magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Diósgyőri VTK 2 : 0 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (3 szavazat)

játékvezető: 1.67 (3 szavazat)

hangulat: 3.67 (3 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 0 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.05, 10:55
    Meglepően sima meccs volt. Szép volt, fiúk!

    Nem volt kérdés ezen a meccsen ki a jobb. Sajnálom a DVTK szurkolókat, jobb csapatot érdemelnének.

    Azért ez nem rossz kezdés, 3 meccs hét pont. Elég jók vagyunk eddig fejjel. Avdijaj szép dolgokat mutat a mezőnyben, csak a gól hiányzik.
    Ez a csapat többet érdemel 4 ezer szurkolónál!

    Avdijaj volt az egyik pozitívuma a mai meccsnek, már a múltkor is tetszett, de akkor csereként kevesebb időt kapott, nyilván fel kell építeni őt, nincs még a topon fizikálisan, de jó lesz az látszik már most. A másik aki tetszett Szécsi Márk akivel régóta próbálkozunk, ahhoz képest mekkora tehetségnek indult anno szinte csak rossz meccse volt mikor bizalmat kapott régebben, aztán volt kölcsönbe itt is, ott is, ma egész jó teljesítményt nyújtott, nem a gólja miatt írom elsősorban, de végig sokat vállat, jól mozgott, biztató a jövőre nézve.

    Aki nem tetszett ma (sem), Varga aki totál formán kívül van és ezúttal a helyére beálló Calvente is ritka rosszul játszott, szinte nem volt értékelhető megmozdulása, nem úgy mint múltkor. Lesz ez jobb úgy érzem, mindkettejük esetében.

    Ami még nem tetszett, az ahogy totál visszaálltunk 1-0 után, onnantól kifejezetten nem volt szép meccs, rengeteg volt a játékmegszakítás is. Szerencsére így sem sikerült magunkra húzni a Diósgyőrt mert semmi átütőerő nem volt bennük.

    Aligha kétséges, hogy a jobb csapat nyert, domináltunk a meccs nagy részében és sokat tettünk ezért a három pontért. A Diósgyőr esélyes, hogy idén is a kiesés elkerüléséért fog harcolni, ma egyetlen komolyabb helyzetük volt még 0-0-nál, igaz az akkora hogy nem is tudom, hogy nem rúgták be.

    Én még kiemelném Tőzsért is, bár én kritikus szemmel nézem őt amióta ide igazolt, de most a jobbak közé sorolható volt.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140