magyarfutball.hu

Paksi FC - Budapest Honvéd FC 2 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (2 szavazat)

játékvezető: 2.5 (2 szavazat)

hangulat: 3 (2 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.09.11, 09:57
    A második gólunkban minden benne volt. Az ostoba, a Paks második (les)gólját összehozó Kabangu senkitől sem zavartatva, hanyagul lekezelve a labdát harmadjára bebikázza a labdát. A háttérben kukoricaföld.

    Irgalmatlanul szar meccs volt, nem érdemeltünk győzelmet. A tizenegyest megköszönhetjük a szintén síkostoba paksi hátvédnek.

    ÉS röhej, de még mindig pontelőnnyel vagyunk másodikak - nem tudom, meddig.

    Én úgy látom, hogy idén egyelőre ennyit tudunk, ez van. Átlagosak vagyunk, egyelőre nem jönnek a kimagasló teljesítmények, ehhez képest nem is állunk rosszul.

    A spori teljesítménye méltó volt a meccs színvonalához, ami alulról verdeste a "szar"-t. A Paks nekem eddig szimpatikus csapat volt, de most valahogy túl sokat hisztiztek. Bartháért viszont szívesen odaadnám Pölőt...

    Lanza kihagyott helyzeténél fogtam a fejem, szerintem ő is a sípszót várta.

    Szerintem a Debrecen ellen jobban játszottunk. A Paksnak most több helyzete volt, mint nekünk.

    Én soha nem kedveltem őket, de azért csak magyarokkal, sokszor no-name focistákkal simán elvannak a Mennyeiben, gyanítom ehhez Csertőinek is van némi köze.

    Nagyon bealudtak a játékosok az utóbbi hetekben, az új holland edző szisztémája meg nem működik, valljuk be.

    Ha a következő két meccsből kettőt bukunk, nagyon rosszul fogunk kinézni már a tabellán is. Gyakorlatilag kezdhetünk mindent elölről.

    a mai meccsen csak egyvalamit lehet dicserni: a kispesti kozonseget (kb 400-an voltak lent), amugy az egesz egy nagy nulla volt...

    a holland edzot egesz idaigvedtem, de a mai teljesitmeny mostmar kiverte a biztositekot nalam is

    - rossz a felallas

    - nem mukodik a haromtamados szisztema, de a ketto sem

    - egy kontrat nem tudunk vezetni a masodik felidoben, nincs tamadojatek

    - a vedekezesunk gyenge, gyakorlatilag 2 honap alatt minden szetesett

    - nincs semmi tudatossag a jatekban...

    egyszoval szar az egesz, ha nem verjuk meg a Fradit (marpedig ezzel a jatekkal hogyan verhetnenk meg), akkor edzot kell cserelni...

    A Paks megerdemelte volna a 3 pontot, a biro inkabb volt ma velunk, es emberelonyben is csak egy dontetlent voltunk kepesek kihozni feltucat idegenlegiossal a kezdoben....

    nem emlékszem, Lanzafame az előző idényben is mindig visszalépett a középpályára labdáért és onnan osztogatott? nekem úgy rémlett, ezt megcsinálta más, így tudott a támadásra koncentrálni. most vissza kell lépnie és a kapunak háttal kezd el osztogatni :( így nem is tudom, hány támadós a felállásunk. mert Danilot sem nagyon láttam ma elöl. ma elsősorban a jobb oldalon láttam, eddig elsősorban a balon játszott. egyszerűen nem is tudom követni a csapat felállását.

    Danilo szerintem sem támadót, vagy amolyan free playert játszik, hanem inkább amolyan szélsőt. Szélsőként nem volt túl hatékony akkor sem, amikor Morales játszatta ott - pedig akkor 6 évvel fiatalabb és összehasonlíthatatlanul gyorsabb volt.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.08.26, 11:39
    A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága, a Paksi FC kérésére, a Bp. Honvéd beleegyezése nélkül megváltoztatta a 2017. szeptember 9-én (szombat) 18 órára kisorsolt Paksi FC – Bp. Honvéd bajnoki mérkőzés kezdési időpontját.

    A mérkőzés új időpontja: 2017. szeptember 10. (vasárnap) 17 óra.

    http://honvedfc.hu/hirek/idopontvaltozas/2017-08-25