapcsolat volt a védők és a támadók között, amíg Tőzsér a pályán volt? Esetleg rokoni. Az utolsó percekre tartogattuk a nyomást? Pont akkorra, amikorra elkészültünk az erővel? Vannak dolgok, amiket nem lehet megérteni, csak magyarázni.

    Ez egy teljesen átlagos iramú meccs volt, a kőkemény, rettegett magyar bajnokságban. (Bár a Puskás megpróbált beugratni bennünket azzal, hogy az elején lényegesen nagyobb tempót diktált, de mi felismertük a csapdát és csak azért sem emeltük a fordulatszámot.)

    Mi a ...........tól készültek el az erejükkel?

    Alapesetben én sem hinnék ebben, a szombati azonban más. Bandi kihagyta a legjobbakat elég hülye indokokkal, és olyan felállásban küldte pályára a csapatot, amilyenben még soha, miközben a csapategységtől várta a meccs előtt a jó teljesítményt. Amikor megláttam, hogy Garba, Trujics és Kusnyíra a padon kezd, és három védekező középpályással álltunk fel, majdnem dobtam egy hátast. Írd és mondd, a 11 játékos közül 8 volt a védekezéssel megbízva, hát ez mi a f@szom, már elnézést! Most vagy Bandinak tett rosszat a szurkolók ajnározása, vagy tényleg összeesküvés részese lett, de egy biztos! Amióta átvette a csapatot, azóta egyszer sem meccselt ilyen szarul, mint az utóbbi három meccsen!

    Annyiban kiegészítenélek, játszottunk már ebben a hadrendben, a Kisvárda és a ZTE ellen is ezzel a gyémánt alakzatos középpályával toltuk, csak azokon a meccseken Csősz helyén Trujic játszott az egyik szélen, így érthetően valamivel támadóbb volt az a formáció.

    Szerintem az történt, hogy Csútra értelmesnek tűnő edző került, a keretük pedig mindig is sokkal jobb volt mint amennyit eddig mutattak, és szimplán erősebb csapat mint a Loki.
    Bandi próbált hozzájuk alkalmazkodni, taktikázni, még akár azt is mondhatjuk, hogy beszart tőlük.

    Én nem láttam szombaton taktikázást. Volt egy gondolata, ami az első perctől halott ügy volt, és ezen képtelen volt változtatni az első félidőben. Csak tudnám, hogy mire várt, amikor az első perctől látszott, hogy szarul álltunk fel! A pofám meg ég, amikor Hornyák azt nyilatkozza, hogy mérges a csapatára, mert hármat-négyet rúghattak volna, ha jobban odateszik magukat.

    Szerintem is rossz felállásban kezdtünk.Tőzsér az első félidőben nem is vkp-t játszott, hanem mintha a csatár mögötti területet próbálta volna Bandi vele játszatni, hátha az utolsó passzokat jól oldja meg.Sajna bűn rossz volt, Harissal egyetemben. A középpályánk megint értékelhetetlen volt, talán Varga és Szécsi nyújtott elfogadhatót.De a védekező rész dupla nulla.A Puskás igazolt jó pár külföldit, meg az edző is elég jó, sokkal gyorsabban járatják a labdát, de ez már sajnos majd minden B1-es csapatról elmondható.Futógyorsaságban is alig van játékosunk, aki 1-1-ben le tudná futni az ellent. Gyorsítani kell a játékunkat, mert ez így igen gyenge lesz és még 1-2 vereség és a kiesőhelyról nézegethetjük a többiek hátsóját.

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140&token=889e3aa8bfef0760a4af4234d60aafa0