magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Mezőkövesd Zsóry FC 0 : 0 15:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.11.06, 15:26
    Ami tetszik a csapatban, hogy labda vesztés után azonnal visszatámadunk és 90%-ban vissza is szereztük a labdát. Ez szerintem nagy előre lépés, mert Elibánál egyáltalán nem láttam ilyet a csapattól. Még Szakály is odateszi magát..... és ez a csapat fizikumát is dicséri.

    Ami viszont nagyon gyenge az a támadásszövés. Olyan kurva lassan járatjuk a labdát, hogy ezt egy megye III-as csapat is levédekezi. Elől semmi mozgás sincs és Holman meg Szaki nem tud mindent megoldani egyedül. Sokkal több mozgás kell elől és beindulások.

    Egyetértek azzal, hogy Bereczkinek több lehetőséget lehetne adni, benne lenne fantázia. Djelmicset meg Sekulicsot páros lábbal rúgnám ki. Nem tudom ki volt az a kókler aki ezeket idehozta. Könyves Szima "nagyszerű" meglátása volt.......

    Védelemben Mészi felett eljárt az idő és kellene egy jó középső védő Broki mellé.

    Csatároknál Vittek szerintem magyar szinten rendben van, Takács és Castillon botlábú (utóbbi legalább gyors), de remélem ez a Chuka gyerek legalább tud focizni, mert még egy jó csatár kellene.


    De nem egy normális edző után érkezett, hanem pont Kondás után. Az általa már amúgy is erősen lezüllesztett keretet vette át, illetve annak is csak a maradékát. Gyakorlatilag egyetlen elmenőt sem pótoltunk ugyanazon a szinten. És ebből a szarból építsen várat a bajnokság közben?


    Völgyinek volt egy nagy lövése az elején. Horváthnak is volt a végén egy helyzete, csak addig tökölt míg szerelték. Amúgy klasszikus helyzet valóban nem volt sok, de volt több lehetőség, amikor okos lövés helyett kirúgtuk a stadionból a labdát. Meg volt két ígéretes szabadrúgás, amiből illett volna kaput találni. Szóval az tény, hogy nyomás alatt tartottuk az ellenfelet néha, viszont hiányzott egy kis plusz. Vagy egy kis szerencse.

    Amúgy volt begyakorolt szögletvariáció is. Kétszer adtuk el az első félidőben, hogy mindenki megy a rövidre, aztán a labda meg Mészáros üresen a hosszúra. Egyszer beleért egy védő, a másik alkalommal meg egy picit hosszú volt a labda. De ilyenekre Kondás idején nem emlékszem.


    Nem lehet mindig arra fogni, hogy hiányzik a szerencse.

    Pintér Attila elképzelése 100%-ig megvalósult a mérkőzésen, szerintem ez teljes mértékben megmagyarázza, hogy mennyit ért a nagy nyomás.

    Hajrá Loki - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140