magyarfutball.hu

Videoton FC - Budapest Honvéd FC 3 : 0 15:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.5 (2 szavazat)

játékvezető: 1.5 (2 szavazat)

hangulat: 4 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 0 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.03.04, 23:19 (szerk.: 2017.03.06, 19:08)
    Nemtom az mlsz hogyan akar nezoszamot novelni ha az elso es a masodik meccset egy 3500-as stadionban rendezik

    nem jutottunk be, a kolkom nagyon csalodott volt


    Pedig bőven van hely.


    a sok "kötelező" bérletes nem ment ki...


    Nem sokat léptünk előre egy hét alatt.

    Az elejét most jobban bírtuk, inkább mi támadtunk le. Rossi nem úgy küldte fel a csapatot, hogy szedjék szét a szerbeket, mint pl Doll. Persze az első gól is abból indult, hogy Pátkai eladta a labdát. Ami utána jött az tanítani való, de ezt inkább tudom be Lazo zsenijének, mint tudatos támadásépítésnek.

    A piros adható volt, de a szabálytalanság a 16-oson kívül kezdődött, így max szabadrúgás lett volna csak.

    Scepovicé ellenben adható volt. Esni akart, de a kontakt miatt az esetek nagy százalékában megadják. Azért vicces, hogy egyből sárgát kapott, míg a másik oldalon Lazanfame egyik után sem.

    Az látszott, hogy Rossi jól összerakta a Honvédot, a piros felpaprikázta őket, de kb két kaput eltaláló lövésük volt, az egyik egy védőn kapott gellert, és lett veszélyes illetve az olasz szabadrúgása. Volt még egy veszélyes szöglet is, de nekünk is volt ilyen beadásunk, amikor kivágták Scepo elöl a labdát, még az elején.

    Kb ugyanazt éreztem, mint a zöldek ellen. Varga még mindig idegenül mozog, most nem Hadzical, hanem Negoval zavarták egymást. Sokat fut ütközik. Jó lenne, ha megtalálná a helyét mert hasznosabb is lehetne. Ami külön pozitívum, hogy elöl is csinált valamit, mert volt nem egy jó labdája, és Lazovicnak ő sarkalta a második gólpasszt. Simonhoz klpes egyértelműen előlépés. Pátkai volt a szokottnál szürkébb. Scepo a 11-esen kívül még beverte a ziccerét, igaz visszafújták les miatt, de Gróf nem azért nem védte. Pl Eppel tisztán akkor rúgta hálóba, amikor már rég leállt Kovácsik.

    Az öt perces cseréknek max statisztikai adatok. A cserék bele sem tudtak lendülni a játékba, ennél azért többet érdemelnének.

    Berg nem akar, vagy nem is tud váltani, ettől lehetünk masszívak, ha ezt begyakoroljuk, de ha kiismernek minket meg leszünk lőve. Kb azon múlik az egész, hogy a statikus darálásunk közepén ki villan.(általában Lazovic)


    A Honvéd nemcsak védekezni érkezett, bár Berg ezt mondja, igaz, helyzetük nem volt. Szervezettek voltak, az elképzelés látszott. Természetesen nem a bíró miatt kaptak ki, sőt, a Scsepovics elleni sárga lappal és meg nem adott tizenegyessel a meccs legröhejesebb ítéletét hozta meg a spori. De hát várható volt, hogy minden le nem fújt fault vagy véleményes ítélet esetén jön a kórus, és a máskor korrekt Rossi is mindig ellenünk hülyül meg. Pedig a csapata nem alakított ki gólhelyzetet.

    Az első gólunk (az egész akció, de persze különösen a befejezés) olyan volt, ami utána világ összes stadionjában felállva tapsolnak, messze a meccs legszebb jelenete. Sok hasonló nem volt. Bergre most nagyon mérges voltam. Tudja, hogy az ellenfél hét közben meccset játszott, emberhátrányba került, mindezek miatt a seggén veszi a levegőt - de nem, nem cserél, nem küld be friss embert a fáradó ellenfélre, inkább végigmozizza, ahogy emberelőnyben beszorulunk... Valami egészen elképesztő, mennyire nem mer vagy akar cserélni, aztán a végén, 3-0-nál meg hármat egyszerre... Ennél röhejesebb nincs. Ennyire bízik a cseréiben?? Mégis mi volt a taktika emberelőnyben, 1-0-nál? Hogy majd Lazovics csinál valamit??
    Többször futottunk lesre egy félidő alatt,mint előtte a szezonban. Lássuk be, a két edző közül Rossi volt az, akinek működött az elképzelése, vagy legalábbis érezhető volt, hogy van neki, és aki még reagált is a meccsre. Ettől még nem volt jobb a csapata és nem érdemtelenül nyertük, de az van, amit góóóól írt, Bergből teljesen hiányzik a karizma.

    És lehet mondani, hogy jó a csapategység, meg biztos sok pénzt lehet keresni a padon ülve is a Vidiben, de lesz, akinek ez nem lesz elég, és tényleg magyarázza már meg valaki, minek van ennyi játékosunk, ha tizenegy játszik? Persze, ha úgy menne, mint a Chelsea-nek, ahol szintén nem variál az edző, akkor nem szólnék. De hát egy szenvedés volt ma is a meccs nagyobb részében, idegenben meg mindig szarok vagyunk.


    Többek nem kaptak jegyet. Kirakták a megtelt táblát a meccs előtt 1 órával, ilyen volt a zöldek ellen is. Ez a felvetésed emiatt viszont hibás. Ellenben a bérletesek, vagy a tiszteletjegyesek (ha van ilyen egyáltalán) helyén nem ült senki, ha már nem jöttek el.

    Sokan megvették a bérletet, kb 1500-1700 körül fogyott, de nem jönnek el mindig meccsre, így nem is lehet teltház.


    Egyébként szombaton, a kezdés előtt fél órával az 1 szem beléptetőkapunál feltorlódott a sor és kinyitották az oldalsó kaput. Mi is ott mentünk be, a mi bérletünket sem számolta a rendszer.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018358
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.03.04, 23:15
    Csak A Kispest - Drukkerkocsma:
    Ez után a meccs után szerintem a felesleges ez a sok hűhó a meccsekkel, idén adják oda a bajnoki címet a fideszotonnak, a kupát a fideszvárosnak, jövőre meg fordítva és lehet váltogatni évenként. Nem kell színlelni ezt a verseny dolgot.

    A csapatnak respect!


    - igen, mellettem a hazai rendezok is elismertek, hogy a biro elfujta nekik ("nem a Videoton szar, hanem a Kispest jo" - vicces, de 0-2-nel is ez volt a velemeny...)

    - mondjuk Lovricsot mar szunetben le kellett volna szedni, latszott, hogy baj lesz

    - a jatek nem volt rossz, meg emberelonyben is beszoritottuk oket, de nem igazan ment 10 emberrel 12-vel szemben

    - Rossi masik hibaja volt Eppel lehozatala, Dark teljesen sulytalan volt, Marciban pedig barmikor bent van a gol...

    - ez a 2. meccsem Felcsuton, eddigi taoasztalatom: kicsi a stadion, nagyobbat erdemelne ez a futballkozosseg.... na nem a hazaiak, hanem a vendegek... kb.200-unkat most is a hazaiba tereltek be, jegy nelkul smiley

    a csapatnak jogosan jart a taps


    A Csakblog fogalmazta ezt meg jól: egy góllal, vagy inkább egy féllel jobb volt a Videoton.

    NEm volt ez rossz játék, ahogy a Fradi ellen egyik meccsen sem. Ehhez képest jól megszórtak minket - megint - és ezen a három meccsen rúgtunk egy gólt.

    Remélem nem fogja meg a csapatot.

    Szóval a csapat még mindig erőn felül teljesít, de valahogy nincs meg az X-faktor. Szerintem rajtunk kívül nincs csapat, amelyik MINDIG kikap a Fraditól és a Videotontól.

    Jó-jó, szoros meccsek, a bíró is odafúj, jobb a keretük, több a pénzük, de azért...

    Újpest-Fradi, hát lehet javítani, de nehéz lesz. A Fradi hozott rajtunk három pontot, nyert a Vasas is.

    Mondom, nem rossz ez és Isten ments, hogy panaszkodjak akár a helyezésre, akár a szerencsére (most nem volt, máskor volt, majd megint lesz), csak félek, hogy apróságokon elúszik az álmunk. Jövőre kizártnak tartom, hogy a tabella elején leszünk, ezt vagy most csináljuk meg, vagy nagyon sokára.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387