magyarfutball.hu

Vidi FC - PAOK FC 1 : 0 18:55

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Vidi FC - PAOK FC 2018
  2. Vidi FC - PAOK FC 2018
  3. Vidi FC - PAOK FC 2018
  4. Vidi FC - PAOK FC 2018
  5. Vidi FC - PAOK FC 2018
  6. Vidi FC - PAOK FC 2018
  7. Vidi FC - PAOK FC 2018
  8. Vidi FC - PAOK FC 2018
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.33 (3 szavazat)

játékvezető: 3.33 (3 szavazat)

hangulat: 4 (3 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 0 : 1 (1)
  2. 2 : 1 (1)
UEFA Európa Liga csoportkör 4. forduló
játékvezető : Palabıyık Ali (Törökország)
nézőszámok:
  1. paokfc.gr: -
  2. molvidi.hu: 17208 (19800 eladva)
  3. nso.hu: 17.208
Telt ház!

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.11.09, 11:18
    Marko Nikolics: Gratulálok a játékosaimnak, ismételten szép eredményt értek el egy jó meccsen - ez már a sokadik volt ebben a szezonban, és akkor az előző idényt, a Bordeaux kiejtését még nem is említettem. Méltóképpen képviseljük a Vidit és a magyar labdarúgást Európában. Külön köszönetet szeretnék mondani az egész orvosi stábnak és az erőnléti edzőnek, hiszen most már öt hónapja szinte folyamatosan heti kétszer játszunk nincsenek sérültjeink. Borzasztóan kemény ritmusban vagyunk. Szeretném megköszönni továbbá a kilátogató drukkereknek a biztatást, de megint csak azt tudom mondani, hogy sokukat szeretném látni vasárnap Mezőkövesden is. Ugyanezek a labdarúgók futnak majd ki ott is a pályára, ha ők nem érdemlik meg a szurkolást, akkor ki? A sorozat elején és azóta is többször elmondtam, hogy nem dísznek vagyunk itt, eredményeket szeretnénk elérni, ehhez mérten profi módon készülünk minden összecsapásra, a PAOK összes szezonbéli találkozóját láttam, ez természetesen a többi ellenfelünkkel is így volt. Nagyon nehéz egy ilyen kvalitású csapat ellen úgy lejátszani két meccset, hogy szinte helyzetbe se tudjanak kerülni, de nekünk sikerült, már sokadszor hoztunk le taktikailag szinte tökéletes meccset. Európában jellemzően az eddigi riválisaink papíron, az UEFA-ranglistán előkelőbb helyen vannak nálunk, magasabb költségvetéssel is rendelkeznek, nekünk pedig meg kellett találni a módját, hogy feléjük kerekedjünk. Néha jó pontrúgás, néha villámgyors kontra volt ennek a módja, mindig más. A meccs után az ünneplésre maradt ugyan energia - egy győzelem után erre mindig marad -, de három nap múlva már nehéz összecsapásunk lesz Mezőkövesden, arra is fel kell készülni. A BATE elleni meccsről még nem szeretnék beszélni, hiszen az említett vasárnapi meccset követően sok játékosunkra számítanak a válogatottban, előfordulhat, hogy hétfőn még ott lépnek pályára, szerdán pedig az Újpest elleni bajnoki következik. Azután még a Debrecennel is megmérkőzünk és csak akkor beszélhetünk majd a BATE elleni EL-meccsről, illetve a lehetséges továbbjutásról, ami ezzel együtt természetesen a célunk.

    Razvan Lucescu: Nehéz meccs volt, az egyik csapat birtokolta a labdát, a másik pedig fizikálisan, keményen futballozott. Sajnos a két mérkőzés alatt egyszer sem tudtuk feltörni őket. Az egyértelmű, hogy melyik volt a minőségibb együttes, melyik próbált igazán játszani és melyik volt az, amelyik előrevágott labdákkal operált. Az ellenfelünk egy helyzetet sem tudott kialakítani, de ők nyertek két meccset. Az eredmény őket igazolja. A fociban néha nem könnyű összehasonlítani a csapatokat, lehet, hogy ha van még hat meccsünk a Vidi ellen, mind a hatot megnyerjük. Persze a labdarúgásban időről időre előfordul, hogy olyan gárdákkal találkozol, amelyek csak védekeznek, de képtelen vagy mattolni őket. A játékosaim mai hozzáállásával elégedett voltam, mindenki megtett mindent, de a teljesítménnyel nem. A hazai találkozóra azt mondtam, az én hibám volt, nem jó üzenetet küldtem a csapat felé, a mai vereség azonban más. Egy dolog próbálkozni és egy másik sikerrel járni. Kiesés? Nem. Még nem estünk ki. Van hátra két mérkőzés, ha ők kikapnak mi nyerünk, továbbjuthatunk. Pelkas egyébként pihentetés miatt nem lépett ma pályára, az elmúlt időszakban nem igazán találta a formáját. Talán jobban is járt azzal, hogy kimaradt ebből. Nem szeretném egy labdarúgó hiányára kihegyezni a vereséget, hiszen több különböző futballistával is gyakoroltuk ugyanazokat a szituációkat. Ma azonban a Vidinél volt a momentum.

    https://www.molvidi.hu/2018/11/08/marko-nikolics-meltokeppen-kepviseljuk-a-klubot-es-a-magyar-labdarugast-europaban-.html
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.11.09, 10:18 (szerk.: 2018.11.09, 22:17)
    Micsoda gól volt ez, atyaég! Ez most szintlépés volt. smiley

    Ezek a görögök milyen sportot űznek, mert hogy a focihoz semmi közük!

    Ujabb hatalmas gratulacio! A meccshez nem akarok szakmailag hozzaszolni, de az utolso 10-15 percben azert szurkoltam (az eredmenyen kivul) legjobban, hogy minel bicskanyitogatobban huzzatok az idot. Az AEK amit jatszott ellenetek, azt kivantam, hogy visszakapja egy masik gorog csapat. Egyedul ebben volt hianyerzetem, de a meccset kimaxoltatok! Most mar meg vannak a Q pluszpontok, az ujabb kupac Euro kotegek, es csak most jon a neheze, Borisovban is ilyen fegyelmezettnek maradni!

    Micsoda mestermunka volt a gól! Vini visszatámadása, Pátkai ütempassza, Vini löbbölése, Milanov bevetődése... Mindegyik tökéletes!

    Egyébkánt is tele vagyok élménnyel, mert egyszerűen mindig mindenhova odaért valaki és ezt ugyanolyan jó volt nézni, mint egy jó támadást. Borzasztó faszán összerakta Nikolics ezt a csapatot, plusz vannak igazi vezérek a pályán, és lehet, hogy igaza van a román edzőnek, hogy kvalitásban ők a jobbak, csak ezt kurvára nem tudták megmutatni nekünk, pedig ma aztán még akartak is. De egyszerűen a mi rendszerünk működött. Nikolics nagyon jó edző, megnyilvánulásaiban is profi, és az ilyen meccsek után nagyon leszarom, hogy nem nyertünk Kisvárdán. smiley

    Nem merek továbbjutásban gondolkodni, mert ilyenkor szokott jönni egy bosszantó vereség, és azért a BATE nem a kedvenc ellenfelünk. De a mai meccs nagyon rendben volt, köszönet az élményért.

    Ez a győzelem nekem sokkal komolyabb mint a kinti volt. Itt már ismertek minket, tudták mit fogunk játszani, figyeltek néhány kulcsemberre (Huszti, Stopira...), már nem néztek le minket (annyira), legjobbal álltak fel stb.

    És mégis. Ez a nagyon komoly.

    Mint a régi Vidi, aki harmadszorra is megverte a "nagydumás" PSG-t.

    A román edző is illik a képbe,

    "Az ellenfelünk egy helyzetet sem tudott kialakítani, de ők nyertek két meccset."

    Amíg ilyen ego-k vannak nálunk papíron drágább csapatoknál, addig mindig lesz esélyünk.

    Maga a gól szép volt, sőt, bődületes, de ebben bőven benne van a két görög védő, hogy így üresen hagyták. Vezet a Cselszki is, juhéjj! Azért is érdemelné meg a Vidi a továbbjutást, hogy tavasszal az új stadionban játszhassanak (télen lenne, februárban).

    Azért elég laza volt a harmadik csere.

    Stopira esetében kb mindenki már azt gondolta, hogy kb 2-3 hét kiesés alapból, mentő meg minden, majd Hadzic görcsöt kap összeesik, és ezek után Nikolic fa arcal leviszi Scepót, és behozza Hodzicot. smiley

    A kedvencem amúgy a meccsel kapcsolatban,hogy a nemzet sport-napilapja büszkén hirdeti, hogy minden jegy elfogyott. Aztán ma kiírja,hogy 17 208 néző.

    Persze, nem ez a lényeg, kalap megemel a Vid előtt.

    Mondjuk úgy, hogy a sok chelsea divat inkább vett bérletet, hogy kijusson decembereben csak arra a meccsre, mert azt elöbb lehetett, mint a sima jegyeket. A többi meccsre meg valahogy nem jönnek ki.

    Fiola teljesen mást játszott, mint a bajnokikon, ahol bántóan befogatták, mind várdán, mind pakson(ebből nem lett gól, mert Roli a helyén volt). Pátkai is jó formában van, és visszaküzdötte magát a kezdőbe.

    Vinicius meg az elmúlt 4-5 meccsén már kezd azon a szinten játszani, amin 2012-ben már tudott Sousa alatt, pedig pocsékul kezdte az évet.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177