magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Ferencvárosi TC 3 : 2 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.75 (4 szavazat)

játékvezető: 3.25 (4 szavazat)

hangulat: 4.5 (4 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 0 : 1 (1)
  2. 1 : 3 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.04.28, 12:02
    Csak a Kispest Drukkerkocsma:
    Kellemes meglepetés volt ez a meccs. Batik majdnem megsajnálta a Fradit, de megérdemelten nyertünk - végre, kijárt már nekünk.

    A szomszéd kerületiek megérdemelten lettek bajnokok, jár nekik a gratuláció.

    Mivel a Fradi a meccs előtt tudta meg, hogy meg van 30. arany így biztos volt, hogy a rájuk jellemző futómennyiség+ letámadás, de főleg koncentráció nem lesz meg.

    Kb 30%-40 %on pörgött a csapat. Rémisztő volt néhány zöld játékos hozzáállása, főleg hátul.

    Ilyen hibákkal és hozzáállással még középmezőny sem lett volna meg, csak ezen a meccsen volt ez elnézhető a különleges körülmény miatt.

    Azért nem teljesen korrekt, amit írsz, mert a Honvéd az előző két Fradi elleni meccsen is partiban volt a Fradival, csak akkor jött egy Böde, az első meccsen meg egy eladott labda korán.

    Szervezettségben felvettük a versenyt a Fradival mind a három meccsen, csak a Fradinál kevesebb a hiba a játékosminőség miatt a védekezésben és a támadások befejezésénél.

    Kicsit túl van ma spirázva az, hogy a Fradi nem volt motivált, nagyon hasonló volt ez a meccs a korábbi találkozókhoz, csak most betaláltunk, meg volt egy Hatiránk, aki kezd formába lendülni..

    Amúgy nagyon nem tetszett Filip morcizása lecseréléskor. Svájcban ezek a sztár-allűrök nem biztos, hogy segíteni fognak.

    Danilo szerintem is nagyon jó volt - és végigbírta az egész meccset.

    Batik továbbra is életveszély hátul, tegnap is két gólt kaptunk róla.

    Összességében jó kis meccs volt ez és tegyük hozzá, hogy egymás után játszottunk három előttünk állóval és ugye a Debrecen ellni iksz volt a "legmelegebb", vagyis a szezon végére megint össze lett rántva a csapat.

    Reméljük, ez az MK-döntőn is látható lesz.

    Gratulalok a Ferencvarosnak a bajnoki cimhez, de ma egyertelmuen jobbak voltunk.

    Taktikailag szinte tokeletes meccset jatszottunk, bar a kihagyott helyzetek miatt azt hittem a szokasos forgatokonyv szerint siman kikapunk... a vedelemben azert voltak rovidzarlatok, Kamber viszont hiba nelkul jatszott (Grof-fal kapcsolatban megint jottek a korabbi pletykak...).

    Mindket tabor letszama komoly volt, es a mienk nagyon komolyan nyomtak de.,. eleg szomoru, hogy az ultrakon kivul ilyen kevesen mozdulnak ra egy rangadora.

    Ezzel a jatekkal/mentalitassal a kupa is elerheto, foleg ha Mezghrani es Gazdag is visszater....

    KUPAT!

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387&token=90f30d1e506d54a520072a96365d32d8
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.04.28, 11:53 (szerk.: 2019.05.02, 17:29)
    Sokan azt szerették volna, ha a lilák ellen ünnepelhetünk jövő héten.
    A Csapat megtette ezt a szívességet, rajtuk nem múlott.
    A molcsút köpött a levesünkbe

    Fél óra elteltével mindenki eltűnt a stadion környékéről. A szögletnél még voltak sokan, de ez kibaszott kiábrándító.

    Igen, sajnos a sas szobornál és a szögletnél is max 1-2 száz ember lézengett. Legalább valaki begyújtott egy tüzet a szögletben! smiley

    Amikor megjöttek a sasszoborhoz, akkor is begyújtottak 1-2 fáklyát

    Tessék, 26 pont volt a különbség a két csapat között. A honvéd az elmúlt 8 meccsből egyet nyert meg.
    Kaptunk tavasszal 6 gólt, most egy meccsen hármat!
    Hát szép volt fiúk!

    én is beláttam hogy nem ez a meccs volt a legfontosabb, hanem azok, amik a bajnoki címhez vezettek.

    Pozitívum, hogy Holender nem lőtt gólt. Bár amilyen gyenge volt ma Lanza, nem hiszem, hogy jövő héten sokat fog játszani.

    A szélsőjátékunk is gyatra volt ma,illetve a belső kp-tól sem sok használható labdát kapott,így Ő is gyenge volt,ahogy az egész csapat.

    Ilyenkor látszik az úgynevezett profi és mi közöttünk a különbség. A profinak nem nagyon vannak érzelmei, nincs fölösleges mozdulata, hideg fejjel dönt, rendkívül célorientált. A mi játékosaink nem tudták ma függetleníteni magukat a bajnoki címtől. Ez sajna ma elment. De inkább ez menjen, mint a bajnoki cím ment volna. A mait felejtsük el. Azok akik hibáztak legközelebb nem követhetik el ezt a hibát. Viszont jövőhéten csak a győzelem szó szerepelhet a szótárban 22.000 ember elött.

    Egyéni képességek sajnos több játékosnál nem érik el a BL mércét. Rebrovnak kell kitalálnia azt a taktikát ami elég lehet oda. Biztos, hogy nehezen lehet felpörögni egy ilyen hír után, de akkor is a járási serdülőben az edző megverné a gyereket azokért a hibákért amiket a "profi" játékosok nálunk elkövetnek. Nagyon sok munka kell még ide.

    Na Rebrov ezért nem örült a meccs előtt a bajnoki címnek,mert tudta,hogy ez lesz. Rendesen belerondítottak ebbe az ünneplésbe ezzel a vereséggel,de jövőhéten lehet javítani!A lilákat verni kell,ha szeretnének hazai pályán fiesztát,különben savanyú lesz a szőlő. Ma is csak a védelmünkel voltak komoly problémák,ami eddig nem volt jellemző ránk.Szerintem jövöhéttől sem lesznek problémák,csak rendet kell tenni a fejekben.

    Én a döntetlent elfogadtam volna ma. A vereség fáj. Azért fáj mert úgy kaptunk ki, ahogy már korábban is megjártunk. Azokkal az egyéni hibákkal. Sajnos ez kódolva van azokba a játékosokba, akik ludasak benne. Nyilván a bajnokságnak örülök, de ezt már korábban betudtam. Ma így más szemmel néztem a történéseket. A vidi elleni meccs után úgy gondoltam hogy senki sem képes megállítani minket itthon. Ez most megrogyott. Még szokom a gondolatot, de remélem Rebrov tudja mit kell tennie, mit kell rendbe hoznia.

    1.) A ma mutatott játék csapnivaló volt.
    2.) Ebből azért ne vonjuk le következtetéseket, pláne nem arra vonatkozólag, hogy mi lesz a BL-ben.
    3.) Akadnak gondok, de ezek nem ma derültek ki.
    4.) BAJNOKCSAPAT!!!
    5.) HAJRÁ FRADI!!!

    Bőle kolonc volt,és emiatt Isael sem a helyén kezdett.

    Nem akaratgyenge jatek volt, hanem a friss bajnoki cim tudataban egyszeruen nem voltak ott fejben. Rengeteg pelda volt/van/lesz hasonlora a sport vilagaban.

    Ez mi volt? Mi volt itt a cél? Volt-e taktika?
    - hogy mindkét szurkolótábor ünnepelhessen?
    - hogy nagyon kevesen nagyon sokat keressen tipppmixen?
    - hogy kevés góllal kapjunk ki?
    - felkészülés a BL előselejtezőre?
    - hogy Lanza gólkirály legyen?
    - vagy már két üveg pezsgő elfogyott a meccs előtt az öltözőben?
    A bajnoki címet egy hete szokjuk már fejben. Ma a pályán csak páran tették magukat oda a meccsen, kb. a cserék, a kezdőből talán Haratin hozott önmagához képest jó szintet. A többiek egy kellemes levezető edzést tartottak, a meccs utáni ünneplő arcokból ez esett le.
    Profi játékosok attól, hogy megbotlik a fő rivális, még nem kellene tartalék fokozatba kapcsoljanak.

    Heister lassan iskolapélda lesz a lestaktika elleni rossz helyezkedésre. A lövései meg 10 percet vettek el a játékidőből. Kell neki egy rivális.

    Meg Dénesnek.És Isael is összekaphatná magát.A mai teljesítménye értékelhetetlen...

    Bőlét blamálhatjátok , de egy rekordot nem vehettek el tőle .Száz százalékos a szöglet rúgása . Egy szögletet rúgott abból is gól lett.Viccet félretéve Haratint kivéve mindenki már a pezsgőzésen érezte magát.

    Én is így láttam. Khara és Leo ott volt fejben. A többiek meg valahol a BL-csoportkörben.

    Nehogy már sírjatok.Ha most marad a 2-2,akkor mi van?Dibusz hibázott egy olyan meccsen,aminek már semmi tétje nincs.Egyebekben pedig megnyert már a csapatnak egy zsák meccset.Van ilyen..Gratulálok a srácoknak a bajnoki címhez!!!

    Ezt a mérkőzést Rebrov veszítette el azzal, hogy az eszet kivette a csapatból. Bőle ezen a meccsen is csak kerékkötő volt. Semmi keresnivalója nincsen itt. Azt pedig, hogy ezt nem látja Rebrov az az ő hibája. A cserék is: kivette az egyetlen olyan embert aki labdát tudott adni. Szélső játék semmi. Petrijak sem mutat sokat meccsek óta, de benne legalább van sebesség, és időnként váratla húzás. Isaelnek sem ment ezen a meccsen és így a csatárjáték is nulla, mert nem tudtak labdát kapni.

    Komolyra véve a szót azért kicsit sajnálom hogy így felhoztuk ezt a fos csapatot. Simán verhettük volna félgőzzel is. De kit érdekel. smiley

    A meccs előtt kiderült, hogy bajnokok vagyunk, indiszponált volt teljesen a társaság, fejben nem voltak ott, ez van sajnos, néha a legnagyobbak is kikapnak. Hogy egyébként ne próbálkoztak volna, nem igaz, ment mindenki, a két egyenlítés után mindkétszer azt éreztem, hogy meglesz. Mentálisan helyre kell kapni a társaságot, mert az baj, ha ennyire befolyásolja a játékot az eszerint könnyen ingadozó mentális állapot.
    Ettől függetlenül itt szégyenezni, meg Rebrovozni a harmadik csillag után, hagyjuk már... De nem baj, kiélheti mindenki magát, lehet Dibuszozni, Heisterezni (tényleg hibáztak) és főképp Isaelezni, az a sláger.

    azzal nincs baj, ha valaki szerint a tegnapi meccs borzalmas volt. az a baj, ha valaki ennek bármi jelentőséget tulajdonít. Onnantól, hogy a kezdés előtt pár perccel megtudták, hogy bajnokok, biztos volt, hogy nem tudnak majd koncentrálni rendesen. Ez is történt. Na bumm.

    Tényleg a srácok fele nem volt jelen a meccsen, de amikor másodszor is egyenlítettünk - ilyen játékkal - azon agyaltam, hogy mi kell még ennek a honvédnak, hogy elverjen?!
    Dini megadta a választ.

    Dininek is volt nagy védése a meccsen,aztán jött ez a hiba.Heister meg az egyik legaktívabb volt még a játékosok közül,aztán mégis hibázott.Ezt nem lehet két játékosra leszűkíteni,mert ha csak ők lettek volna rosszak,akkor nyerünk.De mindenki nagyon keveset mutatott a valós tudásából.Mindegy,most nem ez a fontos,hanem a 3. csillag!

    Én nagyon kritikus vagyok az NB1-el kapcsolatban. Már a meccs előtt azt mondtam egy barátomnak, hogy normál esetben a felszabadultságban brillíroznia kéne a csapatnak. De ez az NB1. Itt ha valaki bajnok lesz, akkor tuti úgy kienged, hogy örüljön, hogy nem kap ötöt. Az egész szezonban nem kaptunk szerintem 3 gólt bajnokin. De legalább mindkét állítás igaz lett, mert felszabadultságunkban rúgtunk kettőt...

    Félig üres a stadion, miközben itthon ülök jegy nélkül. Középen a legjobb helyek szabadok. Szánalmas, nevetséges magyar foci. Egy kanál vízben megfojtanák a szurkolókat.

    Most olvasom az NS-en a tudositast. A masodik felidoben ezt irja egy kozeli Kispest-szabadrugasrol az igen-igen nagytudasu tudosito: MICSODA VÉDÉS! Holender jobbal félmagasan a bal sarokba tekerne, de elképesztően nagy repüléssel odaér Dibusz! Válogatott forma...

    Konyorgom! Dibusz levedte a rovid sarkot a sorfallal, igy azt az oldalt 100%-osan feladta. Behelyezkedett a hosszu oldalra, es a tenyleg bombaeros lovest kiutotte. De eloszor is szo sem volt nagy repulesrol, bravurrol meg plane nem. Es meg kell jegyeznem, hogy egy kepzett rugotechnikaju szabadrugaslovonek latnia kellett volna a teljesen uresen hagyott oldalt, es szerintem egy ilyen jatekos kb 50 %-os hatekonysaggal el is talalja az ures oldalt...

    Gorriaran viszont jól szállt be.

    Egyébként végig az volt az érzésem, hogy ezt a meccset kurvára nem akarjuk megnyerni.

    Egyrészt segíteni akartuk a Honvédot a 3. hely megszerzésében (így kiszopatva a dózsát) másrészt a makik ellen terveztünk telt ház előtt bajnokságot nyerni.

    Ez a Rebrov csavo ugy tud orulni es unnepelni, ahogy mas gyaszol.

    A gulagon elfelejtett mosolyogni.

    A koklernak is majd jar aranyerem.

    kép
    Nem érdemes bő lére ereszteni ennek a meccsnek az elemzését, de azért vegyük végig a legfontosabb adatokat: az 51:06 tiszta játékidejű meccsen kétharmadrészt nálunk volt a labda, a kaput azonban mindössze a két gólnál tudtuk eltalálni. Bár a passzpontosságunk megfelelő volt (87.5%), sokat nem értünk vele, a párharcok 53%-át elvesztettük – nem meglepő, hisz nem tudtunk felpörögni a megnyert bajnokság után.

    Az InStat-index top 5-jébe egy fradista sem került be, első alkalommal a szezonban.

    Hogy a Honvédnak lényegesen több helyzete volt, azt igazolja a várható gólérték is (xG). Míg a mieink 0.76-ot értek el (ennél alacsonyabb értéket a 2018 februári debreceni DVTK-meccsen értünk el, 0.71-et), a hazaiak 2.31-et, ennél magasabbat legutóbb ellenünk a Balmaz ért el a tavalyi szezonzárón (2.56). A mieink a legnagyobb helyzetüket a 13. percben, még 0-0-nál hagyták ki, Lanzafame révén (0.18).

    A csapatot többször átszervezte Szergej Rebrov, 4-2-3-1 után 4-3-3-ra, majd Dani beállta után 4-4-2-re álltunk át. Gyűrtük becsülettel a hazaiakat, többet támadtunk (29+2), míg a Honvéd viszonylag kevés támadásuból sok gondot okoztott (16+4). A hazaiak fellőtt labdákkal zavarták meg Dvaliékat, passzaiak 19%-a volt hosszú (nálunk ez 8.7%).

    Dibusznak ötöt kellett volna védenie, kétszer sikerült, összesen 2.81 xcG-t jelentettek a kaput eltaláló hazai lövések. 18 passzából 16 volt pontos. Gróf két lövésből kapott két gólt, az xcG 1.25 volt. 20 passzból 14 volt jó (13 hosszú labdából 7).

    Lovrencsics 79 akciójának 70%-a volt jó.

    Blazic 107 akciójának 86%-a volt jó, 97%-kal passzolt.

    Dvali 127 akciójának 91%-a, 95%-kal passzolt.

    Heister 109 akciójának 72%-a jó.

    Haratin 62 akciójának 77%-a volt jó, egy gólt szerzett.

    Leo 63 percet volt a pályán, 65 akciójának 62%-a volt sikeres.

    Isael 58 akciójának 48%-a volt jó.

    Bőle 70 percet volt pályán, mindössze 31 akciójának 48%-a volt jó.

    Petrjak 80 percet volt pályán, mindössze 37 akciójának 51%-a volt sikeres.

    Lanzafame mindössze 42 akciójának 40%-a volt sikeres.

    Tokmac 31 percet volt pályán 21 akciójának 57%-a volt sikeres, egy gólt szerzett.

    Nando 24 perc alatt 22 akciója volt, ezek 59%-a volt sikeres.

    Böde 14 percet volt a pályán 5 akciójából mind az öt sikeres volt (2 jó passz és 3 nyertes párharc).

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131&token=1f74b6153deb70bc6110851d35358965
    https://ulloi129.hu/2019/04/27/elo-a-honved-elleni-bajnokirol-14/
    https://ulloi129.hu/2019/05/01/igy-teljesitettunk-a-honved-ellen-11/
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2019.04.14, 11:33
    Eltiltotta Supka Attilát az MLSZ fegyelmi bizottsága

    A szokásos keddi ülésén egy, a Budapest Honvédot is érintő ügyet tárgyalt a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága, a testület pedig úgy határozott, hogy csapatunk vezetőedzőjét, Supka Attilát három NB I-es mérkőzésre érvényes eltiltással sújtja – értesült klubunk a döntésről, hozzánk érkező tájékoztatás híján az MLSZ honlapjáról…

    Az indoklás szerint Supka Attila a lefújás után az öltözőfolyosón a játékvezetők személyére sértő kifejezéseket használt, s az eltiltás mellett 300 ezer forintos pénzbüntetést is kapott.

    2019.04.09
    http://honvedfc.hu/hirek/harom-meccs/2019-04-09