magyarfutball.hu

Nõmme Kalju FC - Videoton FC 0 : 3 18:15

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 2 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 0 : 2 (1)
  2. 1 : 3 (1)
UEFA Európa Liga 2. selejtezőkör 1. mérkőzés
helyszín : Tallinn, Kadrioru staadion
játékvezető : Capela João (Portugália), a 36. perctől Godinho Luis Miguel (Portugália)
nézőszámok:
  1. vidi.hu: 1.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.14, 11:26
    Marko Nikolics: Jó eredményt értünk el a felcsúti visszavágó előtt, szerintem ez nem kérdés. Minden nap beszélünk a játékosokkal arról, hogy milyen fontos győztes mentalitással pályára lépni. Vannak olyan játékosaink, akik a legmagasabb szinten játszottak – például Juhász Roland, Danko Lazovics vagy Marko Scsepovics -, akik tudják, hogy mennyire fontos ez a hozzáállás, amikor nagy célokért játszol. Ma mindenki, aki lehetőséget kapott, ezt a karakterességet mutatta. Fontos volt, hogy korán vezetést szereztünk, utána természetesen könnyebbé vált a meccs. Volt még legalább három nagy helyzetünk az első félidőben – egy kapufa, egy jobb oldali akció és Suljic helyzete – amelyet értékesíthettünk volna, valamint a második játékrészben is irányítani tudtuk a mérkőzést. Azt is el kell ismerni, hogy két-három helyzetet engedtünk az ellenfélnek, ezeken a szituációkon javítani kell. Biztos vagyok benne, hogy tudunk ennél jobban játszani, de ezzel együtt is gratulálok a játékosaimnak az eredményhez. Külön köszönöm a szurkolóknak a biztatást, akik eljöttek egészen Tallinnig, hiszen hatalmas túrát vállaltak a csapatért – le a kalappal előttük.

    Szergej Francev: Természetesen nem örülök az eredménynek, de hátra van még a visszavágó, addig nincs vége a párharcnak, amíg le nem fújja a játékvezető a második meccset. Magyarországon mindent megteszünk majd azért, hogy jó eredményt érjünk el. Ehhez jobban kell védekeznünk, de továbbra is bízom a csapategységben.

    http://www.vidi.hu/2017/07/13/marko-nikolics-jo-eredmenyt-ertunk-el-a-visszavago-elott-.html
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.14, 11:24
    A viszonylag korán megszerzett vezetés után a Vidi annyit focizott, amennyit kellett. Az észtekben nem volt átütőerő, helyzeteket is csak ritkán tudtak kialakítani. 3-0-ra nyert a csapat különösebb gond nélkül, ma egy ilyen teljesítmény is bőven elég volt.

    A láncfűrész pedig a nemzeti hangszerük.

    Érdekes ez a koefficiens/kiemelés. Merthogy ez az észt csapat jelenleg magasabb koefficienssel rendelkezik, mint a Vidi. Tavaly kivertek egy izraeli csapatot.

    Nekem a kórus tetszett a legjobban, kissé a feröeri trombitazenekarra emlékeztetett.

    Milyen nagyszerű ez a foci,játék nélkül is lehet gólokat rúgni,és nyerni a mérkőzést,ez a tizi,is egy nagy kamu volt,mint az első is,szerintem nem minden bírónál lett volna tizi,csak a nagy műesések,színészkedések segédletével tudtunk 3 gólt rúgni,de akár már hatot is rúghattunk volna,de nem is ez a lényeg,ha látnánk a csapattól egy kis játékot,focit.

    Ez a láncfűrész hang is tiszta horror. Meg akarják törni a fehérváriakat tisztességesen. smiley

    Hihetetlen halvány ez a Videoton, összetehetik a két kezüket ezért a mákos sorsolásért. Voltak pillanatok amikor simán tudtak játszani az észtek, a saját tudásukhoz mérten persze. Az előny megvan, ez a lényeg, a többit ne feszegessük.

    Hogy mit vártam? Azt hogy egy ilyen trágya csapat ellen gálázást és brillírozást fogok látni, ha már az egy fokkal magasabb szintet képviselő csapatok ellen nem terem babér. (Ezt vártam volna a Fraditól is a Jelgava ellen.) Ehelyett kínszenvedést kaptam, alig tudta lekötni a figyelmemet ami a pályán zajlott, az jobb pótcselekvésnek bizonyult közben, hogy a láncfűrész hangja alapján megpróbáltam kitalálni, hogy most csak gallyaznak vagy éppen törzset vágnak.

    Most még írd le, mikor láttál európai kupameccsen "gálázást és brillírozást" magyar csapattól, akármelyik körben, már ha volt egyáltalán életedben ilyen élmény.

    Hogyne, tényleg az a realitás, hogy sziporkázás és gólparádé, erről vagyunk híresek. Jogos elvárás.

    A még versenyben lévő három csapatunkból a Vidi gyakorlatilag továbbjutott, a Honvédnak hazai pályán megvan rá az esélye, a Fradi meg, talán a legerősebb ellenfél ellen tolt egy jó félidőt, aztán elbukott. Összességében ez semmivel nem rosszabb mérleg annál, amit józan ésszel bárki várhatott.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9194647
    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2580385
     
  3. avatar: magyarfutball.hu